In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice

349 comentarii 1 2 345 ..... 11 12 Înainte ›
0
27-11-2009, ora 15:14
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Maurica, probabil soţul dvs. are o hemoragie digestivă (este cea mai frecventă)...are probleme gastroenterologice (gastrită, hiperaciditate, duodenită, colită, hemoroizi, ulcer etc.)????

"Eu ma tin tare de tot.iarasi ma surprind pe mine insumi cu puterea pe care o am si de care nu stiam.Dorm singura,..vin singura seara de la spital schimb trei autobuze pana acasa merg singura pe strada de la statie pana acasa printre case si e ceva de mers si nu am nimic, uit si ca mai am de luat medicamentele mele, Depress A, de fapt nici nu le mai simt nevoia, uite e ora 23 si 16 la mine si eu inca nu am luat de seara nimic.Si sunt singura,...dar sunt foarte ok." -- Rugăciunea pe care aţi citit-o nu a fost în van, DUMNEZEU vă ajută colosal de mult, Slavă Lui. Mă bucur pentru dvs.

D-nă Tania, d-ei cu pricina i-a fost suspendat contul (unele dintre mesaje au fost păstrate), la cererea dânsei...mulţumesc pentru gândurile frumoase, atât dvs., cât şi Mauricăi...pupici!

Slick, mulţumesccccccccccccc, şi spor la serviciu :)

Pupici pentru toţi locuitorii Terrei ;)))
0
28-11-2009, ora 13:32
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna tuturor,

Nick, la asta ne-am gandit si noi si medicii, la o suferinta gastrointestinala, de unde poate si o sangerare, dar, nu, sotul meu nu a suferit niciodata de nimic de genul asta, chiar as spune ca de 30 de ani de cand il stiu nu a suferit de nimic.Totusi luni i se vor face teste, endoscopie si colonoscopie.Ma rog la Dumnezeu sa fie ceva usor de tratat si nu ceva mai grav, eu sunt constienta de tot ce ar putea fi, dar refuz sa cred, refuz sa ma gandesc la altceva.Vom vedea de luni incolo.Multumesc mult pt gandurile bune, Dumnezeu este cu mine si ma rog lui din toata inima sa-l ajute si pe sotul meu sa se faca bine, asa cum m-a ajutat si pe mine.Iti doresc tot binele din lume, un weekend linistit si placut.

Slik, multumesc si tie la fel pt gandurile bune si urarile de sanatate, Dumnezeu sa-ti ajue si tie, sa te faci bine de tot, si sa ai parte de tot ce-i frumos in viata.

Tania, nu in ultimul rand si tie iti multumesc pt ca esti alaturi de mine, daca intrii diseara pe mes, cred ca dupa 18, 30 ora Londrei, voi fi acasa, Pup dulce pe toti, muuuahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupici pentru toata lumea si multa sanatate !!!Sa auzim de bine!!!!!!!!!!!!!Doamne ajuta!!!
0
30-11-2009, ora 19:31
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Buna seara tuturor! Va multumesc pt gandurile bune d-na Mariuca! Si tie Nick ! Din pakate nu prea ma simt bne..(! starea de depresie a reaparut ( chiar mai pronuntata ca inainte) Nick vroiam sa te rog cva: am terminat cutia de 90 de cps de 5 htp si am luat alta de la "Natures Way", dar asta e de 60 de comprimate si arata diferit, nu sunt capsule ca de la natures harmony, ci compromate, dar au tot 50 de mg fiecare! Ce ma sfatuiesti, sa le iau pe acestea? sunt bune? se poate sa fie de la reducerea dozei, ca a reaparut depresia? sa iau cate 2 capsule seara sau sa raman tot cu una? multam pt tot ! va pupic si aveti grija de voi! o seara frumoasa!
0
01-12-2009, ora 02:35
Bună dimineaţa,

Sunt insomniac, again!

D-nă Maurica, foarte multe afecţiuni gastrointestinale pot determina sângerări asimptomatice, cu debut insidios (înşelător, care apare pe nesimţite, fără manifestări vizibile/simţibile), rar, ce-i drept, dar nu poate fi exclusă această supoziţie. Totuşi, am încredere în sistemul sanitar britanic, cu siguranţă vor descoperi cauza şi o vor trata, Doamne ajută;)

Slick, mă aşteptam la o recidivă. Tratamentul unei depresii este destul de îndelungat, chiar dacă este natural. În mod normal 5-htp-ul se administrează pe o perioadă de cel puţin 3-6 luni în cazurile cele mai minore (fericite)...reia posologia de dinainte (modul de administrare anterior, cel cu 2 capsule şi nu renunţa nici la Omega 3)...
Spune-mi te rog frumos, din punctul tău de vedere, depresia ta are o cauză? Ai o cauză externă (un conflict, o decepţie, o animozitate (neînţelegere)...ceva care să te destabilizeze mentalo-afectiv, ceva care să te pună pe gânduri şi care să-ţi induce imediat o stare depresivă?)??? S-ar putea ca depresia ta să aibe şi o nuanţă exogenă, să fie o depresie atipică...rsp, te rog!
Încă ceva, dacă nu te încadrezi în ceea ce am presupus mai sus, ţi se pare că ai perioade de melancolie, anxietate, sentimente de tristeţe etc., care debutează/apar fără un motiv evident? Acele stări sunt însoţite şi de indiferenţă şi oboseală?
Aştept rsp tale!

Toate cele bune ;)
0
01-12-2009, ora 15:31
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Buna tuturor.
D-na Maurica mult curaj si incredere in Dumnezeu. Trebuie sa fiti alaturi de sotul dumneavoastra si nu trebuie sa va vada panicata, caci are nevoie de tarie in jururl lui. Da, din cate stiu si eu, colonoscopia si endoscopia sunt metode sigure de diagnostic al unor afectiuni gastrointestinale. Mult succes si sanatate sotului.

Mr. Nick, Slick, un psihiatru pe care l-am consultat mi-a spus ca doar 10% este efectul pastilelor in depresie, restul este puterea psihicului. Mi-a mai zis ca depresia este ca si gripa..poate reaparea oricand. Nici pana acum nu am luat niciun medicament antidepresiv. Mai iau seara Calmogen, sau ceai de talpa gastei (este foarte bun pentru somn, insa nu pentru cei hipotensivi ca mine). 4 zile dupa ce am facut prima sedinta de terapie m-am simtit excelent, insa apoi am inceput sa am din nou aceste stari de anxietate...sunt zile bune si zile proaste...trebuie sa traim cu ele.
Eu as incerca totusi terapia cu flori bach insa nu am timp sa merg la Bucuresti pentru un consult specializat. Nick ma poti totusi sfatui tu ce fel de preparate sa iau?
Deoacamdata nu iau pastile, ascult muzica clasica, incerc sa fac exercitii de relaxare si de respiratie.
Ma supara cel mai tare tahicardia.
Nick, stii daca este periculos sa traiesti cu batai ale inimii de 80-100/ minut. Se poate intampla ceva grav?

Am incredere ca aceasta perioada este una trecatoare cu ajutorul lui Dumnezeu.
Sanatate multa tuturor.
0
01-12-2009, ora 21:36
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Mr. Nick, depresia mea are si o cauza emotionala cred, adica cearta si despartirea de prietena mea, si ma pune pe ganduri treaba asta mai ales noaptea cand incerc sa adorm(ma gandesc la ea, am stari negative)! si da, ai dreptate am stari de indiferenta si oboseala uneori! ma fixez pe cva si imi vin in minte ganduri negre, sau ma gandesc la cva ce am de facut in viitor, peste cateva zile, ore, si ma apuca o stare de neliniste, anxietate, la modul ca nu voi reusi sa fac bne ce am de fakut, ca voi claca, ca imi voi pierde mintile si ma voi face de ras...Mi-e greu sa vbesc de asta, dar ca sa trecpeste trebuie sa-ti expun simptomatologia pe scurt! sunt momente cand 5 htpul m-a ajutat f mult, adica si prietenii mi-au zis ca sunt f glumet, spiritual, deschis...si la munka mintea mi-a mers brici si m-am achitat cu brio de sarcini, primind si laude de la sefi! afost o per knd luand cate o capsula ( cam dupa 10 zile de o capsula) a reaparut o stare depresiva cu stari negative si sentimente de inutilitate! D-na lenya, aveti dreptate, sunt constient ca pana la urma o pastiluta mica nu ma ajuta, ci eu ma ajut singur, sau ma ajuta decat in procent mic 20-30% as spune eu
Ms pt tot Mr. Nick si astept rasp si ajutor de la tne! Fara ajutorul lui D-zeu nu as fi reusit sa trec peste starile astea si fara sfaturile tale! Iti multumesc din suflet si D-zeu sa te ajute si sa-ti dea sanatate si fericire!
0
01-12-2009, ora 21:48
Hello!

D-nă Lenya, eu pot să vă recomand acea combinaţie de preparate, dar era mai bine dacă puteaţi să vb cu un practiţioner specializat la Centrul Bach din Londra. Primeaţi mai multe informaţii...printre altele!

"Nick, stii daca este periculos sa traiesti cu batai ale inimii de 80-100/ minut. Se poate intampla ceva grav?" - Depinde exclusiv de cauza producerii acelor bătăi extra-constituţionale. Tot ce depăşeşte 80 de bătăi pe minut se consideră tahicardie. Tahicardia este de mai multe tipuri: sinusală, supraventriculară etc.
Medicul v-a spus care este cauza acestor bătăi în plus?

O seara bună!
0
01-12-2009, ora 22:01
Slick,

Mă gândeam eu...stările tale depreso-anxioase sunt foarte complexe. Sunt un amalgam de griji, gânduri, temeri etc. Ia câte 2 capsule de 5-htp seara (cu 30 de minute înainte de cină, dar pentru mai mult timp, şi 2 gelule de omega 3 dimineaţa (după-masă, dar cu un preparat antioxidant, cum ar fi Uleiul de cătină (o lingură după fiecare masă) sau Betacaroten, Coenzima Q10, Spirulină etc. Ai nevoie de un antioxidant pentru a reduce cantitatea de radicali liberi, care-ar putea să scadă eficienţa omega 3-ului).+ încearcă să-ţi inhibi cât mai mult gândirea negativă. Nu te mai gândi că nu vei face faţă, că vei claca, că una, că alta etc. Gândeşte-te doar că totul va fi bine şi că vei trece peste toate impedimentele cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mulţumesc pentru urări, toate cele bune şi ţie!
Salut,
Mr. Nick ;)
0
02-12-2009, ora 13:42
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Buna tuturor,

Nick, stiu ca ar trecui sa consult un practician specializat.
Inteleg punctul tau de vedere insa nu prea am timp sa merg in Bucuresti si as fi vrut ceva sa ma simt mai bine. Continuu cu ceaiul de sunatoare. Crezi ca ar fi ok sa imi iau si niste capsule cu sunatoare? Si cum sa le iau?
Apropo am citit ca in timpul tratamentului cu sunatoare este bine sa evitati expunnerea la soare, deoarece are anumite componenete foto-sensibilizatoare. Aviz amatorilor.

Tahicardia este supraventriculara paroxistica (sper ca am scris corect), si nu mi s-a dat o cauza (adica tiroida ok, plamani cat se poate de ok pentru un fost fumator de 15 ani, calciu ok). Acum eu sunt o persoana care are puls mai accelerat. Ce nu inteleg eu este de ce am momente cand la 90 de batai ma simt ok, si unele zile cand la 90-100 imi simt inima in gat si sunt agitata. Mi s-a spus ca are legatura cu starea de anxietate. Mi s-a zis sa iau Egilok 25mg/seara si o jumatate dintr-o pastila de 25mg/dimineata, insa nu am putut sa iau deoarece mi se ducea tensiunea la 80/50 si eram mereu ametita. Apoi un medic generalist mi-a zis sa le intrerup si sa iau la nevoie Verapamil. Ceea ce am si facut.

Multa sanatate si optimism tuturor.
Va pup.

p.s. Sunt Lenya...si nu-s doamna :-)
0
02-12-2009, ora 21:32
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
buna seara tuturor,
Nick, ms mult pt sfaturi, le voi urma in tocmai! Am o singura nelamurire insa: am cam luat omega 3 si spirulina de o luna si cva! sper ca nu sunt prob din punctul asta de vedere nu? si nu mi-ai rasp daca 5htpul de la "natures way" e la fel de bun ca cel pe care l-am folosit anterior?
Cu multumiri !
0
02-12-2009, ora 22:10
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna seara tuturor,

Nick, multumesc din suflet, s-a exclus posibilitatea unei afectiuni gastrointestinale prin endoscopie si colonoscopie.Azi terbuia sa-i faca un full scan, dar aparatul a fost stricat(iata nu numai la noi se intampla de astea), si ca sa nu mai piarda timp pana se repara aparatul, au hotarat sa-i faca totusi o punctie lombara.
Desii medicul a spus ca exclude posibilitatea unei boli de sange, pt ca sangele lui e sanatos, perfect sanatos, raportul dintre globulele albe si rosii este normal, forma marime, maturitate, totul este ok
doar hemoglobina nu se stie de ce scade.A scazut chiar si dupa transfuzie la 2 sau 3 zile de la 10 la cat i-o adusese cu transfuzia, la 8.Din punctia lombara (osul de la sold)se fac 2 analize, una in ziua recoltarii, si alta care e prob mai complexa si dureaza mai mult pana avem rezultatul, cam 2 saptamani.Cea care s-a facut azi, ne-a optimizat ca sa zic asa, pt ca medicul ne-a spus ca nu a gasit nimic in neregula.Nu stiu ce va urma, dupa cate am inteles cealalta analiza, al carei rezultat vine mai tarziu, este cea care arata toata activitatea maduvei.Ne-a spus de asemeni ca, corpul lui produce sange sanatos, dar ceva se intampla cu hemoglobina.Ma gandesc la splina sau la rinichi, am citit ca astea 2 sant in stransa legatura cu maduva in activitatea ei de producere a hem.(cred ca am inteles bine).Astept ziua de maine sa vedem daca hemoglobina a mai scazut, intre timp i-a mai facut o transfuzie, asta noapte.Daca mai stii ceva, pt mine spune-mi te rog.Te sarut cu drag, si-ti doresc nopti linistite si cu somn buun, odihnitor, am inteles ca iar ai probl cu somnul.

Slik, Lenya, multumesc pt cuvintele de incurajare si pt gandurile bune, va pup si pe voi, va doresc insanatosire grabnica.

Tania, imi pare rau ca nu reusim sa mai vb hai ca poate te mai prind treaza acum, oricum te pup dulce si pe tine si-ti multumesc ca esti alaturi de mine cu gandurile tale bune.

, , Cea mai inalta masura a valorii o dai de fapt in timpul confruntarilor la care te supune viata!, ,

Dumnezeu sa fie cu noi toti, !!!
0
03-12-2009, ora 19:19
Sărut mâna,

D-nă Maurica, aceste analize i-au fost făcute soţului dvs.:
Eritropoietina;
Feritina;
Hemosiderina;
Folati serici;
Receptorul solubil pentru transferina;
Vitamina B12 ?????????????????? Vb. cu medicii, vă rog!
De foarte multe ori o problemă hepatică produce o anemie, hai să-i spun, insistentă...

Slick, poţi să iei spirulină şi omega 3 în continuare, nu-ţi fac absolut niciun rău, din contră. Slavă Domnului că există aceste minuni ale naturii...5-htp-ul de la firma respectivă are tot aceeaşi sursă, extract standardizat din Griffonia Simplicifolia, deci, ar trebui să aibă aceeaşi calitate. Chiar nu ştiu; în principal da!
Cu mare plăcere, Doamne ajută să te faci bine!

D-nă Lenya, dacă doriţi neapărat vă pot recomanda esenţele personalizate pentru suferinţa dvs, vă rog doar să precizaţi clar.

Numai bine şi o seara minunată! Pupici pt cine doreşte ;)
0
05-12-2009, ora 10:57
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Toooooooti doriiiim !!!!! Si dam si inapoi ! :* :* :* :* :*
Ce mai faci tu, Nick ? si voi, ceilalti ?... Mi-e tare dor, si de voi, si sa vorbesc cu voi ! Offffff, timpul asta... dar sper ca spre sarbatori sa fiu mai libera !!
0
06-12-2009, ora 11:22
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
La multi, multi, multi ani pt Mr.Nick !!!!!!!! :-* :-* :-*
0
06-12-2009, ora 11:23
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Nick draga, cred ca toate aceste analize de care spui tu i-au fost facute rintre primele analize de sange.Dat fiind faptul ca anemiile legate de lipsa de fier, vit.B12, sau o hepatita sunt cele mai des intalnite, ma gandesc ca din start au cautat sa elimine aceste posibilitati, i-am intrebat de fier, au spus ca nuvelul de fier era foarte putin scazut, nesemnificativ pt o asemenea anemie, vit.B12, la fel au spus ca e exclus, deci ei au facut deja astea.Ieri i-a crescut putin hemoglobina de la 8, 6 cat o avea la 9 fara sa-i faca nimic.Asta ne bucura, pt ca a spus medicul ca e semn bun, ca organismul lui lupta cu fortele propii.Ei suspecteaza o infectie, un virus sau o bacterie, i-au gasit si neutrofilele putin scazute, nu foarte mult dar,..de asemenea ne-a asigurat din nou ca nu poate fi o boala de sange pt ca globulele rosii si cele albe sunt normale din toate punctele de vedere.Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam scanul pe care abia luni il face si analiza de laborator a aspiratiei de maduva.Pana atunci nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu, ca totul sa se termine cu bine.Starea lui este buna, in general, si ma bucur ca nu a mai fost nevoie de alta transfuzie de sange.ca in prima saptamana.Iti multumesc ca esti alaturi de mine si am sa te mai tin la curent cu evolutia.Pup dulce si-ti doresc o duminica placuta, Mos.Niculae sa-ti aduca sanatate si de la mine multi pupiciiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
0
06-12-2009, ora 21:06
ildicutza
Nu este medic/terapeut
ildicutza
stimate domn Nick,
Nu demullt..mai bine zis de 1 luna ...sotul meu a fost diagnosticat de anxietate.
In luna septembrie a.c. sotul meu a fost internat in spital cu o glicemie de 470 .... Povestea e foarte lunga....a facut un prediabet....acum totul este normal ...a facut analizele, totul este bine.Nu are diabet....cineva acolo sus il iubeste....
Intre timp am fost si la un doctor naturist care i-a prescris Meridianul Splina-Pancreas, Omega 3 (500mg/1/zi), tinctura de secara si pot sa affirm cu hotarare ca este sanatos... Acum o luna au inceput starile de anxietate pe care noi nu le-am putut identifica si am fost din nou la doctor...am facut calcemia, calciu ionic, magneziu...este totul ok, inclusive encefalograma si EKG...totul este ok... Pana la urma am fost trimisi la psihiatru unde i-a prescris Seroxat si Anxiar.....eu sunt de-a dreptul speriata la ce scrie pe prescriptie ....si nu vreau sa ii dau sa ia aceste medicamente.
Daca ati putea sa ma ajutati cu un tratament naturist pe aceasta problema.
Tin sa subliniez ca starile de anxietate le face de dupa starea de prediabet care a avut-o in trecut..mai précis anul acesta in septembrie....a mai facut a criza luna trecuta...iar luna aceasta a inceput sa faca crizele un pic mai des... Va rog f mult san e ajutati...eu sunt trup si suflet ptr sotul meu....sunt o fire foarte optimista..la fel si el....dar vad ca nu inatotdeanu este de ajuns.
Multumesc anticipat...
0
08-12-2009, ora 19:13
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
vesti buneeeeeeeeee!!!!! sotul meu este de aseara acasa.Medicii de la hematologie au fost foarte fericiti si incantati de evolutia din ultimele zile, asa ca au hotarat sa-l, , decazarmeze, , vb sotului.Acum asteptam sa vina ziua sa mergem la control peste o saptamana, si,..analiza aspiratiei de maduva.
Speranta mea nu moare si ma rog ca totul sa fie bine pana la sfarsit.Va pup dulce pe toti, de mine nu ma mai plang pt ca nu am timp.O sera buna si mulllltttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiii pupici.
Maurica
0
09-12-2009, ora 18:47
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
Sal tuturor! D-na Mariuca, ma bucur ca sotul dvs e bne! Doamne-ajuta sa se puna pe picioare si sa va bucurati impreuna de viata! Nick, eu ma lupt in continuare cu aceste stari, incerc sa fiu optimist, si cred ca am identificat si motivul central al starii mele, si anume despartirea de prietena mea( mai ales knd am aflat ca ea e cu altcineva aqm)! Cu speranta, gandire pozitiva si rugaciune, sper ca toate sa treaca.Tu cum te mai simti, esti bne? voiam sa te mai intreb cva, pe prospect la 5 htpul pe care il iau aqm scrie ca poti lua pana la 4 comprimate pe zi.ce zici sa maresc doza la 3 pe zi( eu iau 2 seara asa cum m-ai sfatuit), crezi ca m-ar ajuta, cel putin pe o per scurta de timp?
Si am o alta intrebare, ca te stiu f documentat: ce parere ai de vacinul asta "Cant grip", impot gripei ah1n1? Noua ne-au spus de la munka sa-l facem daca dorim, si nush ce sa fac pt ca parerile sunt impartite! Conteaza daca aqm o luna jumatate am facut "vaxigripul" ? interactioneaza cumva cele 2?
Multumesc inka o data pentru sfaturi si la multi ani iti spun si eu, scuze de intarziere, si iti urez sanatate, fericire, si tot ce-ti doresti sa se implineasca, cu ajutorul lui Dumnezeu! Salutari si toate cele bune tuturor: d-na Lenya, d-na Tania si d-na Mariuca! D-zeu sa fie cu noi toti! O seara frumoasa!
0
10-12-2009, ora 12:26
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Buna tuturor,

Dna Maurica ma bucur ca aveti vesti bune legate de sanatatea sotului.

Slick, te inteleg ce simti in legatura cu despartirea, simti ca parca totul s-a terminat pentru tine...am trecut cred ca toti prin asta...insa gandeste-te ca viata ta nu incepe si nu se termina cu o femeie, si ca vei ajunge sa razi ca ai dat o asemenea amploare acestei chestii. Iti dau un sfat, scrie un mic jurnal, in care sa-ti consemnezi toate starile prin care treci din cauza despartirii...cand il vei reciti, atunci cand te vei vindeca, iti vei da seama ca toate trec...din pacate nu numai cele rele.
Eu trec printr-o faza similara, nu pentru ca sufar dupa cineva, ci pentru ca sunt singura, nu am pe nimeni si toti in jurul meu sunt cupluri.ma deranjeaza foarte mult ca depresia mea are si manifestari somatice, gen senzatii de sufocare, palpitatii, oboseala, tensiune in piept etc. Ma simt mult mai bine de cand fac terapie...iti recomand cu toata increderea. Poate vei ajunge sa descoperi, ca alaturi de despartire ai si alte probleme nerezolvate din trecut. Ideea este, cum ai spus si tu, sa te obisnuiesti cu starile si sa lupti cu depresia.

Daca ai facut Vaxigrip trebuie sa treaca 21 de zile pana il faci pe cel nou.
Daca te iei dupa ce spun oamenii nu este un vaccin performant, insa eu ma intreb ce rau poate face, adica, ok, daca nu te protejeaza de virus asta e...dar ce se poate intampla rau, daca il faci?
Si daca il faci iti asigura protectie 100% importriva virusului AN1H1, sau tot risti sa te contaminezi. Stiu cu alti virusi poti sa te infectezi chair daca-l faci.

Nick, desi tarziu, toate cele bune de ziua numelui tau.
Dac apoti, te rog sa-mi recomanzi ce trebuie sa iau din flori Bach, as incerca, poate scap de tristetea zilnica si lipsa de chef de a face ceva...macar asta. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre stadiul starilor mele de acum, iti pot da detalii pe mail, dar numai daca le doresti, nu as vrea sa plictisesc.

Sanatate multa tuturor!
0
10-12-2009, ora 14:03
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Multumesc Slik, Lenya pt gandurile bune si va doresc insanatosire grabnica.Slik.nici nu-ti dai seama cat de nesemnificative sunt aceste situatii prin care treci tu acum, in raport cu cate oportunitati iti ofera viata, mai ales cand esti tanar si ai totul inainte.De tine depinde totul, cum privesti lucrurile.O prietena mai gasesti, sunt atatea fete frumoase si mai ales bune, stii eu a un principiu ;Cine nu te vrea, nu te merita!!!Gandestete la asta.Cat despre starile pe care ti le provoaca gandul despartirii, lasa-le sa se duca odata cu ea, tu esti unic in felul tau si inseamna ca altcineva este undeva pt tine si te asteapta.Copii, nici nu stiti de cate resurse dispunem pt a iesii din aceste stari, nici nu stiti cat de mult poate creierul nostru, cu conditia sa-i cerem asta.
si sa si vrem cu adevarat.Stiiti cum e ?Inchipuiti-va ca undeva acolo in creierul nostru, exista un coltisor foarte bine ascuns, unde este linistea si pacea noastra, acolo trebuie facute sapaturi, trebuie descoperit si fructificat acel loc, si nu cel pe care deja il stim si ne provoaca numai neplaceri si suferinta.Nu neg ca e greu, dar cu cat ne gandim mai putin la acesta, cu atat mai putin ne supara. Obisnuindu-ne cu starile dedepresie, de anxietate, lasandu-le sa treaca fara sa le dam pprea mare importanta, vor venii din ce in ce mai rar si atunci cand vor venii nu le mai dam importanta, ni se va parea ca e ceva banal,..care face parte din viata de zi cu zi, ca si mancatul, dormitul, pana cand nu le vom mai simtii deloc.
Va pooop dulce, va doresc sanatate si sa aveti parte de liniste si pace sufleteasca.
p, s.Ce-i cu Nick?Nu posteaza cam de multisor, si-mi fac griji.pooooooooooooooooooo!!!!!Lenya, Slick
copii viata e atat de frumoasa si nu se limiteaza doar la atat.Largiti orizontul, ve-ti gasii lucruri minunate. Chiar si in cenusa poti gasii giuvaeruri!!!
0
10-12-2009, ora 15:53
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
D-na Mariuca nici nu realizati cat de bne imi face sa citesc si sa constientizez postarea Dvs! Eu sunt genul de pers care nu se exteriorizeza mereu, si de aceea supararile mi-au produs aceasta stare! Va multumesc f mult pentru incurajari, ma fac sa ma simt mult mai bne, pt ca durerea mea cea mare este ca nu am fost apreciat si ca am fost bun un timp indelungat, iar apoi am fost dat uitarii cu usurinta pt altul cu bani mai multi! Sunteti o luptatoare si se vede asta ! D-zeu sa ne dea puterea sa ajungem sa constientizam imensele capacitati ale creierului nostru si bucuria aceea simpla a vietii pe care am uitat-o se pare! Inka odata toate cele bune, sanatate multa si familiei si gandul dvs bun nu-l voi uita niciodata, pt ca mi-a dat forta mentala si putere sa trec peste greutati! Dumnezeu sa ne ajute!
0
11-12-2009, ora 18:54
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
hellooo Slick,

Ma bucur din tot sufletul ca am putut sa-ti fiu de ajutor.Am trecut prin atatea in ultimul timp si inca nu s-au terminat, incat am ajuns sa nu mai pun pret prea mare pe nimic mai mult decat pe sanatate si incerc sa vad mereu partea frumoasa a lucrurilor.Asa trebuie sa facem toti, pentruca nimic pe lumea asta nu se poate recupera mai greu decat sanatatea.Si sa fim multumiti cu putinul pe care il avem.Nimic pe lumea asta nu e intamplator, Dumnezeu le randuieste pe toate cum crede de cuvinta.Multumindu-i Lui pentru viata pe care ne-a dato si cautand sa ne rugam si pentru linistea si pacea noastra interioara, traind cat mai simplu si mai cinstit, vom fi mai fericiti si mai impliniti.Va pup pe toti, o seara buna si linistita, capul sus Slick, Lenya,...Dar tot nu stiu inca ce e cu Nick, ne-a cam parasit de vreo saptamana si mai bine.Sper ca se simte bine si si-a luat doar o mica vacanta.Pupici si pt el, muuullltiiiiiiiiiiiiiii!!
0
11-12-2009, ora 21:36
Hellooooooooo!

NU sunt în vacanţă, aş fi vrut eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D-nă Maurica, mulţumesc pentru urări. Mă bucur că soţul dvs. nu suferă de vreo boală de sânge. Aşteptaţi aspiraţia medulară! Bine că a fost externat, cred că se săturase de spital...ştiu sentimentul.

Slick, poţi lua 3 capsule de 5-htp. NU face acel vaccin, este TOXIC; decizia îţi aparţine! Mulţumesc pentru urări, ai grijă de tine şi dirijează-ţi gânduri numai către situaţii pozitive; disciplinează-ţi mintea astfel încât să refuze din start stările depresive induse de factorii externi, dar treptat...! Eu mă simt, cum mă simt...nu vă mai dau detalii cu privire la starea mea mediclă, pentru că vă generez indispoziţii inutile.

D-nă Lenya, mulţumesc pentru urări - niciodată nu este prea târziu! Vă promit că vă voi face acea schemă terapeutică cu esenţe Bach, dar mai am nevoie de nişte detalii, vi le voi cereîn câteva zile via e-mail.

D-nă ILDICUTZA (am scris numele cu majuscule pentru a vă fi mai uşor să identificaţi mesajul destinat pentru dvs.), cum se manifestă acele stări de anxietate ale soţului dvs., daţi-mi vă rog mai multe detalii cu privire la semne, simptome, acţiuni (ce face în timpul stărilor anxioase), interval de timp etc. ?!

Vă pup pe toţi şi vă doresc numai bine, aveţi grijă de voi!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
11-12-2009, ora 21:40
Apropo, vă place poza mea de la avatar? Am realizat-o special pentru Romedic :)))))))));)))))))
Noapte bună!

P.S. Mesajul inscripţionat pe ea nu este foarte vizibil, colorimetria este de vină...Mr. Nick vă urează Sărbători fericite, acesta este msj-ul! Pupuci foarte dulci ;)
0
11-12-2009, ora 21:41
*Pupici, nu Pupuci :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sunt "băgat" în "priză"...cred că şi la propriu :))))))
0
12-12-2009, ora 10:30
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Oh, Nick! nu stiam de ce esti asa roz-bonbon!...ma gandeam sa nu fi facut pojar. :D (am glumiiiiit!!!! :))
Este o felicitare frumoasa si speciala de sarbatori ! (n-ai avut mila de ochii mei - m-am chiorat pana am citiiiit !. :)) :))
Sarbatori fericite sa aveti si voi cu totii... si zile linistite, si inimi deschise, si suflete calde si inc rezatoare !
Slick... m-ai facut sa plang cu povestea ta. Am retrait intr-un fel perioada neagra pe care am parcurs-o (cam un an) pana am reusit sa-l scot pe fiul meu din depresia in care cazuse la despartirea de prietena lui. Asa ca inteleg chinul, si deznadejdea, si frica de singuratate, si nesiguranta, si asteptarile retezate, si sufletul gol... si imposibilitatea de a-i mai gasi rostul in viata...
Eu am discutat foarte mult cu baiatul meu... am reusit sa-l duc si la o sedinta cu un psihoterapeut, desi a fost total contra... au fost nopti in care n-am dormit... nu-ti povestesc cum au fost primele zile dupa despartirea de ea, cand baiatul meu era la facultate la bucuresti, eu eram la calarasi, ma suna sau il sunam si stiam dupa vocea si cuvintele lui ca era terminat.. slabise foarte mult... tremura pe picioare si avea o privire atat de pierduta, ca mi se rupea sufletul cand il vedeam si nu puteam sa fac mare lucru sa-l scot din starea asta... de cateva ori am mers si l-am adus acasa, iar el pleca a doua zi, macar s-o vada, desi era deja cu altul... si iar o luam de la capat... A fost un an de chin. Am incercat in toate felurile sa-i explic ca timpul vindeca incet-incet orice durere, cat de mare ar fi ea, doar sa-l lasi sa faca asta. Era frant, la propriu. A fost o prietenie de patru ani, care s-a sfarsit brusc in momentul in care ea a gasit... pe unul cu bani mai multi!
Slava Domnului... aceasta perioada a trecut... incet-incet, cu prieteni buni langa el, cu noi langa el, cu sfaturi atunci cand vroia sa ne asculte... S-a convins ca intr-adevar timpul vindeca sau macar amelioreaza ranile sufletului, si cu fiecare zi care trece te trezesti mai calm, mai linistit, apoi putin mai vesel, putin mai increzator ca nu s-a sfarsit lumea, iar fetele nici atat... pana cand intr-o zi te intalnesti cu fosta prietena, in care ai investit atata suflet si atata dragoste, iar ea le-a calcat in picioare si-a trecut foarte usor la altul - si sufletul nu-ti mai tresare, inima nu ti se mai opreste, si o vezi asa cum e in realitate, nu cum ti-ai fi dorit tu sa fie... si treci linistit si indiferent pe langa ea, si te duci spre fata care intr-adevar te merita !
Asa s-a-ntamplat cu baiatul meu. Acum e linistit si fericit langa o fata care-l iubeste la fel de mult cum o iubeste si el, se inteleg foarte bine si se gandesc chiar la casatorie. Iar fosta... il mai suna uneori iar el ii inchide, ii da mesaje in care-i scrie : "... pui...ce bine era cand ne intelegeam bine..." etc etc etc, mesaje pe care el a ajuns sa le stearga fara sa le mai citeasca.
Am sa-ti spun ceva, Slick : pana nu-ti eliberezi inima, golind-o de tot ce-a insemnat fosta ta prietena pt tine, urmatoarea iubire nu are unde sa intre! si poti sa treci pe langa ea, nerecunoscand-o!
I-am spus si baiatului meu : pana la urma, indiferent de situatie, nu poti sa legi pe nimeni de tine, daca dragostea s-a sfarsit. Pentru ca uneori dispare, oricat de mare ar fi fost. Asta-i viata. Iar noi trebuie sa invatam sa luam din fiecare prietenie, din fiecare iubire, ce e frumos, atat cat e. Nimic nu e vesnic! Trebuie sa invatam sa nu suferim mai mult decat trebuie, sa stim sa ne ridicam din durere, sa ne lasam ajutati de cei de langa noi, sa ne eliberam de gandurile negative si de amintirile urate, sa ne pregatim pentru urmatoare iubire! Fiecare iubire e unica in felul ei. Iar daca mai ai si norocul s-o intalnesti si s-o poti pastra pe cea care iti e destinata, cu atat mai bine. Daca nu, ... ia din fiecare doar ce e frumos..., si mergi inainte tot timpul. Invata sa te pretuiesti, sa te cunosti, sa fii mai sigur de tine, invata sa gonesti starile negative, invata sa alegi sa te simti bine atunci cand te simti prost (poti face asta!), gaseste-ti o preocuopare atunci cand te napadesc gandurile urate si amintirile, si disperarea, si frica, si toate celelalte... iesi in oras cu prietenii, joaca-te pe net, citeste ceva, cauta pe cineva vesel la telefon, iesi la un suc sau pizza cu un prieten sau o prietena (sigur ai destui pe langa tine)... totul e sa reusesti sa depasesti pasa proasta in care te afli. Primele 2-3 dati e mai greu. Apoi e din ce in ce mai usor. C rede-ma! si incearca!
Vezi, ca deja sunt... mami de pe net a cuiva ! :)) :)) :)) daca nu te potolesti cu starile astea, te-nfiez si pe tine! si scot eu tristetea si depresia din voi!
Ai mare grija de tine. Esti un baiat bun si meriti sa-ti recastigi viata si cheful de a o trai., Dar asta tine in primul rand de tine, si de alegerea ta de a face asta, si de hotararea ta de a face un pas maaaare peste gropita aia prapadita care se cheama depresie! Vizualizeaz-o la dimensiunile mici pe care le are, si... hopa sus peste ea! Iti doresc numai bine !
Sa te prezinti la raport si sa aud lucruri bune despre tine, ai inteles ?! :)
Pupuci... vorba lui Nick !!!!!!!!!! Multi, multi... sa va incalzeasca sufletele si sa va imbujoreze obrajorii !!!!
0
12-12-2009, ora 15:55
SLICK
Nu este medic/terapeut
SLICK
D-na Tania va multumesc din suflet! M-ati lasat fara cuvinte! este extraordinar sa pot interactiona cu oameni ca dvs., oameni pe care sa ii preocupe asa mult de cei din jurul lor! Sunteti intr-adevar ca o "mama" a ro medicului pentru mine! aveti f mare dreptate! Trebuie sa trec peste "gropita" depresiei cu aj lui D-zeu si a unei gandiri pozitive! Stiu ca e greu si sunt descurajat aqm, dar oameni ca dvs. imi redau tonusul si pofta de viata! Am lupta pana aqm pt ca nu am dorit sa iau cipralexul prescris de un medic psihiatru, si am urmat calea prod naturiste! Uneori cred ca, poate ar fi treb sa incerc atunci o luna cipralexul...dar mi-e teama de efectele adverse! Nu zic ca 5 htpul mi-a fakut rau, dimpotriva! Dar la mne e o prob mare: eu luc in acelasi loc cu fosta! O vad 12 ore pe zi! niciun medicament nu te ajuta in cazurile astea.treb sa te ajuti singur! Multumesc lui D-zeu pt ca am reusit, lui Nick pt ca a fost alatuir de mne cu sfaturile lui excelente( apropo noul tau "look" te recomanda ca un Mister ce esti, un Domn, un Om cu frica lui D-zeu)! Sper din suflet sa trec peste dEPRESIA aceasta, si va multumesc din inima tuturor: Nick, Tanya, Lenya, Mariuca! Poate ne intalnim cu totii odata undeva, la aceeasi masa ca sa ne cunoastem si sa va pot multumi personal fiecaruia in parte! Multumesc lui D-zeu ca mai exista si Oameni ca voi! Weekend plakut tuturor si Dzeu sa va ajute!
0
13-12-2009, ora 23:15
Hello!

D-nă Tania, sunteţu un psiholog foarte bun, ferice de cei care intră în conact cu dvs.!
Slick, mulţumesc, dar nu prea sunt MISTER...mai degrabă sunt domnişor :))))))))))))) Ţine cont de sfaturile d-nei Tania, are o experienţă impresionantă; a făcut psihologie în şcoala vieţii!

Vă pupăcesc de nu vă vedeţi, pe toţi, de la A la Z! ;)))))))))) Noapte bună!
0
14-12-2009, ora 09:29
Erată:

*sunteţi;
*contact.

:)))))))))))))))))))) N-am dormit deloc toată noaptea ;)))...sunt foarte fresh, paradoxal!

O zi strălucitoare şi echilibrată!
0
14-12-2009, ora 09:37
"Oh, Nick! nu stiam de ce esti asa roz-bonbon!..." - acum am citit cu atenţie acest enunţ; nu sunt rozzzzz, nu-mi place culoarea roz, sunt violet - culoarea mea preferată, culoarea paranormalului, a metafizicului!

"Este o felicitare frumoasa si speciala de sarbatori ! (n-ai avut mila de ochii mei - m-am chiorat pana am citiiiit !. :)) :))" - n-am putut să folosesc caractere mai mari, nu mi-a permis cadrul restrâns...

Pupici pentru mami de pe net! ;))))))))))))))))))))))))
Adaugă un comentariu / răspuns
349 comentarii 1 2 345 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sufocarea - primul ajutor
  • Leșinul
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  •