In atentia doamnei doctor Ana Maria Slanina
![ilinca80](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Am un baietel de 2 ani si 5 luni care in urma cu 6 zilea venit in contact cu un copil despre care am aflat ieri ca a fost internat cu meningita virala. Copilul meu s-a jucat in aer liber cu acest baietel, circa 15 minute Mentionez ca baietelul meu este foarte energic, nu prezinta stari de slabiciune, stari febrile, voma, si nici nu am sesizat ca l-ar durea capul sau ca l-ar deranja lumina. Imi este greu sa aflu daca il doare capul, intrucit e mic si nu vb f bine.
As dori sa stiu daca am motive reale de ingrijorare, daca ar trebui sa ma prezint la medic. Am citeva informatii despre meningita, dar as dori sa aflu opinia unui medic.
Va multumesc anticipat.
Am un baietel de 2 ani si 5 luni care in urma cu 6 zilea venit in contact cu un copil despre care am aflat ieri ca a fost internat cu meningita virala. Copilul meu s-a jucat in aer liber cu acest baietel, circa 15 minute Mentionez ca baietelul meu este foarte energic, nu prezinta stari de slabiciune, stari febrile, voma, si nici nu am sesizat ca l-ar durea capul sau ca l-ar deranja lumina. Imi este greu sa aflu daca il doare capul, intrucit e mic si nu vb f bine.
As dori sa stiu daca am motive reale de ingrijorare, daca ar trebui sa ma prezint la medic. Am citeva informatii despre meningita, dar as dori sa aflu opinia unui medic.
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?