Hpv pozitiv
anul trecut am fost diagnosticata de displazie cervicala severa. Mi s-a facut o conizatie in urma careia rezultatul a fost bun. (Margini de rezectie libere).Am facut si tipizarea hpv impreuna cu partenerul meu la indemnul medicului care se ocupa de mine. Rezultatul meu a fost negativ, dar al partenerului meu a fost pozitiv. Erau prezente tulpinile 6, 11, 16, 18.El a urmat tratament cu isoprinosine timp de 3 luni. Acum o luna am refacut amandoi analizele, eu papanicolau care este bun si el tipizarea hpv care este tot pozitiv. As dori un sfat. Pur si simplu nu stim incotro sa o luam, pentru ca toata lumea ne spune ca nu exista tratament. Stiu ca nu exista tratament pentru hpv. Dar un tratament mai complex pentru imunizare, ori alt medicament decat isoprinosine. Sau un tratament combinat pentru imunizare. Eu ar trebui sa fac un tratament avand in vedere ca hpv la mine este negativ in acest moment, papanicolau este bun?
1 comentarii
Trimiteti poze cu rezultatul analizelor.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Infectie cu hpv genital, acum 2 ani
- 6vaccin pt hpv
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 7hpv - electroexcizie
- 5condiloame externe si HPV negativ?
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 3HPV
- 4e posibil sa ma fi infectat cu HPV?
- 5cum va protejati copiii daca aveti hpv?
- 3hpv si alaptarea
- 3condiloame HPV
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 11Infectie cu hpv
- 1HPV 6, 31
- 3Hpv
- 3Hpv pozitiv 31, 35
- 0Ascus hpv 16
- 4Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
- 1Hpv tulpina 6
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: