Durere de cap ( urgent)

24-08-2008
Alexey
Nu este medic/terapeut
Alexey
Salut. Povestea mea incepe astfel dupa o seara in care am lucrat mai mult la laptop au inceput sami apara niste dureri ciudate de cap pe care nu le-am mai avut niciodata ( acum 4 zile). Durerea era pe ambele parti ale capului si oscila intre partea superioara a capului si tample ( deasupra urechilor) - imi cer scuze daca nu stiu exact termenii -. Simteam ca o presiune pe cap si ori de cate ori ma asezam la calculator simteam foarte puternic acea presiune. Acum o simt aproape tot timpul mai ales cand ma concentrez sau fac efort incep sa simt cum presiunea devine din ce in ce mai mare asupra capului. Am luat mai multe pastile dar fara rost, quarelin, paracetamol, antinevralgic si nimic. Ce trebuie sa fac ? este o simpla durere de cap sau ceva mai grav? ma gandesc sa imi fac un examen tomograf, dar acesta nu este doi lei. Astept sfaturi. Va multumesc.
3 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
Alexey
Nu este medic/terapeut
Alexey
mentionez ca stau destul de mult in fata calculatorului in fiecare zi aprox 8 ore
0
25-08-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Ce varsta aveti? Ar fi indicat sa faceti un examen oftalmologic complet, cu cicloplegie pentru evidentierea unui eventual viciu de refractie; acesta, necorectat, poate da cefalee( dureri de cap);de asemenea examenul FAO si, de asemenea, masurarea TIO- daca aveti peste 40 ani- sunt importante; masurarea tensiunii arteriale si examen neurologic;medicul neurolog va poate recomanda CT cerebral sau RMN cerebral; numai bine
0
25-08-2008, ora 00:00
Alexey
Nu este medic/terapeut
Alexey
Multumesc pentru raspuns, am varsta de 17 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •