Infectie vaginala de la prezervativ?
Buna ziua as dori si eu sa stiu daca se poate face o infectie vaginala care cica se transmite pe cale sexula de la simplu fapt ca am facut sex cu prietena si am folosit prezervativu. Ea mi-a zis ca de la prezervativ a facut dar eu sunt in dubiu si daca nu deranjez se poate sa imi spuneti si mie o lista detaliata cu motivele. ma scuzati dar fierb de nervi.
5 comentarii
De la prezervativ poti sa ai doar o reactie alergica dar o infectie se transmite de la organele sexuale.
Ca sa inteleg infectia se poate lua doar prin contact sexual altfel nu se poate lua nu ? Alte modalitati nu exista ?
Despre ce boala este vorba? ce simptome acuza?
hmm..nici eu n-am mai auzit pana acum sa faci o infectie vaginala de la prezervativ...Dar nici nu te pot asigura ca a avut un lat contact sexual...MAi exact ce simptome are?
Buna ziua, am 20 de ani. Acum 3 zile, am avut un contact sexual cu iubitul meu cu prezervativ, și de doua zile am niște mâncărimi vaginale, sunt umflata puțin și ma doare în zona vaginala, prietenul meu are aceleași simptome, doar ca este iritat, de la ce este, sunt foarte speriată, mâncărimile persista mereu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 50Infectii vaginale?!
- 8Infectia vaginala se transmite?
- 3trebuie sa renunt la sarcina?
- 5scurgeri albe branzoase - infectie sau alta afectiune?
- 5cum se pot trata infectiile vaginale provocate de ampicilina
- 3am si eu o nelamurire
- 0Vulvovaginita acuta tratament
- 13Anexita recidivanta...cred sau nevindecata
- 3usturimi vaginale
- 9Infectie ??
- 5steriliate? infectie genitala?
- 20infectie vagin si penis
- 9usturimi vaginale
- 2Infectie vaginala
- 8Infectie vaginala, candida
- 1Infectie vaginala