Hpv - cancer la gat

Buna ziua dl doctor. Va rog sa ma anutati si pe mine cu un raspuns. Cat de des ati intalnit situatii de cancer la gat cauzat de hpv? Eu am hpv 16 si 53 genital in urma analizelor si am citit ca poate fi transmis si oral. Imi este teama de atunci. Eu am pe amigdale mici semne sau excrescente de care mi s-a spus ca sunt semne lasate de puroi. Nu fumez, nu beau. Ce riscuri am?
2 comentarii

foarte foarte rar...
trebuei sa stiti ca o mucoasa sanatoasa are capacitate sa distruga toti virusii, bacteriie si alti microbi care ajung in cavitatea bucala
Doar alimentatia gresita cu amult acru, aciulat, citric
doar la personele cu reflux gastro-esofagian..cand acidul gastric ajunge noapt pana in faringe..
in acest caz acidul gastric irita si inflameaza mucoasa..scade imunitatea..locala si atunci apare riscul infectarii
trebuei sa stiti ca o mucoasa sanatoasa are capacitate sa distruga toti virusii, bacteriie si alti microbi care ajung in cavitatea bucala
Doar alimentatia gresita cu amult acru, aciulat, citric
doar la personele cu reflux gastro-esofagian..cand acidul gastric ajunge noapt pana in faringe..
in acest caz acidul gastric irita si inflameaza mucoasa..scade imunitatea..locala si atunci apare riscul infectarii

Va multumesc pentru raspuns! Deci in principiu este nevoie de alimentatie corecta pentru a mentine mucoasa in regula. Dar acest risc de infectare poate sa apara si la raceli? Exista vreun test care sa depisteze aceasta infectie daca exista?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 4mi s-a descoperit un candilom mic la baza intrarii in vagin
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 3cum se vindeca hpv genital, in afara de crema cu aciclovir?
- 3Am virusul HPV sau nu? Analize cu rezultate contradictorii
- 7rezultat Papanicolau
- 7hpv vaccin sau tratament? ce e recomandabil?
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 10Despre HPV
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 4hpv, secretii, rana
- 12hpv 16 cancer in gat
- 3Hpv.. Help!
- 0Virusul HPV
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 1Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?
- 1HPV ORAL
- 6Transmitere HPV
- 1Intrebare hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: