Durere cap si ureche
Buna seara! Vineri seara am ascultat muzica la casti la un volum cam mare iar dupa aceea am simtit o durere deasupra urechii, o durere care apare doar daca ma incordez, e ca si cum ar fi pe nerv ceva, o durere cam persistenta dreapta spate iar urechea ma doare dar foarte putin, in schimb am episoade de usoara ameteala.De auzit, aud foarte bine.
Care ar putea fi problema?
Care ar putea fi problema?
1 comentarii
Buna seara!
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de urechi
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 3durere de ureche, la masticatie
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 0durere la ureche
- 0Dureri de ureche
- 2durere de gat limba ureche
- 1dureri de ureche de la cap
- 4ureche infundata si durere