ciuperca sau ce o fi?
Am fost operata in ianuarie 2009 de histerctomie totala si din spital am venit cu o pata maronie pe o fesa care s-a intins si ma mananca ingrozitor. Acum ceva vreme in urma a aparut si pe cealalta fesa. Imi poate da cineva un remediu sau un sfat ce sa fac?
3 comentarii
Un remediu sau un sfat, eventual un tratament, va poate da un dermatolog, insa trebuie mai intai clarificata cauza aparitiei acelei pete : ciuperca, alergie, iritatie, etc.
Multumesc d-le doctor.Cam tarziu, imi cer scuze, dar inca odata Multumesc.
As mai avea o problema.
Pe antebratul drept am avut de mult timp o pata maronie mica care, cu trecerea timpului ( vorbim de doi sau trei ani) a inceput sa se mareasca si acum e aproape de 10 -12 cm si inca (zic eu) ca se mareste.
Mentionez ca in tot acest timp am trait intr-un stres continuu ( problemele vietii de zi cu zi). Nu ma pot rupe de problemele mele si a copiilor mei oricat as incerca.
Si inca ceva: baiatul meu (24 ani) are pe picioare niste puncte mici ca niste gamalii de ace ( bolduri) rosii, pana sus la coapse. Nu-l mananca, nu face febra, doar ca au aparut si s-au si extins foarte repede.
Mentionez ca are un program foarte neregulat de somn si de mancare, fiind mecanic de locomotiva.
Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le ve-ti da.
As mai avea o problema.
Pe antebratul drept am avut de mult timp o pata maronie mica care, cu trecerea timpului ( vorbim de doi sau trei ani) a inceput sa se mareasca si acum e aproape de 10 -12 cm si inca (zic eu) ca se mareste.
Mentionez ca in tot acest timp am trait intr-un stres continuu ( problemele vietii de zi cu zi). Nu ma pot rupe de problemele mele si a copiilor mei oricat as incerca.
Si inca ceva: baiatul meu (24 ani) are pe picioare niste puncte mici ca niste gamalii de ace ( bolduri) rosii, pana sus la coapse. Nu-l mananca, nu face febra, doar ca au aparut si s-au si extins foarte repede.
Mentionez ca are un program foarte neregulat de somn si de mancare, fiind mecanic de locomotiva.
Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le ve-ti da.
Din pacate nu va pot ajuta nici pe dvs, nici pe baiat!
Este necesar un consult dermatologic.
Este necesar un consult dermatologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-au aparut in zona pubiana niste bubite mici rosii care sa-au deschis si s-a format o pata maronie
- 6histerectomie totala
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 16histerectomie
- 40Neoplasm ovarian - Va rog parerea unui medic
- 2expunerea la soarele dupa histerectomie totala
- 0Histerectomie totala interanexiala -operata in 02.08.2011
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 9Buletin de examinare TDM
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 3Probleme genitale
- 24am suferit o histerectomie totala.. recomandare lipsa efortului fizic
- 0Histerectomie
- 0Infectie sau paranoia?
- 7Mama mea are probleme dupa extirparea colului uterin și a ovarelor
- 1Histerectomie totala in 2 timpi, anexectomie bilaterala
- 0Dr Parvulescu ginecologie si Asistenta Alina, SpitalulMilitarB, cea mai buna echipa!
- 0Histerectomie totala
Mai multe informații despre: Histerectomia pete rosii in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: