Îngrijorare în legătură cu gatul

20-10-2020
ACNS
Nu este medic/terapeut
ACNS
Bună ziua
De o săptămână simt o durere surda care iradiază în urechea stânga. Am extras un molar de minte miercurea trecuta stânga jos și mai am o lucrare care trebuie data jos stânga sus. Trec printr o perioada de anxietate generalizata după decesul recent al mamei. M am uitat în gat cât am putut vedea și mi se pare în stânga pe pliu din fata amigdalei o formațiune mica rotunda în relief care dincolo în dreapta nu este. Sunt foarte speriata ca durerea sa nu fie de acolo și sa fie ceva neinregula. Va rog un sfat, o îndrumare. Am fost la dr orl și a fost preocupat mai mult de partea nazala deoarece am hipertrofie și dev de sept și nările sunt înfundate, dar pe mine ma doare în urechea stânga. Unde sa mai merg?
2 comentarii
0
20-10-2020, ora 20:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
La stomatolog. Sa termini cu infecțiile dentare. N. Trigemen da durere și în ureche
După la Gastrologie. Problemele de digestie afectează corpul prin 2 cai.
1. Reflux. Aciditate.. Irita gatul și apar inflamații acolo.. Și sperie pe unii care nu au ce face și se cauta în gat. Fără sa aibă studii medicale
2. Digestia proasta. Egal proasta calitate a Sangelui. De aici și proasta circulație cerebrala. Anxietate și alte multe probleme
0
21-10-2020, ora 09:18
ACNS
Nu este medic/terapeut
ACNS
Va mulțumesc pentru răspuns domnule doctor. Am făcut obsesie în legătură cu gatul. Am și probleme digestive reflux de după operație de colecistectomie. Ma tem sa nu fie chist sau papilom, citesc numai de rău pe internet
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •