homeopatia si copii
Puteti sa-mi spuneti daca ati incercat sa treceti la tratamente homeopate cum au reactionat copii, da rezultate, sunt bune?
5 comentarii
scriu din experienta cu copiii mei:
1. nu ne-a ajutat deloc;
2.era incomod ca, trebuia sa le dau copilului cu 1/2 de ora inainte de mancare sau chiar 1 ora (altele)
si nu aveau rabdare...tot zicand:mi-e foame.mi-e foame..
3.in rest.era ok..copiii n-au avut probleme.decat ca, rezultatul=0
4. mi s-a spus ca NU rezolva "problema", decat ca trebuie sa luam...preventiv.
p.s.
asta NU inseamna ca la toti copiii
trebuie musai sa fie asa..
incearca daca ti-a fost recomandat
cele bune,
1. nu ne-a ajutat deloc;
2.era incomod ca, trebuia sa le dau copilului cu 1/2 de ora inainte de mancare sau chiar 1 ora (altele)
si nu aveau rabdare...tot zicand:mi-e foame.mi-e foame..
3.in rest.era ok..copiii n-au avut probleme.decat ca, rezultatul=0
4. mi s-a spus ca NU rezolva "problema", decat ca trebuie sa luam...preventiv.
p.s.
asta NU inseamna ca la toti copiii
trebuie musai sa fie asa..
incearca daca ti-a fost recomandat
cele bune,
Mai exact, la ce te referi cand vorbesti despre tratament homeopat? De exemplu, in cazul racelilor, oscillococcinum e recomandat de medici si chiar are efect in tratarea racelilor, a gripei, se foloseste si pentru imunitate in sezonul rece, siropul Stodal este utilizat cu succes in tratamentul simptomatic al tusei productive sau neproductive. Exista probabil si medicamente care nu-s eficiente(dar nici rau nu fac), depinde despre ce afectiuni vorbim. In cazul racelilor eu prefer pentru copil tratamentele homeopate/ naturiste.
Bestyuta79 are dreptate in privinta celor doua medicamente homeopate si eu le folosesc cu succes de ani.
In 2002 am suferit o operatie si timp de 4 ani am urmat un tratamet homeopat ptr reglare hormonala - a ajutat enorm nu am fost nevoita sa iau substitul alopat.Singurul incovenient este ca un asa tratament este de lunga durata si uneori trebuie schimbat pana cand medicul gaseste corecta combinatie la care reactioneaza organismul.Medicul homeopat trebuie sa aibe experienta in domeniu.
In 2002 am suferit o operatie si timp de 4 ani am urmat un tratamet homeopat ptr reglare hormonala - a ajutat enorm nu am fost nevoita sa iau substitul alopat.Singurul incovenient este ca un asa tratament este de lunga durata si uneori trebuie schimbat pana cand medicul gaseste corecta combinatie la care reactioneaza organismul.Medicul homeopat trebuie sa aibe experienta in domeniu.
Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt parerile voastre cu privire la programarile online. Am intrat pe un site, consultadoctor.ro, si mi am facut o programare pentru analize. Eu nu sunt din Bucuresti si nu am un medic de familie de la care sa iau o trimitere pentru analize. credeti ca este in regula? multumesc
Daca nu ai medic de familie de la care sa iei trimitere, analizele le poti face la orice laborator privat din Bucuresti fara programare, doar te prezinti si ceri analizele pe care le doresti contra cost. Preturile sunt aproximativ asemanatoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14boli autoimune
- 4Se poate trata ADHD cu produsele homeopatice?
- 1Ajuta acupunctura in tratarea cancerului?Dar homeopatia?
- 37Medicina Mileniului Trei: Homeopatia - Interviu cu Dr. Cadar
- 38neurologie.. cine a facut tratament cu Neuro Optimizer?
- 1exista remediu homeopat pentru miopie?
- 4tratament homeopat folosit
- 6Ati fost careva la vreun medic homeopat?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 8Remediu homeopat candida
- 25insomnie, tratament homeopat
- 22Homeopatia = apa de ploaie - fals sau adevarat?
- 6anxietate si homeopatia
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 0homeopatia si ecologia
- 0Medic homeopat iasi.
- 2polipi - tratament hoemopat ?
- 1Syzygium 30
Mai multe informații despre: Homeopatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: