exista oare tratament homeopat pentru hiperprolactinemie?
as dori sa stiu daca exista tratament homeopat pentru hiperprolactinomie.prolactina creste constant f mult si nu mai pot tolera efectele secundare de la dostinex si bromocriptina.va multumesc
6 comentarii
Exista un remediu homeopat ca alternativa pentru bromcriptina, Bryonia. Consulta si un medic homeopat; numai bine
Urmez tratament cu dostinex de aproape 3 luni( bromcriptina nu am tolerat-o deloc). Si eu vreau o alternativa la ele, am inteles ca produsul Vitex Fruit ar fi indicat. Nu stiu prea multe despre el. Am atasat un link mai jos.
http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html?gclid=CN2u-qCay60CFce-zAodhiaEiQ
http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html?gclid=CN2u-qCay60CFce-zAodhiaEiQ
Agnus Castus, planta care stă la baza produsului menţionat, a fost mult folosită în Evul Mediu de călugării catolici ca metodă se diminuare a impulsiunilor necurăţiei, de aceea poartă acest nume ("Mielul cast"). Totusi, folosirea acestui produs pe perioade mai indelungate fara indicatie medicala nu este recomandata.
Este posibil ca tratamentul cu Dostinex sa aiba ca efecte adverse stari de anxietate, atacuri de panica si stari depresive? De cand urmez tratamentul experimentez aceste stari si nu stiu daca sa le asociez sau nu cu Dostinex-ul.
Oricum, alt tratament naturist fara efecte negative asupra organismului si care poate sa tina prolactina sub control nu exista? Va multumesc.
Oricum, alt tratament naturist fara efecte negative asupra organismului si care poate sa tina prolactina sub control nu exista? Va multumesc.
Este nu numai posibil, ci si foarte probabil ca simptomele descrise sa aiba legatura cu Dostinex. Fiind un analog de domapina, adica de substanta care se gaseste in terminatiile nervoase, acesta are actiune neurologica si chiar psihica.
Ca tratament naturist, cel mai bine ar fi sa urmati un tratament homeopatic, prescris in urma unui consult. Vitex Fruit nu este un produs homeopatic.
Ca tratament naturist, cel mai bine ar fi sa urmati un tratament homeopatic, prescris in urma unui consult. Vitex Fruit nu este un produs homeopatic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 8cum adica fara cafea in homeopatie?
- 10tratament homeopatic pt nistagmus si hidrocel?
- 25Tratamentul homeopatic în candidoză
- 13Tratament homeopat pentru Candida
- 70Intrebare pentru administrator
- 6Recomandare homeopat
- 4tratament homeopat folosit
- 53Incercati homeopatia, ajuta incredibil
- 4am nevoie de un homeopat si psihoterapeut - Bucuresti
- 22Homeopatia = apa de ploaie - fals sau adevarat?
- 1Tratament homeopat
- 3va rog un tratament homeopat ptr fibroza aparuta urmare radioterapiei
- 2homeopatia in viroze
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0Prolactina marita uree serica scăzută
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
Mai multe informații despre: Hiperprolactinemia Homeopatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: