Infectat cu Covid19 vaccinat fiind
Buna ziua ! Am 47 de ani si am fost testata pozitiv cu Covid19 acum 2 zile. Sunt vaccinata din aprilie. Am nevoie de niste sfaturi pentru ca sunt ingrijorata si nu stiu cum sa procedez. Medicul meu de familie este plecat in concediu si nu pot da de el, prin urmare as vrea parerea unui doctor de pe acest forum daca este posibil. Am dureri de cap, in zona fruntii mai mult, nasul infundat, febra maxim 37, 9 si tuse ft rar. Nu imi este foarte rau. Iau paracetamol de 2 ori pe zi si vitamine. Ce as putea face ? Stiu ca trebuie sa sun la salvare daca imi este mai rau, dar faptul ca nu stiu cu cine sa comunic despre simptome ma sperie. Ce ar trebui sa fac ?
Va multumesc !
Va multumesc !
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
6 comentarii
Plaquenil 2x1/zi+Azitromicină 1/zi timp de 4zile, sau Ivermectina 1 cp pt 10kg greutate în doză unică. Nostamine pt. nas, Vit. C 1 fiolă/zi, Vit D3 2000 ui/zi. Sănătate!
In nici un caz nu luati plaquenil sau azitromicina in afara cazului in care va sunt recomandate de un medic dupa un consult direct. Aceste medicamente nu ar trebui eliberate fara reteta si va pot face mai mult rau decat bine. In ce priveste ivermectina, aceasta nici nu se gaseste sub forma de tablete pentru uz uman, asa ca despre ce vorbim? Nici daca va elibereaza cineva de uz veterinar, nu exista protocoale penntru folosirea ei, iar utilitatea ei in covid e departe de a fi dovedita.
Urmati doar tratamentull simptomatic actual, monitorizati-va saturatia oxigenului, iar daca va simtiti rau sau saturatia scade, sunati la salvare.
Urmati doar tratamentull simptomatic actual, monitorizati-va saturatia oxigenului, iar daca va simtiti rau sau saturatia scade, sunati la salvare.
...și ne mai mirăm că medicina românească este rușinea Europei pe toate segmentele ei !
--------------*
In atentia expresa a d-nei dr. Albu Laura si nu numai !
(*modificat de admin)
In atentia expresa a d-nei dr. Albu Laura si nu numai !
(*modificat de admin)
Domnul dr Baciu Damian dumneavoastra recomandati omenilor sa nu se vaccineze pe motiv ca vaccinul nu este testat suficient si experimental (desi la momentul actual este aprobat FDA), dar in paralel le recomandati sa ia tratamente care nu si-au dovedit eficacitatea, au potential toxic, si nici macar nu au aprobare pentru uz uman in aceasta tara, fara macar un consult prealabil. Un pic de dublu standard as zice, nu? Care va sunt interesele?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Centrul de informare ROmedic despre Coronavirus
- 1Hipertensiune sau diabet + coronavirus: inlocuiti inhibitorul de conversie a angiotensinei
- 4Imunitate coronavirus - am scleroza multipla de 34 ani
- 2Covid-19 după TBC
- 1Modularea imunitatii in infectia covid 19
- 1Tuse cronica post COVID19
- 3Intrebare Covid - ma tratez singur, acasa
- 5Perioada „critica” covid ??
- 1Vitiligo si coronavirusul
- 2Printre simptomele covid 19 se numără și o durere de nas?
- 1Covid-19 si sinuzita
- 2Test anti sars-cov 2 IGG
- 1Ajutor urgent! covid19 poate ataca inima, creierul la copii de 19-20 de ani?
Mai multe informații despre: COVID-19 infectat cu COVID-19 vaccinat fiind
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: