Inflamatie a pielii preputului desi sunt circumcis
Buna ziua,
De ceva timp mi-a aparut o inflamatie in partea stanga - jos a penisului, e inflamata de fapt pielea preputului imediat dupa capul penisului, deoarece sunt circumcis.
Am incercat cu crema oftalmologica insa umflatura se mentine si nu trece sub nicio forma.
Imi este rusine sa merg la doctor.
Pielea este inflamata, prezinta cateva crapaturi, pielea este un pic mai rosie, nu am dureri sau usturimi.
Va rog, puteti sa ma ajutati cu un diagnostic si cu un eventual tratament?
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
De ceva timp mi-a aparut o inflamatie in partea stanga - jos a penisului, e inflamata de fapt pielea preputului imediat dupa capul penisului, deoarece sunt circumcis.
Am incercat cu crema oftalmologica insa umflatura se mentine si nu trece sub nicio forma.
Imi este rusine sa merg la doctor.
Pielea este inflamata, prezinta cateva crapaturi, pielea este un pic mai rosie, nu am dureri sau usturimi.
Va rog, puteti sa ma ajutati cu un diagnostic si cu un eventual tratament?
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
12 comentarii
Ati avut relatii sexuale in ultimul timp de unde sa fi putut contacta vreo boala cu transmitere sexuala ?
Buna ziua,
Nu, absolut niciuna de cateva luni bune.
Doar masturbare.
Cu stima,
Nu, absolut niciuna de cateva luni bune.
Doar masturbare.
Cu stima,
In primul rand igiena zilnica locala.
Daca nu trece doar asa, posibil sa fie candida. Cereti ceva de la farmacie pentru candida.
Daca nu trece doar asa, posibil sa fie candida. Cereti ceva de la farmacie pentru candida.
Cel mai bine ar fi sa va vada un Dermatolog. Dureaza 3 secunde.
Buna ziua,
Ce inseamna candida?
Va multumesc foarte mult pentru ajutorul Dvs.
Cu stima,
Ce inseamna candida?
Va multumesc foarte mult pentru ajutorul Dvs.
Cu stima,
E o ciuperca ce exista in organism in cantitati mici. Cand sistemul imunitar e scazut, se poate dezvolta si da diverse simptome inclusiv genital.
Buna ziua,
Am uitat sa va precizez ca de fapt am facut sex oral, de fapt sotia mea mi-a facut sex oral chiar inainte sa imi apara aceasta inflamatie. Deci am facut sex oral si apoi mi-a aparut inflamatia respectiva. Este ca o basica cu apa atunci cand te arzi.
Inca nu stiu ce medicamente sa iau, puteti sa ma ajutati va rog?
Vreau sa va mai spun ceva, anume ca aseara am facut sex oral si normal cu sotia mea iar dimineata am observat o scurgere de culoare alba lipicioasa ce nu mi s-a mai intamplat niciodata.
Inflamatia inca nu mi-a disparut.
Ce trebuie sa fac? Ce mi s-a intamplat?
De ce am avut scurgerea aceea alba de dimineata dupa ce am facut sex aseara cu sotia mea?
Astept va rog raspunsul Dvs.
Va multumesc.
Cu stima,
I
Am uitat sa va precizez ca de fapt am facut sex oral, de fapt sotia mea mi-a facut sex oral chiar inainte sa imi apara aceasta inflamatie. Deci am facut sex oral si apoi mi-a aparut inflamatia respectiva. Este ca o basica cu apa atunci cand te arzi.
Inca nu stiu ce medicamente sa iau, puteti sa ma ajutati va rog?
Vreau sa va mai spun ceva, anume ca aseara am facut sex oral si normal cu sotia mea iar dimineata am observat o scurgere de culoare alba lipicioasa ce nu mi s-a mai intamplat niciodata.
Inflamatia inca nu mi-a disparut.
Ce trebuie sa fac? Ce mi s-a intamplat?
De ce am avut scurgerea aceea alba de dimineata dupa ce am facut sex aseara cu sotia mea?
Astept va rog raspunsul Dvs.
Va multumesc.
Cu stima,
I
Pentru ca prin sexul oral se transmit infectii. Acum aveti sanse sa o fi luat-o si sotia dv. vaginal. Mergeti dv la Dermatolog, ea la Ginecolog pt test secretie, consult clinic, diagnosticare si tratament. Poate fi candida, herpes genital, poate fi orice. Nu se poate pune un diagnostic fara examen clinic local. Numai in urma stabilirii unui diagnostic clar se poate da un tratament. Sunt peste 30 de boli cu transmitere sexuala.
Buna ziua,
Va multumesc foarte mult pentru tot ajutorul.
Dvs. aveti cabinet unde as putea sa vin? Cel putin Dvs. sunteti in tema.
Mi-e foarte rusine sa merg la doctor necunoscut. Mi-e foarte rusine. :(
Va multumesc.
Cu stima,
I
Va multumesc foarte mult pentru tot ajutorul.
Dvs. aveti cabinet unde as putea sa vin? Cel putin Dvs. sunteti in tema.
Mi-e foarte rusine sa merg la doctor necunoscut. Mi-e foarte rusine. :(
Va multumesc.
Cu stima,
I
Dna. Doctor,
Totusi cum este cu putinta ca sotia mea sa imi fi transmis o infectie pe cale bucala dat fiind faptul ca ea este foarte curata si nu a avut si nu are relatii extraconjugale? Cum e posibil asa ceva? Acum nu ma crede si deja s-au incins spiritele. Eu sunt cu inima impacata. nu am avut nicio relatie extraconjugala. In ea am incredere insa tot ea este cu spiritul incins acum.
Nu mai stiu ce sa zic, ce sa cred, ce sa fac.
Va rog mult, ajutati-ma.
Va multumesc mult.
Cu stima,
I
Totusi cum este cu putinta ca sotia mea sa imi fi transmis o infectie pe cale bucala dat fiind faptul ca ea este foarte curata si nu a avut si nu are relatii extraconjugale? Cum e posibil asa ceva? Acum nu ma crede si deja s-au incins spiritele. Eu sunt cu inima impacata. nu am avut nicio relatie extraconjugala. In ea am incredere insa tot ea este cu spiritul incins acum.
Nu mai stiu ce sa zic, ce sa cred, ce sa fac.
Va rog mult, ajutati-ma.
Va multumesc mult.
Cu stima,
I
Dna. Doctor,
Acum am observat ca mi-a aparut o inflamatie (umflatura) asemanatoare si pe partea stanga a capului penisului, in aceeasi parte unde am umflatura initiala.
Deja sunt foarte panicat.
Ce mi se intampla?
Deja imi este frica.
Va rog mult, ajutati-ma!
Va multumesc.
Cu stima,
Acum am observat ca mi-a aparut o inflamatie (umflatura) asemanatoare si pe partea stanga a capului penisului, in aceeasi parte unde am umflatura initiala.
Deja sunt foarte panicat.
Ce mi se intampla?
Deja imi este frica.
Va rog mult, ajutati-ma!
Va multumesc.
Cu stima,
Nu sunt doctor.
Candida si herpesul exista si in gura. Sotia ta NU a fost infidela. Mergi la un medic Dermatolog sa te vada si sa primesti tratament. Nu sta asa.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.
Pe perioada simptomelor si tratamentului, fara relatii sexuale. Trebuie sa mearga si ea la ginecolog sa faca test secretie. Ca daca ea a luat candida si tu faci tratament, ti-o da iar. Spune-i ca secretia ei trebuie sa fie alba transparenta ca sa nu aiba vreo infectie.
Candida si herpesul exista si in gura. Sotia ta NU a fost infidela. Mergi la un medic Dermatolog sa te vada si sa primesti tratament. Nu sta asa.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.
Pe perioada simptomelor si tratamentului, fara relatii sexuale. Trebuie sa mearga si ea la ginecolog sa faca test secretie. Ca daca ea a luat candida si tu faci tratament, ti-o da iar. Spune-i ca secretia ei trebuie sa fie alba transparenta ca sa nu aiba vreo infectie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1inflamarea penisului
- 3unflaturi ale penisului
- 3ce poate fi? piele penis
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 3Inflamatie rosie in varful penisului
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 4arsura pe penis
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 3Problema penis
- 42 mici sau mari probleme
- 8Sange din penis
- 0Problema cu pielea penisului.
- 4Iritatie sau Infectie
- 2Accident - penis inflamat
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 2piele rupta penis ajutor va rog !