Simt ca nu am aer

17-08-2014
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Buna ziua!am 17 ani si de ceva timp tot simt ca nu am aer, si ca am un nod in gat..si atunci cand ma panichez mi se face mai rau.problema asta e cam de anul trecut..dar mi se intampla o data pe luna dar acum incepe sa mi apara problema asta cat mai des.Aveti idee de la ce poate fi?multumesc
3 comentarii
0
18-08-2014, ora 23:52
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu nu sunt medic dar aceste simptome de nod in gat la enervare pot fi si din cauza ficatului marit, trebuie sa mai adaugi cateva date cum ar fi: cat dormi noaptea, cata cafea bei, cate energizante, mananci gras, daca iei pastile multe, stres mult, ce greutate ai...
0
19-08-2014, ora 20:06
Daniela dany
Nu este medic/terapeut
Daniela dany
Pai noaptea dorm de la 12 pana dimineata la 10, cafea nu beau zi de zi..doar cand am pofta, energizante nu beau, gras nu mananc deloc, am luat pastile inainte mai multe pentru ca am probleme cu fierea si rinichii, stresata acum nu am de ce sa fiu..dar cand am fost la scoala eram f stresata, iar greutatea este de 45kg..as dori sa mai iau cateva kg in plus.la ficat nu am nimic mi-am facut analize.
0
19-08-2014, ora 22:52
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu am aceste simptome numai ca l;a mine este altceva si sunt din cauza chimioterapiei, eu dorm de la 2-4 dimineata la 10-12-14 cateodata daca nu trebuie sa merg undeva dimineata.
Sper sa afli cat mai repede cauza ca sa nu suporti aceste stari mult timp ca nu sunt placute deloc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •