Inflamatie operatie cezariana
Buna ziua. Pe 24 noiembrie am nascut prin cezariana. Dupa 7 zile, am facut un serom pe care il tratez de 12 zile cu antibiotic, spalare cu apa/sapun, alle gel si curatare cu betadina de 3 ori pe zi. Acum lichidul se acumuleaza si il drenez cam la 3 zile (prin stoarcere). Problema este ca la 2 sapt de la operatie, zona de deasupra taieturii s-a umflat si este dureroasa mai ales la atingere.
Avand in vedere ca nu mai am voie sa iau antibiotic, ce pit sa fac pentru a nu ma infecta si cand se va vindeca acest serom?
Durerea si inflamatia sunt normale? Cat timp dureaza? As vrea sa inteleg ce se intampla cu corpul meu si ce trebuie sa fac pentru a ma vindeca mai repede. Cum pot evita alte complicatii? Prezicez, ca atat umflatura, cat si durerea este mai mare pe partea stanga.
Multumesc.
Avand in vedere ca nu mai am voie sa iau antibiotic, ce pit sa fac pentru a nu ma infecta si cand se va vindeca acest serom?
Durerea si inflamatia sunt normale? Cat timp dureaza? As vrea sa inteleg ce se intampla cu corpul meu si ce trebuie sa fac pentru a ma vindeca mai repede. Cum pot evita alte complicatii? Prezicez, ca atat umflatura, cat si durerea este mai mare pe partea stanga.
Multumesc.
1 comentarii
Zona care ma doare nu este rosie si nu am febra. Durerea o simt mai mult ca una dupa o arsura, nu ca una dupa o lovitura
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1recuperare fizica dupa cezariana
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 5Dehiscenta dreptilor abdominali dupa cezariana
- 0Lichid in uter
- 0Operatie cezariana
- 6Umflarea operatia cezariana
- 0Menstruație după cezariana
- 6Probleme cu abdomenul la 2 ani de la cezariana
- 1Intrebare contact sexual dupa cezariana
- 0Operatia de cezariana umflata
Mai multe informații despre: Recuperarea dupa cezariana