Hipoplazie de artera cerebrala

Buna ziua.
In urma unor dureri puternice de cap, care nu cedau nici macar la sumatriptan, care provocau greata, vărsături, moleseala, lipsa de atentie si concentrare, am fost indrumata de catre neurolog ca efectuez un AngioRMN cerebral. Ca si interpretare, s-a notat la diagnostic : hipoplazie de artera cerebrala anterioara stanga si de sinus venos transvers drept. Stiu ce inseamna hipoplazie, dar restul nu le mai inteleg. La ce sa ma astept? Medicul radiolog a notat ca si recomandare sa efectuez din nou investigatia la 3 luni in functie de evolutia clinica. Trebuie sa ma impacientez? Mai am cateva zile pana sa merg la medic si sunt destul de stresata.
Va mulțumesc!
In urma unor dureri puternice de cap, care nu cedau nici macar la sumatriptan, care provocau greata, vărsături, moleseala, lipsa de atentie si concentrare, am fost indrumata de catre neurolog ca efectuez un AngioRMN cerebral. Ca si interpretare, s-a notat la diagnostic : hipoplazie de artera cerebrala anterioara stanga si de sinus venos transvers drept. Stiu ce inseamna hipoplazie, dar restul nu le mai inteleg. La ce sa ma astept? Medicul radiolog a notat ca si recomandare sa efectuez din nou investigatia la 3 luni in functie de evolutia clinica. Trebuie sa ma impacientez? Mai am cateva zile pana sa merg la medic si sunt destul de stresata.
Va mulțumesc!
1 comentarii

Bună ziua! Tocmai am făcut o descoperire similară la AngioRMN. Am fost îndrumată spre un echodoppler. Cum vă mai simțiți? Se poate face ceva pentru a diminua simptomele?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3irm cerebral
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 4interpretare rezultam RMN cerebral
- 2Rezultat RMN
- 3interpretare RMN
- 1Nedumeriri legate de RMN
- 5RMN encefal
- 0Interpretare RMN - Leziune porencefalic-gliotica
- 4RMN Cerebral / Vertij
- 0RMN interpretare
- 2Focar inflamator celule mastoidiene
- 0Ajutatima va rog - mic depozit de hemosiderina de circa 4-5mm subcortical parietal stang
- 1Scleroza multipla
- 2Ajutor! Durere la cap, rmn cerebral
- 1Anevrismul poate fi vazut pe un RMN cerebral?
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 0RMN cerebral
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 0Rezultat RMN cerebral
Mai multe informații despre: RMN cerebral hipoplazia arterei cerebrale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: