ovulele pharmatex... dupa cat timp se poate urina fara pericolul de a elimina ovulul?
Ar putea sa-mi spuna cineva daca dupa introducerea ovulului pharmatex (cam dupa 10-15 min.) se poate urina fara pericolul de a elimina ovulul?
8 comentarii
Da, deoarece după 10 minute ovulul este "desfacut".
multumesc din suflet, nici nu stiti ce fericita m-ati facut.
Buna seara,
am folosit timp de 5 ani mercilon. doresc sa trec la alt tip de contraceptie decat cea hormonala. Daca folosesc ca met cont de bariera-spermicidul-ovul sau crema si ejacularea nu are loc in mine, credeti ca se poate numi o metoda eficienta? atata timp cat resp conditiile( de a nu te spala cu sapun inainte cu 4 ore si dupa)?
multumesc
am folosit timp de 5 ani mercilon. doresc sa trec la alt tip de contraceptie decat cea hormonala. Daca folosesc ca met cont de bariera-spermicidul-ovul sau crema si ejacularea nu are loc in mine, credeti ca se poate numi o metoda eficienta? atata timp cat resp conditiile( de a nu te spala cu sapun inainte cu 4 ore si dupa)?
multumesc
Este vorba, din cate inteleg, de aplicarea simultana a doua metode de contraceptie:
-una cu eficienta satisfacatoare: ovulele (sau cremele) spermicide
-una cu eficienta indoielnica: ejacularea externa / coitus interruptus.
-una cu eficienta satisfacatoare: ovulele (sau cremele) spermicide
-una cu eficienta indoielnica: ejacularea externa / coitus interruptus.
Buna seara.
Vreau sa stiu daca mai are efect anticonceptionalu "PHARMATEX OVUL" dupa ce sa practicat cunnilingus, anainte de actul sexual.
Astept raspunsul dumneavoastra...
Va multumesc!
Vreau sa stiu daca mai are efect anticonceptionalu "PHARMATEX OVUL" dupa ce sa practicat cunnilingus, anainte de actul sexual.
Astept raspunsul dumneavoastra...
Va multumesc!
Da, eficienta ovulelor este nemodificata de cunniligus.
Buna seara, am si eu o intrebare, daca folosesc aceste ovule conform prospectului sunt eficiente doar daca ejacularea se produce in afara vaginului sau si daca e in interior? Multumesc
Buna seara
Am inceput tratamentul cu ovule am avut contact sexual înainte să introduc ovul...se întâmplă ceva...sunt puțin îngrijorată
Mulțumesc pentru răspunsuri
Am inceput tratamentul cu ovule am avut contact sexual înainte să introduc ovul...se întâmplă ceva...sunt puțin îngrijorată
Mulțumesc pentru răspunsuri
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu ovule... nelamuriri
- 4tratament pt ambii parteneri
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 3Cervugid Ovule...urgent...
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 4alergie sau candidoza
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 3Ovule Klion
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 0Gynophilus SR2
- 0Nodul Vaginal dupa Clotrimazol ovule
- 4Infecție vaginală
- 0Tratament candida
- 1Cat de adanc potin introduce un ovul?
- 1Klion-D ovule și menstruația
Mai multe informații despre: Ovulele vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: