infectie?
am avut un contact sexual neprotejat si dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere apoasa galben verzui destul de abundenta, nu am mancarimi, usturimi sau alte simptome ci doar o scurgere ciudata, iau anticonceptionale yasmin de 1 luna de zile, am incredere in partener si as dori sa stiu dc motivul pt care am aceasta scurgere ar putea fi si altul decat o infectie? (precizez ca in timpul contactului am avut ceva dureri abdominale)
3 comentarii
aceste simptome ale tale seamănă cu o infecţie cu chlamydia. du-te la medic să ţi prescrie antibioticul. nu ţi face griji pentru partener. putea să fi avut el de multă vreme chlamydia fără niciun simptom. dacă este aşa şi el trebuie tratat. de asemenea puteai şi tu să fi avut de mai demult tot aşa fără simptome. dar trataţi vă amândoi conform a ce ţi spune medicul. e important să mergi la doctor pentru că nu te poţi trata după ureche
Am si eu o problema.Acum 2 luni m-am prezentat la un medic ginecolog pt. un control.Aveam ceva usturimi in urma contactului sexual, dureri intepatoare in zona ovarelor si nu ramanea insarcinata. La control, doctorul mi-a spus ca, colul arata f. bine si ca el crede ca testul Papa Nicolau o sa-mi iasa bine. Dar, surpriza, cand mi-a citit rezultatul, doctorul mi-a spus ca sunt suspecta de HPV.Mentionez ca eu am avut un singur partener(sotul meu ) si suntem impreuna de 9 ani, am facut testul Papa Nicolau de 5 ori pana acum si nu mi-a iesit nimic, iar in sotul meu am incredere deplina.Am repetat testul la alt doctor si mi-a spus ca nici pomeneala de asa ceva, aveam doar o inflamatie, dar, avand in vedere ca primul test era suspect, mi-a recomandat o colposcopie.Am facut si colposcopia, dar mi-a spus ca exista acest virus exista, si ma-au chemat la tipizare hpv.Nu mai stiu ce sa mai cred. Ar trebui sa merg si la alt medic?
Daca la colposcopie a iesit ca ai acest virus, atunci asta e.Fa si tipizarea HPV pentru a vedea ce tip de virus ai.Si stai linistita, ca nu ai motive reale de ingrijorare.Sarbatori fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 4scurgeri maronii
- 3scurgeri abundente fara infectie
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 3Scurgeri
- 4AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 4scurgere vaginala galbena
- 3scurgeri vaginale cu miros acru
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: