Cuperoza - un sfat de la un homeopat
Buna seara! De cateva luni mi-au aparut pe decolteu capilare vizibile si puncte rosii. De vreo cateva zile au aparut 2, 3 capilare abia vizibile pe obrazul drept. Pe decolteu am uneori si prurit. La fata flushing-uri.
Stiu ca este cuperoza si as dori, daca se poate, un sfat din partea unui homeopat.
Mentionez ca sunt fumatoare. Nu am utilizat pana acum cosmetice pe decolteu, iar pe fata doar pudra de buna calitate.
Nu sufar de boli sistemice, doar colon iritabil de aprox.30 ani[acum am 55 ani]. Nu am mai avut pe nimeni in familie cu aceasta afectiune. Si mai consider demn de mentionat ca de 9 ani sunt intr-o stare de stres cronic din cauza unor probleme personale[nu de sanatate].
Va multumesc anticipat!
Stiu ca este cuperoza si as dori, daca se poate, un sfat din partea unui homeopat.
Mentionez ca sunt fumatoare. Nu am utilizat pana acum cosmetice pe decolteu, iar pe fata doar pudra de buna calitate.
Nu sufar de boli sistemice, doar colon iritabil de aprox.30 ani[acum am 55 ani]. Nu am mai avut pe nimeni in familie cu aceasta afectiune. Si mai consider demn de mentionat ca de 9 ani sunt intr-o stare de stres cronic din cauza unor probleme personale[nu de sanatate].
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Un tratament homeopat poate fi prescris doar in urma unei consultatii la cabinetul medicului homeopat. Totusi este important sa tratam cauza problemei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 2cuperoza
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 8cum adica fara cafea in homeopatie?
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 6Sondaj: orice om ar alege homeopatia chiar daca o cunoaste
- 37Medicina Mileniului Trei: Homeopatia - Interviu cu Dr. Cadar
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 4tratament homeopat pt.imunitate
- 3homeopatia in sarcina
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 5homeopatia si copii
- 2Tratament homeopat
- 0Homeopatia si Glandele lui Meibomius
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 0Homeopatia și anticoncepționalele
- 0Cuperoza și demodex
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
Mai multe informații despre: Homeopatia cuperoza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: