Hpv - cancer la gat
Buna ziua dl doctor. Va rog sa ma anutati si pe mine cu un raspuns. Cat de des ati intalnit situatii de cancer la gat cauzat de hpv? Eu am hpv 16 si 53 genital in urma analizelor si am citit ca poate fi transmis si oral. Imi este teama de atunci. Eu am pe amigdale mici semne sau excrescente de care mi s-a spus ca sunt semne lasate de puroi. Nu fumez, nu beau. Ce riscuri am?
2 comentarii
foarte foarte rar...
trebuei sa stiti ca o mucoasa sanatoasa are capacitate sa distruga toti virusii, bacteriie si alti microbi care ajung in cavitatea bucala
Doar alimentatia gresita cu amult acru, aciulat, citric
doar la personele cu reflux gastro-esofagian..cand acidul gastric ajunge noapt pana in faringe..
in acest caz acidul gastric irita si inflameaza mucoasa..scade imunitatea..locala si atunci apare riscul infectarii
trebuei sa stiti ca o mucoasa sanatoasa are capacitate sa distruga toti virusii, bacteriie si alti microbi care ajung in cavitatea bucala
Doar alimentatia gresita cu amult acru, aciulat, citric
doar la personele cu reflux gastro-esofagian..cand acidul gastric ajunge noapt pana in faringe..
in acest caz acidul gastric irita si inflameaza mucoasa..scade imunitatea..locala si atunci apare riscul infectarii
Va multumesc pentru raspuns! Deci in principiu este nevoie de alimentatie corecta pentru a mentine mucoasa in regula. Dar acest risc de infectare poate sa apara si la raceli? Exista vreun test care sa depisteze aceasta infectie daca exista?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2candidoza vaginala si HPV
- 4HPV, o lamurire
- 3Condilomatoza - explicatii
- 10Ce alte cai de transmitere mai pot exista ptr virusul hpv?
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 0Candidoza sau hpv?
- 4Cum scap de HPV
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 3Hpv.. Help!
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 7Ajutati-ma!! pe testul PAP la celule scumoase imi scrie:Asc-us
- 0Hpv tulpina 52 si sarcina
- 0Tulpina 53 cu posibil risc oncogen
- 1Detecție si genotipare HPV
- 4Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
- 3Hpv
- 0Produse Doterra pentru modificari in Papanicolau
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: