Durere la ureche dupa 10 de la operatie
Buna ziua. Am avut OMASTOIDITA CRONICA SUPURATA POLIPOIDA DREAPTA, si PARALIZIE FACIALA PERIFERICA DREAPTA asta mi sa spus ca am facut-o din cauza urechii, anu trecut la inceputul lunii octombrie am fost operata la ureche, la control am mai fost dar acuma de 1 saptamana am o durere la nivelul urechii operatia ma arde fff tare si am o durere in ureche k nici noaptea nu pot sa dorm urechea dreapta nu o pot tine pe, perna k lobul urechii doare fff tare.dar mai mentionez ca inainte de a incepe sa ma doara urechea am facut un tratament din cauza unor probleme ginecologice, si ma gandesc ca poate din cauza tratamentului sar fi facut vreo reactie adversa si mia provocat durerea.va rod datimi un rasp ca nu stiu c sa ma mai fac cu urechea la un control as merge dar nu gasesc nici un doctor k sunt plecati in concediu.
2 comentarii
durere la ureche dupa 10 luni de la operatie
Nu toti medicii sunt plecati in concediu, mergi la clinica unde te-ai operat sa te vada cineva...nu cred ca are legatura cu tratamentul pentru problema ginecologica.Ia cu tine biletul de iesire din spital de acum 10 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de urechi
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 7durere ureche stanga
- 11Probleme ureche
- 1durere urechi
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 3dureri cap, ureche
- 8probleme de auz si conjunctivita
- 2de zece zile ma chinui cu gureri groaznice la ureche
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1intepaturi in ureche
- 0Durere ureche masea gat
- 2Dureri de ureche
- 19intepaturi ureche