crapare piele penis
De circa 6luni au apaurut crapaturi pe penis datorita decalotari in stare erectica, scurgeri lichid incolor si formarea unei substabnte "brinzoase " in zona de pliere.
Uneori senzatie de mincarime, act sexual uneori dureros daca nu exista lubrefiere,.
Precizez ca am si diabet. virsta 40 ani
Uneori senzatie de mincarime, act sexual uneori dureros daca nu exista lubrefiere,.
Precizez ca am si diabet. virsta 40 ani
3 comentarii
Astfel de complicatii pot apare la pacientii diabetici, dar s-ar putea sa aveti si o infectie (micoza). Mergeti sa faceti o cultura si fungigrama, iar pentru imbunatatirea actului sexual incercati sa folositi lubrefianti daca problemele persista si dupa vindecarea infectiei.
Buna ziua ! am si eu o intrebare mi-a aparut niste coji pe penis :( nu ma ustura, nu ma doare dar prima data mi-a aparut pe oua :| si acum imi apare din cand in cand pe penis si mai ales pe ata penisului :( de exemplu azi mi-a aparut pe ata :( ce poate sa fie ? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine !!!!! multumesc anticipat
domnu myxxx22 problema se numeste FIMOZA. In cazul dumneavoastra una usoara. Exemple de unguenti eficienti sint propionatul de clobetasol 0.05% generic, disponibil in farmacie, foarte ieftin, DERMOVATE si GLAXO.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 7Ma doare cand ating penisul
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 69Bubite pe capul penisului
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 5Inflamatie-cos mare zona genitala
- 3Sangerare penis
- 3testicol umflat + si mancarimi ale penisului
- 4Ciuperca? Mucoasa alba?
- 3boli ale penisului
- 3rana deschisa pe penis
- 4Iritatie sau Infectie
- 0Usturime penis
- 2Penis Inflamat
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 0usturime penis
- 2Piele Penis Uscata
- 12Inflamatie a pielii preputului desi sunt circumcis
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: penis inflamat