stafilococ alb nepatogen

De curand am facut un exudat faringian şi nazal. La cel nazal mi-a ieşit un stafilococ alb nepatogen. Medicul de familie mi-a spus ca este vorba de o boală a pielii, dar nu mi-a dat mai multe amănunte. Mă puteţi ajuta in acest sens? Este nevoie să consult un medic dermatolog? Vă mulţumesc anticipat şi aştept cu nerăbdare răspunsul dvs.
2 comentarii

Inainte de a face exudatul aveati vreo problema dermatologica?? Daca nu, trebuie sa stiti ca in flora microbiana a nasului si cavitatii bucale exista adeseori stafilococi care fac parte din flora normala.. Daca nu va deranjeaza cu nimic nu-I deranjati !
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca

buna ziua! tatal meu a fost operat pt o proteza la genunchi.dupa operatie piciorul a inceput sa i se umfle si sa il doara f tare ( a facut o infectie) dupa care l-a mai operat de inca 2 ori in aceeasi saptamana din acelasi motiv.dupa analizele la lichidul care se forma la genunchi au constatat ca are un stafilococ alb si l-au tinut in tratament cu antibiotic intravenos Tienam.L-au externat si i-au dat tratament acasa cu rifampicina si dalacin c. inca mai este microbul si piciorul umflat si il doare. ce este de facut?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 145Am in gat stafilococ auriu
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 5Biletul de externare: multiple metastaze pulmonare abcese vertebrale si meningita
- 7la un examen de secretii vaginale mi s-a gasit stafilococ auriu
- 5Scleroza amiotrofica
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 4crapaturi la coltul gurii
- 8Stafilococul auriu - localizat mai intai in ureche
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 10Stafilococ coagulazo pozitiv - Nas si piele
- 3Tratarea stafilococului auriu in gat
- 3Infectie a gatului cu strepococul betahemolitic a, stafilococul auriu
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 3Stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu +