Hipoplazie de artera cerebrala
Buna ziua.
In urma unor dureri puternice de cap, care nu cedau nici macar la sumatriptan, care provocau greata, vărsături, moleseala, lipsa de atentie si concentrare, am fost indrumata de catre neurolog ca efectuez un AngioRMN cerebral. Ca si interpretare, s-a notat la diagnostic : hipoplazie de artera cerebrala anterioara stanga si de sinus venos transvers drept. Stiu ce inseamna hipoplazie, dar restul nu le mai inteleg. La ce sa ma astept? Medicul radiolog a notat ca si recomandare sa efectuez din nou investigatia la 3 luni in functie de evolutia clinica. Trebuie sa ma impacientez? Mai am cateva zile pana sa merg la medic si sunt destul de stresata.
Va mulțumesc!
In urma unor dureri puternice de cap, care nu cedau nici macar la sumatriptan, care provocau greata, vărsături, moleseala, lipsa de atentie si concentrare, am fost indrumata de catre neurolog ca efectuez un AngioRMN cerebral. Ca si interpretare, s-a notat la diagnostic : hipoplazie de artera cerebrala anterioara stanga si de sinus venos transvers drept. Stiu ce inseamna hipoplazie, dar restul nu le mai inteleg. La ce sa ma astept? Medicul radiolog a notat ca si recomandare sa efectuez din nou investigatia la 3 luni in functie de evolutia clinica. Trebuie sa ma impacientez? Mai am cateva zile pana sa merg la medic si sunt destul de stresata.
Va mulțumesc!
1 comentarii
Bună ziua! Tocmai am făcut o descoperire similară la AngioRMN. Am fost îndrumată spre un echodoppler. Cum vă mai simțiți? Se poate face ceva pentru a diminua simptomele?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Interpretare IRM cerebral
- 12Interpretare RMN... copil 5 ani
- 1Am nevoie de Opini! Ce poate fi? Scleroza multipla?
- 7Intrebare RMN cerebral
- 0Interpretare RMn
- 0Angio RMN vs ecografie Doppler
- 0Ecografie Doppler - necesara?
- 0Rog suportul dumneavoastra in interpretare RMN cerebral
- 1Leziuni demielinizante si analize borellia
- 0Rezultat RMN
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 1Interpretare RMN, va rog urgent
- 1RMN cerebral intrerupt pentru reprogramare cu substanta de constrast
- 0IRM Cerebral nativ
- 0Interpretare rmn cerebral
- 0Citire rezultat rmn cerebral
- 0Rmn cerebral nativ+s.c
- 1Dureri de cap și presiune intracraniană
- 0RMN? O parere va rog
- 0Interpretare RMN Cerebral
Mai multe informații despre: RMN cerebral hipoplazia arterei cerebrale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: