ciuperca sau ce o fi?

Am fost operata in ianuarie 2009 de histerctomie totala si din spital am venit cu o pata maronie pe o fesa care s-a intins si ma mananca ingrozitor. Acum ceva vreme in urma a aparut si pe cealalta fesa. Imi poate da cineva un remediu sau un sfat ce sa fac?
3 comentarii

Un remediu sau un sfat, eventual un tratament, va poate da un dermatolog, insa trebuie mai intai clarificata cauza aparitiei acelei pete : ciuperca, alergie, iritatie, etc.

Multumesc d-le doctor.Cam tarziu, imi cer scuze, dar inca odata Multumesc.
As mai avea o problema.
Pe antebratul drept am avut de mult timp o pata maronie mica care, cu trecerea timpului ( vorbim de doi sau trei ani) a inceput sa se mareasca si acum e aproape de 10 -12 cm si inca (zic eu) ca se mareste.
Mentionez ca in tot acest timp am trait intr-un stres continuu ( problemele vietii de zi cu zi). Nu ma pot rupe de problemele mele si a copiilor mei oricat as incerca.
Si inca ceva: baiatul meu (24 ani) are pe picioare niste puncte mici ca niste gamalii de ace ( bolduri) rosii, pana sus la coapse. Nu-l mananca, nu face febra, doar ca au aparut si s-au si extins foarte repede.
Mentionez ca are un program foarte neregulat de somn si de mancare, fiind mecanic de locomotiva.
Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le ve-ti da.
As mai avea o problema.
Pe antebratul drept am avut de mult timp o pata maronie mica care, cu trecerea timpului ( vorbim de doi sau trei ani) a inceput sa se mareasca si acum e aproape de 10 -12 cm si inca (zic eu) ca se mareste.
Mentionez ca in tot acest timp am trait intr-un stres continuu ( problemele vietii de zi cu zi). Nu ma pot rupe de problemele mele si a copiilor mei oricat as incerca.
Si inca ceva: baiatul meu (24 ani) are pe picioare niste puncte mici ca niste gamalii de ace ( bolduri) rosii, pana sus la coapse. Nu-l mananca, nu face febra, doar ca au aparut si s-au si extins foarte repede.
Mentionez ca are un program foarte neregulat de somn si de mancare, fiind mecanic de locomotiva.
Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le ve-ti da.

Din pacate nu va pot ajuta nici pe dvs, nici pe baiat!
Este necesar un consult dermatologic.
Este necesar un consult dermatologic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2analize facute, tratament necorespunzator?
- 3Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 11histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 15Osteoporoza sau altceva?
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 3Histerectomia
- 2Grup de pete rosii in zona pubiana in jurul organelor genitale masculine.
- 6Coxartroza bilaterala.. dureri cumplite noaptea
- 1histerectomie totala-analiza patologica
- 2substitutia hormonala cu estrogeni dupa histerectomie
- 1De cateva luni ma dor tare rau incheieturile de la maini, coatele genunchi si degetele de la maini
- 3vaginita, cervicita
- 0Histerectomie
- 5Histerectomie totala
- 0Infectie sau paranoia?
- 0Complicații histerectomie totală
- 0Operație histerectomie - sfaturi
- 0Formațiune fluidă și parafluidă ce obturează rinichiul stâng.
Mai multe informații despre: Histerectomia pete rosii in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: