Alergie la flora vaginala
Buna seara, am o intrebare la dvs. Dupa contactul sexual, prietenul meu are o senzatie de arsura si mancarime. A fost la doctor, iar ultima data i-a spus ceva de genul ca ar fi alergic la mine. Eu am avut intr-adevar niste probleme genitale, pe care cred ca mi le-am rezolvat deoarece nu mai am niciun semn ca as mai avea ceva, mancarime sau usturime. Vreau sa stiu daca problema aceasta se poate rezolva..sau de acuma vom fi nevoiti sa folosim prezervativul pt totdeauna..va multumesc.
4 comentarii
Problema e sa-ti faci PAP si mai ales analiza secretiei, ti le faci simultan. Chiar daca n-ai probleme "vizibile", ci chiar si numai un PH mai acid trebuie sa existe o cauza. Numai asa te lamuresti. "Alergie la vagin" asa la modu general nu exista. Sanatate!
Am facut PAP...dar a trecut mult de atunci. Iar analizele de secretie mi-au iesit "bune"..daca se poate zice asa. In sensul ca nu mi-a gasit nicio ciuperca sau altceva..ultimul diagnostic a fost parca vulvovaginita. Mi-a recomandat tratament cu ovule klion si viviflor pt refacerea florei vaginale. Oricum, ma voi duce sa-mi repet analizele. Asta voiam sa aflu, daca e o problema recuperabila faptul ca prietenul meu are aceste simptome. Multumesc de raspuns
Florentina, ar fi bine sa mergi la un medic bun ginecolog, sa.i spui problema. O data ce ai in antecedente o infectie este tot posibilul sa mai faci daca nu esti atenta, si in special daca nu este tratata cum trebuie. Fa.ti un examen BABES PAPANICOLAU si cere si o antibiograma la secretie ca sa iei antibioticul de electie. Sincer iti spun ca nu am auzit de vreo alergie la secretia vaginala.dar poate ai luat vreun medicament si prietenu e alergic la compozitia dintre flora vaginala si medicament (si prietenul meu face o alergie daca eu iau vreun medicament, dar imediat dupa contact urineaza, se spala cu sapun pt regiunea intima si nu mai sunt probleme).
Buna fetelor, din pacate cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Dupa contactul sexual, sotul meu se irita si nu este deloc confortabil pentru el. Eu am o secretie in exces si la contactul cu acea secretie el se irita. am fost la diferiti doctori, am facut diferite analize, si nu am nimic, nici eu, nici el, si nici secretia nu au putut sa imi spuna de la ce e. Ultima expilcatie primita, ar fi ca am mucoasa iritata, deoarece prezint un fel de " uscaciune vaginala" ( nici nu stiam de existenta acestui termen) si din cauza aceste "uscaciuni",...la contactul sexual, mucoasa mea se irita si secreta acea secretie abundenta. Cica as avea si ph-ul acid...acum nu stiu...incerc sa aflu ce pot face, sa aflu mai multe pareri..poate exista vre-o incompatibilitate chimica intre noi doi, ceva mai rar intalnit...habar n-am, dar din punct de vedere clinic, suntem perfect sanatosi.
Mi s-au dat niste ovule Feminela, si am citit in prospect ca e bine de luat si "ca intretinere" pentru hidratarea mucoasei impotriva uscaciunii vaginale, si cam de doua sau trei ori pe saptamana, spalaturi vaginale cu apa simpla sau ceai ( fara substante care sa contina chimicale/ tratamente). Am zis ca o sa incerc sa folosim si un lubrifian eventual...
Aaa, am uitat sa precizez ca aceasta problema o avem de cand suntem impreuna, adica de 7 ani, si de atunci am mers la diferiti doctori... Inca mai sper ca o sa fie bine.
Mi s-au dat niste ovule Feminela, si am citit in prospect ca e bine de luat si "ca intretinere" pentru hidratarea mucoasei impotriva uscaciunii vaginale, si cam de doua sau trei ori pe saptamana, spalaturi vaginale cu apa simpla sau ceai ( fara substante care sa contina chimicale/ tratamente). Am zis ca o sa incerc sa folosim si un lubrifian eventual...
Aaa, am uitat sa precizez ca aceasta problema o avem de cand suntem impreuna, adica de 7 ani, si de atunci am mers la diferiti doctori... Inca mai sper ca o sa fie bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ce s-a intamplat in vaginul meu?
- 3virus sau nu
- 9Largime vagin?
- 7inhibarea dorintei
- 8inca mai curge sange un pic din vagin
- 5vagin prea larg sau alta problema?
- 8ma dezvirginat sau nu?
- 7Rana vaginala..
- 7Dezvirginarea cu durerii ff mari.. sangerare dupa.
- 8Mancarimi vaginale
- 3dureri puternice vaginale
- 20infectie vagin si penis
- 6Este adevarat ca vaginul isi ia forma primului penis care intra acolo?
- 1alergia
- 3Tratament naturist pentru orice fel de alergie
- 4Alergie la Henna
- 1Intrebare despre vagin
- 3Ajutor! Vagin
- 7Muschii vaginali
- 3Virginitate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: