Urinez des, fara usturimi
am 23 de ani si de aproximativ 3 luni am probleme cu vezica urinara: urinam des cu usturimi, al luat tratament cu urinal, apoi urinex si efectele s-au mai redus, tin sa precizez ca la locul de munca am mereu mainile in apa (calda) si cateodata imi intra si apa in pantofi. dar acum urinez normal, fara usturimi dar o cantitate mica de urina (proximativ 50- 100 de ml) as vrea sa stiu unde pot face o urocultura sau vreun examen de specialitate. astept raspunsurile voastre.
3 comentarii
la orice clinica...ori iti intrebi doctorul de familie sa iti dea o trimitere, ori cauti pe net o clinica de specialitate. este posibil ca din cauza faptului ca iti intra apa in pantofi si stai deseori uda sa ai aceste urinari.cel mai bine ar fi sa iti faci o urocultura cat mai repede.multa bafta.si eu am avut o infectie urinara de curand dar pe mn ma si ustura...
sa auzim de bine!
sa auzim de bine!
Buna ziua, am o problema cu urina, urinez seara nu pot sa ma scol, dorm forte bine si nu ma pot scula singur ca orice fel de persoana si nu mi se intampla mereu asta, nu in fiecare seara dar nu vreau sa mi se mai intample asta ca e o rusine. ce as putea face sau ce pastile sa iau ca sa nu mai am probleme cu urina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 3urinez des, cam la o ora si ziua si noaptea
- 5Prostatita cronica acutizata
- 11probleme cu urinatul
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 3Urinari prea dese
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 0Uretrita-analize necesare
- 1Urinari frecvente fara miros durere
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 4Usturime vaginala
- 0Senzatia de urinare
- 2Ovare inflamate
- 1Probleme cu urinatul
- 1Ma duc la baie foarte des si ma doare extrem de tare
- 7Posibila infectie urinara
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
- 2Simptome diabet
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: