Rezultat RMN cerebral
Rog pe cineva cu experienta in domeniu spuna ce inseamna :
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
3 comentarii
Da au legatura cu rezultatul de la RMN. Ideea este urmatoarea. doar pe RMN nimeni nu poate sa-ti spuna diagnosticul de vasculita. Trebuie sa iti faci un bagaj solid de analize. Ai imunoglobulinele crescute? normale? ti s-au luat anticorpi anti-Borrelia? mai multe lucruri pot da aceste tulburari. Eu iti propun sa mai vezi inca o opinie.
Mi-am propus sa ma duc luni la un alt neurolog sa vad o alta parere.Despre imunoglobuline si anticorpi nu stiu nimic... Mi-am facut analize oftalmologice si din cate mi-a zis dna doctor si ce a scris ea pe foaie, tine de partea neurologica, (ceva legat de campul vizual). Mersi mult pentru raspuns si sper sa revin cu niste detalii dupa a 2-a consultatie.
Buna ziua,
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce poate avea sora mea
- 0Ce inseamna ventricul marit ?
- 1Rmn sau Ct
- 0Ajutatima cu o interpretare RMN-sun disperata!
- 0Diagnostic RMN- Problema in spatele ochiului drept
- 3Am nevoie de ajutorul vostru - simptome si nicio boala
- 1RMN cerebral
- 0Leziune demielinizanta infracentrimetrica parietala dreapta
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 0Dureri de cap
- 0Rog ajutor cu RMN cerbral copil 13 ani!
- 0Probleme neurologice - interpretare RMN si simptome
- 4Interpretare RMN Cerebral - Leziune ischemica cronica?
- 0Rmn/ angioRmn - hipoplazie artera vertebrala dreapta
- 0RMN? O parere va rog
- 2RMN cerebral cu substanta
- 2RMN cerebral
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: