Intepatura in gusa
Buna ziua,
As dori sa stiu, de ce ma inteapa uneori in gusa. Ma gandesc sa nu am probleme cu tiroida. Vreau sa precizez ca iau tratament psihiatric, m-am ingrasat destul de mult, am si hirsutism, nu stiu daca ovare polichistice. Menstruatia imi vine neregulat, de aceea iau Arefam 10 pastile inainte-nu stiu daca trebuie oprite pastilele. Un medic mi-a spus ca ar trebui sa merg la un alt consult endocrinologic si sa iau anticonceptionale, desi nu as vrea pt ca cred ca ingrasa. Nu vreau sa concep copii deoarece nu cred ca pot si iau si tratament psihiatric.(care nu stiu daca se termina vreodata).
Va rog sa imi dati un sfat/ raspuns.ce ar trebui sa fac.
Multumesc!
O zi buna!
As dori sa stiu, de ce ma inteapa uneori in gusa. Ma gandesc sa nu am probleme cu tiroida. Vreau sa precizez ca iau tratament psihiatric, m-am ingrasat destul de mult, am si hirsutism, nu stiu daca ovare polichistice. Menstruatia imi vine neregulat, de aceea iau Arefam 10 pastile inainte-nu stiu daca trebuie oprite pastilele. Un medic mi-a spus ca ar trebui sa merg la un alt consult endocrinologic si sa iau anticonceptionale, desi nu as vrea pt ca cred ca ingrasa. Nu vreau sa concep copii deoarece nu cred ca pot si iau si tratament psihiatric.(care nu stiu daca se termina vreodata).
Va rog sa imi dati un sfat/ raspuns.ce ar trebui sa fac.
Multumesc!
O zi buna!
1 comentarii
Consider și eu că este nevoie de un consult endocrinologic.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hirsutism de pe la 20 ani
- 3Endocrinologie - hirsutism
- 111hirsutism - am nevoie de ajutor
- 4Gusa sau Barbie Dubla
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 3hirsutismul se videca complet?
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 11Exista tratament pentru hirsutism?
- 1hirsutismul
- 2hirsutism si ovare polichistice
- 2Am par mult pe corp, inclusiv pe abdomen, spate si fese. E vizibil si ma jeneaza
- 2Parul in exces pe corp
- 1Am hirsutism, se poate vindeca?
- 4Copil maimuta
- 1Hirsutism tratament naturist
- 0Deficit de 21-hidroxilaza
- 5interpretare rezultat DHEA-S
Mai multe informații despre: Gusa simpla Hirsutismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: