Durere la ureche dupa 10 de la operatie

18-08-2010
HordilaCatalinaMaria
Nu este medic/terapeut
HordilaCatalinaMaria
Buna ziua. Am avut OMASTOIDITA CRONICA SUPURATA POLIPOIDA DREAPTA, si PARALIZIE FACIALA PERIFERICA DREAPTA asta mi sa spus ca am facut-o din cauza urechii, anu trecut la inceputul lunii octombrie am fost operata la ureche, la control am mai fost dar acuma de 1 saptamana am o durere la nivelul urechii operatia ma arde fff tare si am o durere in ureche k nici noaptea nu pot sa dorm urechea dreapta nu o pot tine pe, perna k lobul urechii doare fff tare.dar mai mentionez ca inainte de a incepe sa ma doara urechea am facut un tratament din cauza unor probleme ginecologice, si ma gandesc ca poate din cauza tratamentului sar fi facut vreo reactie adversa si mia provocat durerea.va rod datimi un rasp ca nu stiu c sa ma mai fac cu urechea la un control as merge dar nu gasesc nici un doctor k sunt plecati in concediu.
2 comentarii
0
18-08-2010, ora 13:53
HordilaCatalinaMaria
Nu este medic/terapeut
HordilaCatalinaMaria
durere la ureche dupa 10 luni de la operatie
0
19-08-2010, ora 20:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu toti medicii sunt plecati in concediu, mergi la clinica unde te-ai operat sa te vada cineva...nu cred ca are legatura cu tratamentul pentru problema ginecologica.Ia cu tine biletul de iesire din spital de acum 10 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •