de ce iese sperma in afara vaginului?
as dori sa raman insarcinata dar dupa atul sexual sperma parteneruluiiese toata in afara vaginului incercam de 2 luni si nu am ramas niciodata gravida.mentionez ca eu mai am o fetita din alta casatorie deci nu cred k as fii sterila.si nici el nu poate fi deoarece acum 3 ani a lasat o fata gravida.as dori un raspuns va rog
5 comentarii
Asta e o intrebare pe care numai o virgina ar putea-o pune. Ma surprinde sa vad ca aveti deja un copil si intrebati asa ceva.
Probabil ca raspunsul este gravitatia :)))
Probabil ca raspunsul este gravitatia :)))
Daca sperma iese in afara singurul raspuns ar fi ca el te fereste oarecum pt ca nu vrea sa ramai gravida dar nici nu vrea sa crezi acest lucru, si atunci foloseste o "cale"de mijloc. Pentru ca daca ar ejacula in vagin sperma nu ar iesi toata in afara. Cred ca sti acest lucru, avand inca un copil.
ha ha ha mai otilia esti foarte inteligenta
multi oameni nu stiu dar exista si "sterilitate de cuplu", amandoi parteneri pot concepe un copil cu altcineva dar nu inpreuna. Un diagnostic de sterilitate de cuplu se pune dupa 2 ani de incercari nereusite.in cazul tau 2 luni nu e grav, mai incercati, poate nu nimeriti perioada fertila, da cel mai bine sa mergi la ginecolog.te ajuta el.
O prietena de am mea a avut aceeasi problema, doar ca nu avusese copii anterior si se gindea la fel de fel de nebunii. Sa chinuit un an, calcula perioada fertila, incerca pozitii dar sperma iesea deodata. Apoi a schimbat partenerul si din prima seara a ramas insarcinata macar ca a utilizat metoda actului intrerupt(deci nici macar nu a ejaculat in ea) si zic ca din prima oara pentruca avusese sex cu el o singura data. Nu zic sa schimbi partenerul, este clar ca il iubesti si iti doresti copil cu el, ci poate merita sa consultati un medic unde vi se va analiza comptibilitatea si poate vi se va prescrie un tratament. Succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 3virus sau nu
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 2pot sa faci copii cu o cantitate mica de sperma?
- 3in urma unei spermoculturi se poate evidentia prezenta unui gonococ?
- 8spermatozoizii pot trece de un himen care nu a fost rupt?
- 4imi e frica sa merg la doctor.. mi-au iesit negii in zona vaginului
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 4rana in vagin
- 5nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
- 7Mancarime in vagin
- 8Intepaturi in ovare
- 3dureri puternice vaginale
- 11Durere pelvina puternica, inflamarea vaginului foarte puternica
- 2Sperma Uscata
- 3Vagin prea stramt
- 0Analiza spema
- 4Perete vagin umflat?