histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

5907 comentarii 1 2 34 ..... 196 197 Înainte ›
0
23-03-2009, ora 09:38
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Fetelor! m-am linistit!
Circulau zvonuri precum ca, dupa o astfel de operatie nu mai esti buna de nimic.
Nu e adevarat! Am petrecut o noapte de vis! Am avut doua orgasme, ceea ce nu mi s-a intamplat inainte.
Sotului meu i-a placut mai mult, cica am vaginul mai strimt.
Si cu lubrifiantul, nu e nevoie., a fost lubrifiere naturala din belsug.
Am scapat de temeri si intrebari.
Va pup! sunt fericita!
0
25-03-2009, ora 11:48
av64
Nu este medic/terapeut
av64
Ma bucur pentru tine dr48. Eu nu pot sa spun acelasi lucru.Mi-e frica cand fac dragoste cu sotul meu. Am mimat orgasmul numai sa ma lase in pace. Nu e bine si pace. Nu stiu ce sa fac.
1
25-03-2009, ora 12:00
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna, av64, nu-mi plac aceste indicative (prefer numele) parca ar fi niste coduri. Din proprie experienta iti spun ca trebuie prelungit preludiul, iar sotul tau trebuie sa aibe multa rabdare si dragoste, pentru ca totul pleca de la tine din cap, iti este teama ca nu-ti va fi bine, ca te va durea, ca nu va mai fi totul ca inainte. Daca reusesti sa-ti invingi teama si neincrederea in tine, totul va fi execelent. Vei avea trairi noi de care si tu vei fi incantata, eu deocamdata nu am probleme cu uscarea vaginului, dar poti folosi putina crema de galbenele. Daca vrei sa discutam mai mult -*. Sunt convinsa ca vei reusi sa treci peste toate astea, eu am 9 luni de la operatie si ma simt excelent. Pupicei pentru toate fetele si nu trebuie sa uitam ca suntem femei.

(*modificat de administrator)
1
25-03-2009, ora 12:31
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Buna, fete!

av64, imi pare rau sa aud asta. Trebuie sa te simti bine, nimic nu te impiedica, trebuie sa comunici cu sotul tau si sa o faci din dragoste, nu din obligatie.
0
25-03-2009, ora 20:11
emigeorgi
Nu este medic/terapeut
emigeorgi
Buna, doamnelor! Ce investigatii medicale se mai fac inainte de operatie? Si cam cat a-ti dat sa stiu si eu cu cat sa ma pregatesc. Tin sa precizez ca ma operez la dr Ina Moldovan la spitalul universitar Bucuresti.Astept raspunsurile voastre.Pupici si multa sanatate
0
25-03-2009, ora 20:23
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Eu m-am operat in Cta.
Nu pot sa zic aici cati bani am dat, intra pe mess.
0
26-03-2009, ora 10:32
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna Emigeorgi, ma numesc Georgica am 46, in 24.06.2008 mi s-a facut histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, eu am avut o tumora pelviabdominala, mi s-a facut internarea, mi s-a luat sange la analiza, EKG, radigrafie la plamani, asta a fost tot. INcepand cu ora 14 pana a doua zi nu am mancat nici nu am baut apa. Seara te pregateste pentru operatie (clisma). Dimineata va veni o asistenta, te va duce in sala pregatitoare unde ti se va pune o perfuzie in care se injecteaza ceva care te amesteste putin, incepi sa nu-ti mai pese ce se intampla cu tine. Dupa 5 minute te duce in sla de operatie, ti se va pune o masca si in cateva secunde vei adormi, te vei trezi imediat dupa operatie, medicul anestezist te va striga pe nume. Te vor duce la terapie intensiva, aici incepi usor, usor sa te trezesti te vei misca foarte greu, dar nu-ti fie teama nu te va durea. Dimineata te var mobiliza, vei face primi pasi, apoi te vor duce la salon. De aici in colo totul incepe sa intre in normal, sonda o vei avea doua zile, iar perfuzii o zi, cel putin asa am avut eu. Tot tratamentul care mi s-a facut dupa operatie au fost 5 anicoagulante si 5 antibiotice. Altfel de tratament nu am avut. Cum spuneam si mai sus la trei saptamani de la operatie am mers la serviciu. Daca vrei amanunte -*. Sper ca ce ti-am spus iti va fi de folos iti doresc multa sanatate. Despre bani, totul a fost in limitele decentei

(*modificat de administrator)
0
26-03-2009, ora 14:35
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Buna fetelor, ma bucur ca va simtiti bine.
ptr av 64, as vrea sa-ti spun ca trebuie sa fii mai optimista si sa gandesti pozitiv pentru ca este posibil sa nu te simti bine la inceput, dar cu timpul o sa incepi sa-i multumesti Dr-lui care te-a operat.Totul tine de psihic si de felul cum gandesti, daca tu vrei sa nu te simti bine nu te simti si pace.Nu stiu daca ai mai citi postarile mele, eu am mai scris si in alte topicuri, dar iti mai spun ca eu m-am dus sa ma operez de chist ovarian, aveam si un fibrom care era mic si mi-a spus Dr-ul ca chistul mi-a pocni si ca imi va scoate ovarul drept impreuna cu trompa si fibromul, restul va ramane la loc, dar dupa cateva zile de la operatie am aflat ca de fapt mi-a scos tot.Atunci am facut o criza si m-am certat cu Dr-ul, de fapt am zis numai eu ca pe el nu l-am lasat sa zica nimic si abia peste cateva zile cand m-am mai linistit a venit si mi-a explicat ca de fapt nu a mai avut ce sa-mi faca si a trebuit sa procedeze asa ptr a-mi salva viata.Am facut o hemoragie interna pe masa de oper si am avut si o malformatie: uterul a fost lipit de vezica urunara, am stat cu sonda 10 zile pentru ca mi-a taiat din vezica.Am scris prea mult, va pup pe toate.Mary
0
30-03-2009, ora 23:06
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
De ce ma doare o tzatza???????????pana acum nu m-a durut!
0
31-03-2009, ora 13:11
av64
Nu este medic/terapeut
av64
Va multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat.Totul a intrat in normal.
0
31-03-2009, ora 13:15
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Buna dr 48, sunt niste modificari in organism, nu stiu sa va explic asa bine dar la mine medicul care m-a operat de cate ori am fost la control m-a intrebat sau mi-a facut ecoo si la sani.Daca persista durerea sau simtiti asa ca o presiune la san mergeti la medic.Eu pentru sani merg in paralel si la ginecolog si la endocrinolog.Multa sanatate si mai vorbim. Mariana
1
01-04-2009, ora 22:51
agache_mariana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
agache_mariana@yahoo.com
Buna.tuturor!
Am citit cu mare interes toate interventiile dv. si cred ca va pot fi utila si eu cu cateva...sfaturi.
Am suferit, din pacate, aceeasi operatie cu 15 ANI !!! in urma. A fost greu la inceput ca aveam doar 30 de ani dar AM INVINS. Am invins durerea, starea sufleteasca destul de trista, am invins teama de o sarcina nedorita, am invins un eventual cancer pe care as fi putut sa-l fac...Important este sa nu ganditi negativ, sa nu faceti o adevarata tradegie din asta. Sigur ca nu e usor dar oricum nu avem alta solutie.Nu am luat absolut nimic.nicio pastila ptr bufeuri sau altceva. A aparut ce-i drept o osteoporoza dar era inevitabil.Cu viata intima acuma e...bine ca am uitat cum era cand...era.M-am obisnuit si cred ca asa e de cand lumea si ca om mai fericit ca mine nu e nimeni...Si un sfat Nu va plangeti toata ziua la soti ca nu mai am, ca mi-a extirpat, ca ma doare...ca...ca NU E BINE FETELOR oricata iubire au sotii ptr voi. Am 47 de ani si o casnicie PERFECTA dar am stiut sa vb ce a fost de vb...nu m-am plans iar de operatie nu trebuie sa intrati prea mult in amanunte...Fiti puternice, ganditi pozitiv si sa fiti sanatoase si fericite! Va mai...caut..Orice doriti ma puteti intreba
M-ar interesa daca cineva de aici are...boala SCLEROZA MULTIPLA...eu sufar de aceasta boala si vreau sa stiu daca mai sunt pers cu aceasta operatie dar si cu aceasta boala..
A
0
03-04-2009, ora 13:08
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Buna, fetelor!
Au trecut 2 luni de cand m-am operat si totul este perfect, nu ma mai doare nimic, mi-am reluat viata sexuala in forta, este super, nu e nici o diferenta, sunt fericita.
Aceelasi sfat mi l-a recomandat si doctorita mea de familie (care are si ea histerectomie totala, cred ca v-am mai spus) sa nu ma plang si sa nu ma vait in fata sotului.
0
08-04-2009, ora 10:21
petru_83
Nu este medic/terapeut
petru_83
A trecut ceva timp de cand am suferit o operatie. Pe fisa de iesire scria histerectomie totala cu anexectomie stanga si solpingectomie dreapta. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa pot avea un copil.
Va multumesc.
0
08-04-2009, ora 10:30
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna, pentru Petru 83., din cate am citit eu, histerectomie totala inseamna indepartarea uterului. Asta inseamna ca nu are unde se dezvolta copilul. Uterul este locul in care copilul se dezvolta pe timpul sarcini. Imi cer scuze daca gresec. Imi pare rau, incearca si mai cauta pe internet, discuta cu medicul care te-a operat, chiar ti-a facut histerectomie totala?. Multa sanatate
0
08-04-2009, ora 20:04
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Buna, petru_83 si eu stiu ca o histerectomie totala inseamna indepartarea uterului, daca era subtotala era altceva.Din ce scrie in rezultat se pare ca ai pe partea dreapta ovar, trompa, nu stiu ce sa spun tu nu ai vorbit cu Dr-ul dupa ce te-a operat ?Nu i-ai spus ca vrei sa faci un copil ?Cel mai bine mergi sa discuti cu Dr-ul care te-a operat, sau fa-ti un ecoo genital si acolo iti spune ce ai si ce nu. Multa sanatate
0
08-04-2009, ora 22:36
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Pentru petru_83 :
83 sper ca nu e anul nasterii.
Scrie si rezultatul de labiopsie, cuvant cu cavant, acolo scrie ce ti-a scos si ti-a trimis la laborator.
Dupa cate ai scris tu, mai ai doar un ovar pe dreapta, , , solpingectomie dreapta" inseamna ca au extirpat trompa.
0
09-04-2009, ora 21:47
miki_alina1987@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
miki_alina1987@yahoo.com
buna fetelor sunt noua aici imi pare bine ca vam gasit va rog din suflet sami raspundeti daca stiti si ma puteti ajuta sunt disperata mama mea are 49 ani si a intrat la menopauza de acum un an si acum 1 luna afacut hemoragie ceea ce ma facut sa merg cu ea la medic si acolo ia facut biopsie si rezultatu este acesta sange, exudat flino-purulent tromboze musculare organizate conjuctiv.fragmente de endometru care contin elemente tubulare pluristratificate cu atipii nucleare care ar putea fleda catre un adenocarcinom.dar totusi nu se poate stabili un diagnostic de certitudne intrucat fragmentele nu sunt corespunzatoare fiind fragmentate.fragmente de endometru de tip bazal va rog pe cele care ati trecut prin asemenea situatii sa ma ajutati va multumec mult
0
10-04-2009, ora 16:16
vali67
Nu este medic/terapeut
vali67
buna am 41 de ani si in februarie am facut histerectomie totala cu anexetomie dreapta, cea stg am facut o acum 8 ani, de cateva zile ma junghie foarte tare sanul drept si am si o secretie vaginala mai abundenta.Am facut tratament cu flagyl, cy macmirorsi cu vitamine.Acum doct m ia dat cervicol pt secretie, si am inceput sa iau si livial.va rog imi puteti spune de ce ma doare sanul si am aceasta secretie vaginala daca am luat flagyl.
0
12-04-2009, ora 20:51
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Buna tuturor.Am 30ani, sunt operata de6luni, ma simt f.bine dar mie dr. ginecolog mi-a recomandat analiza PET.Afacut-o cineva?Am citit desprea aceasta dar e f.scumpa.
0
13-04-2009, ora 08:35
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Este saptamana luminata, va doresc multa sanatate fericire alaturi de cei dragi. Cu incredere in Bunul Dumnezeu si dorinta de a fi, noi, cele dinainte vom reusi sa fim puternice si alaturi de vei dragi. Fetelor cu rabdare si dragostea celor din jurul nostru vom reusi. Aveti gija de voi. Va pup pe toate
0
13-04-2009, ora 20:07
ml
Nu este medic/terapeut
ml
Buna fetelor, Sunt operata de histerectomie totala de aproape 6 luni. Ma simt foarte bine, stau bine cu psihicul, ceea ce conteaza foarte mult, operatia nu se prea mai vede. M-am operat la Bucuresti - Fundeni. Daca vrea cineva alte informa-ti va rog sa ma contacta-ti. Va doresc mult curaj si sanatate.
0
13-04-2009, ora 20:11
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Buna, fetele! bine ati venit pe aici!
Ma bucur ca suntem mai multe!
0
13-04-2009, ora 20:14
ml
Nu este medic/terapeut
ml
In legatura cu bufeurile ele dispar odata cu primul contact sexual, adica dupa 3 luni de la operatie. totul este la fl ca inainte de operatie, poate mult mai bine ca nu mai avem grijii, sotul meu zice ca e mai bine. Spor la treaba. Curaj pentru toate cele.
0
13-04-2009, ora 20:17
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Eu n-am fost cuminte, de fapt doctorul m-a corupt, a zis la o luna jumate sa ma apuc de treaba.
Eu nu am bufeuri.
0
13-04-2009, ora 20:22
ml
Nu este medic/terapeut
ml
pt dr48
eu am urmat toate sfaturile medicului chirurg.
cu cat mai mult sex cu mai putine bufeuri
0
13-04-2009, ora 20:25
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
e prima data cand aud, stiam ca sexul face bine la toate.dar la bufeuri nu stiam.
0
13-04-2009, ora 20:30
dr48
Nu este medic/terapeut
dr48
Ce inseamna cat mai mult sex? de cate ori pe saptamana?
0
13-04-2009, ora 20:31
ml
Nu este medic/terapeut
ml
cand am fost la 3 luni de la operatie dr.m-a intrebat daca am bufeuri, normal ca aveam, dar cele mai multe erau cand eram langa sotul meu si dr.mi-a zis ca o sa scap de ele si la primil contact dupa 3 luni am scapat de bufeuri
0
13-04-2009, ora 20:32
ml
Nu este medic/terapeut
ml
cat poti, cata placere ai,
Adaugă un comentariu / răspuns
5907 comentarii 1 2 34 ..... 196 197 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •