Infectie urinara cu enterococcus faecalis
Și dacă da, eu cum îl procur? Da reacții adverse urate? Și se poate administra in timpul infecției? In faza nasoala? Chiar acum sunt cu branula in mana, îmi pun perfuzii la 12 ore cu ciprofloxacina și gentamicina intravenos. Abia mai suport tratamentul, dar nu am de ales. Am hematurie macroscopica. ( Nu am calculi)
Pe mine nu m-a ajutat pentru ca infecția urinare o făceam de la cea vaginala. Trecea microbul in urina. Pana nu am facut histerectomie nu am scapat. A fost mai complicat, am facut si peritonita de la infectiile ovarelor. Tu daca ai doar infecție urinara, poate te ajuta. Eu mi am luat vaccinul printr o farmacie, m-i l-a comandat din Germania. Reactii adverse nu am avut cine stie ce... asa, o stare lejeră de rau. ---------*. Mai stiu o farmacie care avea câteva doze. Dacă pot sa te ajut o fac cu mare drag. Stiu prin ce treci, ce cosmar.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Pentru Iris Anna. Da. Și eu am uter fibromatos și sunt în.preclimx. nu cred totuși că asta e motivul. Te rog, oune- mă în legătură cu farmacia de unde îmi pot procura acel vaccin. Am terminat 10 zile de perfuzii și simptomele sunt la fel. O iau razna.. de 5 ani. Mulțumesc!
Pentru Iris Anna. Adresa mea de e mail este ssutura@yahoo.com. mulțumesc mult
Bună! Pt Ecoli recidivante medicul mi-a recomandat Imunoinstant de la Romvac. Nu l-am inceput încă, sunt cam sceptica.. A avut cineva rezultate cu el?
Multumesc!
Multumesc!
Bună, si mie imi recomandase medicul de familie. Nu am luat, nu stiu...odată instalată infecția...Nu cred ca face minuni imunoinstant. In ultima instanta se face colistina, antibiotic. Eu am facut-o si pe asta. Mai stiu pe cineva care a scăpat de ecoli cu colistina. Sănătate.
Pentru Iris Anna si eu staphilococi dupa multe tratamente cu antibiotice si acum nu pot scapa de el cu diflucan, furagin etc..As fi recunoscator daca ma vei putea ajuta cu un sfat.Multumesc
Buna, tot ce am scris, a fost din experienta mea, tratamente pe care le-am facut pentru o infectie ginecologica de care am scapat printr- o histerectomie totala.
Buna iris Anna.Te rog scrie-mi pe adresa de email larisaroxy21@yahoo.com...E foarte important...Am nevoie sa ma ajuti.Trec exact prin aceleasi lucruri ca tine si as vrea sa merg si eu la spitalul militari.Te rog contacteaza-ma.
Iris anna imi poti zice la ce farmacie gasesc vaccinul Strovac? Multumesc
Buna! Cum va mai simțiti si ce analize ati mai facut ? Sunt intr o sit similara de peste 1 an, cu multe simptome/dureri..initial era infecție urinara cu e coli..apoi dupa multe luni de citit si analize a rezultat myco hominis/ureaplasma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 2infectie urinara?
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 3tratament corect !?
- 11infectie urinara - un tratament, va rog!
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 4infectie urinara la gravida
- 1Infectie urinara
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 0scurgere cu miros urat
- 1Infectie urinara severa
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 13Cistita cronica netratata corespunzator
- 0Infectie in urina
- 3Infectie urinara
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 2Infectie urinara de 9 luni
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar infectia urinara Infectia enterococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: