Hirsutism, tratament incercat eficace?
Buna ziua,
De aproximativ 1 an de zile a inceput sa imi creasca par pe fata in exces. Desi sunt bruneta, parul de pe fata este alb, dar este foarte des si lung deja si sunt foarte frustrata din aceasta cauza, nu mai vreau sa ies niciunde. Bineinteles ca am fost la medic si mi am facut analizele. Am luat androcur de 7-8 luni, fara niciun rezultat la recomandarea ginecologului. De curand am fost la endocrinolog care mi a spus in niiun caz sa mai iau androcur, sa fac pauza si sa repet analizele, sa vedem ce va iesi. Nici eu nu sunt adepta pastilelor, dar nu pot suporta faptul ca asta este situatia si nu am ce sa fac, raman cu parul pe fata. Ginecologul mi a spus ca efectele de la androcur se vad pe termen lung, ca se fixeaza in timp pe radacina firului de par si ca nu ma pot epila, nu pot face nimic. Acum eu nu stiu ce sa fac efectiv, este aici un medic avizat care ma poate sfatui, sau a urmat cineva un tratament eficace pt hirsutism?
Apreciez orice raspuns, multumesc!
De aproximativ 1 an de zile a inceput sa imi creasca par pe fata in exces. Desi sunt bruneta, parul de pe fata este alb, dar este foarte des si lung deja si sunt foarte frustrata din aceasta cauza, nu mai vreau sa ies niciunde. Bineinteles ca am fost la medic si mi am facut analizele. Am luat androcur de 7-8 luni, fara niciun rezultat la recomandarea ginecologului. De curand am fost la endocrinolog care mi a spus in niiun caz sa mai iau androcur, sa fac pauza si sa repet analizele, sa vedem ce va iesi. Nici eu nu sunt adepta pastilelor, dar nu pot suporta faptul ca asta este situatia si nu am ce sa fac, raman cu parul pe fata. Ginecologul mi a spus ca efectele de la androcur se vad pe termen lung, ca se fixeaza in timp pe radacina firului de par si ca nu ma pot epila, nu pot face nimic. Acum eu nu stiu ce sa fac efectiv, este aici un medic avizat care ma poate sfatui, sau a urmat cineva un tratament eficace pt hirsutism?
Apreciez orice raspuns, multumesc!
1 comentarii
Chiar nimeni de aici, nu a urmat un tratament, ori endocrinologic, ori naturist pt. hirsutism? Si daca nu a avut efect, as aprecia, daca ar scrie cineva ce efecte a avut sau nu a avut... Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Endocrinologie - hirsutism
- 14par in exces
- 111hirsutism - am nevoie de ajutor
- 3sani incomplet dezvoltati si par in exces corp+fata
- 4hirsutism
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 11Exista tratament pentru hirsutism?
- 1Exista tratament pt hirsutism?
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 1hirsutismul
- 2hirsutism si ovare polichistice
- 2Am par mult pe corp, inclusiv pe abdomen, spate si fese. E vizibil si ma jeneaza
- 0hirsutism... stie cineva vreun tratament eficient?
- 2Parul in exces pe corp
- 4Copil maimuta
- 4Hirsutism
- 1Hirsutism tratament naturist
- 0Hirsutism
Mai multe informații despre: Hirsutismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: