Imunitate coronavirus - am scleroza multipla de 34 ani
Buna ziua
Sufar, de scleroza multipla de 34 ani. Nu fac nici un tratament, nici cu imunosupresoare nici cu altceva.N-am mai racit de vreo 10 ani.Intrebarea mea este daca pot(doamne fereste )sa iau acest coronavirus mai usor sau nu, avand in vedere ca fiind o boala autoimuna am o imunitate ridicata.Va multumesc
Sufar, de scleroza multipla de 34 ani. Nu fac nici un tratament, nici cu imunosupresoare nici cu altceva.N-am mai racit de vreo 10 ani.Intrebarea mea este daca pot(doamne fereste )sa iau acest coronavirus mai usor sau nu, avand in vedere ca fiind o boala autoimuna am o imunitate ridicata.Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua! Va rog din suflet puteti sa mi spuneti cum va controlați această boală ? Va multumesc din suflet!
Buna ziua
Am vazut doar acum intrebarea dvs, Nu fac niciun tratament.Am facut Avonex in 2001 un an.Nu mi-a fost bine cu tratamentul, adica simptomele ulterioare injectarii erau foarte neplacute si atunci am renuntat la orice tratament si sa mai merg la neurolog.Ma descurc, inca merg, cu baston. Multa sanatate
Am vazut doar acum intrebarea dvs, Nu fac niciun tratament.Am facut Avonex in 2001 un an.Nu mi-a fost bine cu tratamentul, adica simptomele ulterioare injectarii erau foarte neplacute si atunci am renuntat la orice tratament si sa mai merg la neurolog.Ma descurc, inca merg, cu baston. Multa sanatate
Va multumesc din suflet pentru mesaj.Vroiam sa va intreb daca dvs ati lucrat in acesti ani si cum reusiti sa va controlati puseele.Eu am un baietel de 4 anisori si ma tot gandesc daca voi putea sa-l cresc.Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Buna ziua
Am lucrat pana in martie anul acesta cand am iesit la pensie de varsta, nu de boala.Servicul era in birou, 8 ore stat pe scaun.Eu nu am o evolutie in pusee, am forma progresiva a bolii.Nu am facut si nici nu fac tratament dar in august 2019 asa din senin, mi-a disparut greutatea pe care o simteam in picioare, ca de plumb.Am inceput sa merg mai bine, sa pot sa urc in autobuz.La momentul acesta pot sa ma descurc singura mai bine, ceea ce pana in august 2019 era exclus, mergeam doar insotita. Pe facebook sunt grupuri cu aceasta boala unde puteti sa aflati multe lucruri de la oameni cu aceasta boala. Grupurile se numesc: " Viata cu scleroza multipla" si mai este un grup de tratament cu vitamina D : se numeste : "Pentru o alta terapie:Vitamina D pentru scleroza multipla" Poate sunt mai multe grupuri dar eu pe acestea le urmaresc, Va doresc multa sanatate si curaj
Am lucrat pana in martie anul acesta cand am iesit la pensie de varsta, nu de boala.Servicul era in birou, 8 ore stat pe scaun.Eu nu am o evolutie in pusee, am forma progresiva a bolii.Nu am facut si nici nu fac tratament dar in august 2019 asa din senin, mi-a disparut greutatea pe care o simteam in picioare, ca de plumb.Am inceput sa merg mai bine, sa pot sa urc in autobuz.La momentul acesta pot sa ma descurc singura mai bine, ceea ce pana in august 2019 era exclus, mergeam doar insotita. Pe facebook sunt grupuri cu aceasta boala unde puteti sa aflati multe lucruri de la oameni cu aceasta boala. Grupurile se numesc: " Viata cu scleroza multipla" si mai este un grup de tratament cu vitamina D : se numeste : "Pentru o alta terapie:Vitamina D pentru scleroza multipla" Poate sunt mai multe grupuri dar eu pe acestea le urmaresc, Va doresc multa sanatate si curaj
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scleroza multipla si acupunctura
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 7trombocitopenie idiopatica
- 3suspecta de scleroza in multipla
- 5Tratament naturist scleroza multipla
- 0scleroza multipla
- 2Mit sau adevar? Cancer?!? Scleroza Multipla
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 0Scleroza multipla ÅŸi menopauza
- 0Suspiciune scleroza multipla
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0Incadrare grad de handicap SM
- 0Centrul de informare ROmedic despre Coronavirus
- 1Scleroza multipla
- 1Tuse cronica post COVID19
- 2Printre simptomele covid 19 se numără și o durere de nas?
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
Mai multe informații despre: Scleroza multipla COVID-19
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: