Rezultat RMN cerebral

Rog pe cineva cu experienta in domeniu spuna ce inseamna :
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
"O singura leziune de hipersemnal milimetica in T2, Flair, in capsula interna dreapta (ischemica arteritica)"
Neurologul meu curant mi-a zis ca este vorba despre o "vasculita". Eu prezint simptome cum ar fi : tulburari de vedere (nu pot sa focalizez nimic, sunt mereu cu capul in nori), acufene (tinnitus), tulburari de memorie, tulburari de gandire.
Au simptomele vreo legatura cu rezultatul RMN-ului ?
3 comentarii

Da au legatura cu rezultatul de la RMN. Ideea este urmatoarea. doar pe RMN nimeni nu poate sa-ti spuna diagnosticul de vasculita. Trebuie sa iti faci un bagaj solid de analize. Ai imunoglobulinele crescute? normale? ti s-au luat anticorpi anti-Borrelia? mai multe lucruri pot da aceste tulburari. Eu iti propun sa mai vezi inca o opinie.

Mi-am propus sa ma duc luni la un alt neurolog sa vad o alta parere.Despre imunoglobuline si anticorpi nu stiu nimic... Mi-am facut analize oftalmologice si din cate mi-a zis dna doctor si ce a scris ea pe foaie, tine de partea neurologica, (ceva legat de campul vizual). Mersi mult pentru raspuns si sper sa revin cu niste detalii dupa a 2-a consultatie.

Buna ziua,
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.
as dori sa pun si eu o intrebare pentru un RMN.
Rezultatul la RMN a fost: - mici protuzii discale posterioare L3-L4-L5 cu minime amprente durale la ambele nivele si contact radicular intraforaminal dr. la L3-L4.
- in extenso se evidentiaza o arie ovalara, cu continut lichidian, de cca 30/ 25 mm situata usor parasagital stg., anterior de S1-S2, sugerind posibil chist ovarian
Care este diagnosticul pentru RMN si ce tratament se poate face?
In speranta unui raspuns,
Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1RMN cerebral
- 0glioblastom si analize
- 0Rezultat RMN
- 0Interpretare RMN cerebral
- 5RMN encefal
- 7Ajutor - RMN Cerebral nativ
- 0Interpretare RMN
- 1leziuni infracentrimetrice
- 1Interpretare RMN cerebral
- 2Focar inflamator celule mastoidiene
- 0Sindrom Cefalalgic
- 0Cavernom cerebral, atrofie corticala.
- 1Scleroza multipla
- 7Va rog imi puteti spune despre ce e vorba - RMN cerebral
- 1Leziuni demielinizante si analize borellia
- 0Rezultat RMN
- 0Interpretare RMN cerebral + regiune cervicală
- 0IRM Cerebral nativ
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: