dupa o histerecromie totala si anexectomie bilaterala am probleme cu constipatia
dupa o histerecromie totala si anexectomie bilaterala am probleme cu constipatia. este recomandat tratament pt. menopauza?
2 comentarii
Histerectomia totala cu anexectomia bilaterala inseamna extirparea intregului uter cu colul uterin, a trompelor uterine si a ovarelor.
Aceste organe nu au nici un fel de legatura cu tractul digestiv, astfel incat aceasta operatie nu poate fi in nici un fel incriminata in constipatia de care suferiti si care are in consecinta o alta cauza.
In ceea ce priveste menopauza, nu precizati ce varsta aveti. Daca aveti peste 45 de ani nu este necesar un tratament special. Daca sunteti sub aceasta varsta, ar fi bine sa consultati un medic endocrinolog, cel mai in masura sa hotarasca ce tip de tratament este potrivit a fi urmat.
Aceste organe nu au nici un fel de legatura cu tractul digestiv, astfel incat aceasta operatie nu poate fi in nici un fel incriminata in constipatia de care suferiti si care are in consecinta o alta cauza.
In ceea ce priveste menopauza, nu precizati ce varsta aveti. Daca aveti peste 45 de ani nu este necesar un tratament special. Daca sunteti sub aceasta varsta, ar fi bine sa consultati un medic endocrinolog, cel mai in masura sa hotarasca ce tip de tratament este potrivit a fi urmat.
Am 36de ani si am histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, am bufeuri dar nu mi sa recomandat nimic, doar difrarel pentru ca am facut hemoragie dupa interventie(pentru modificarea timpilor de coagulare) as dori sa iau ceva pentru bufeuri dar nu stiu daca merge sa-l asociez cu difrarel.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 3Ceai de slabit... constipatie, usturimi dupa eliminarea scaunului, hemoroizi, gaze
- 4sunt constipata tot timpul, o metoda naturista stiti?
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 4simptome dupa histerectomie subtotala partiala
- 11Candidoza sistemica
- 7constipatia - remedii naturale
- 2constipatie
- 1Constipatia cronica la doar 15 ani
- 9colon iritat
- 24am suferit o histerectomie totala.. recomandare lipsa efortului fizic
- 2substitutia hormonala cu estrogeni dupa histerectomie
- 1CA 125 marit.. Ar fi indicat sa fac histerectomie totala pentru siguranta?
- 1bebe 7 luni constipat
- 0histerectomie laparoscop fara anexa
- 2Hiserectomie totala +hernie abdominala operate impreuna.
- 9Colon iritabil?
- 0Histerectomie totala
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: Constipatia Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: