Imi suspectam prietenul ca ma insala, la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el mi-a aparut o inflamat
Buna ziua, acum cativa ani mi-au descoperit in gat stafilococ auriu iar de atunci ma simt tot mai rau.Pe langa asta intr-o seara acum cativa ani, la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu prietenul mi s-a inflamat mucoasa bucala si pana nici in ziua de azi nu am scapat de aceasta inflamatie, eu il suspectam pe el ca ma inseala.E posibil sa fi luat ceva de la una si sa fi primit si eu de la el?
3 comentarii
Cred ca te-ai gandit prea mult la chestia ca te inseala si infectia ai luat-o pe alte cai!Eu stiu ca daca ai avut probleme cu un stafilococ auriu e posibil sa ai si peste cativa ani iar o inflamatie a mucoasei bucale poate aparea din mai multe cauze, chiar si de la o inghetata!Nu-ti mai banui prietenul de una si alta ca s-ar putea sa-l pierzi!
Acum cativa ani!Scuze...se pare ca nu ti-am citit prea bine mesajul!
Nu sunt absurda, aveam motive sa-l suspectez si 100% nu m-am inselat.Nu mai sunt cu el tocmai din acest motiv, dar am ramas cu aceasta pb sacaitoare de care incerc sa scap de atunci...Mi-a zis la un moment dat ca el a avut o infectie in gat dar nu a vrut sa-mi zica ce anume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1stafilococ alb
- 3stafilococ alb
- 8am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 7Tratamente pt stafilococ.
- 20stafilococul auriu
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 3Stafilococ auriu
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 0stafilococul auriu
- 0stafilococul auriu
- 3Infectie a gatului cu strepococul betahemolitic a, stafilococul auriu
- 0Rezultate analize secretie col
- 3stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu
- 2Stafilococ coagulazo negativ