Interpretare rmn cerebral
Buna ziua, am avut acum 8 luni un avc ischemic dreapta, am facut acum un rmn cerebral si nu inteleg o anumita parte din el respectiv: Voluminoasa arie encefalomalacica prezenta corticosubcortical fronto-parietal de partea dreapta, extinsa pana in vecinatatea corpului ventriculului lateral drept, ce intereseaza girusurile precentral, postcentral, si frontal inferior, continundu-se caudal cu o arie hipodensa la nivelul bratului posterior al capsulei interne drepte. O alta leziune similara cu dimensiuni mai mici este prezenta parasagital de partea dreapta la nivelul girusului paracentral anterior.
Megacisterna magna prezenta.
Calcificari parietale la nivelul ACI intracraniene si arterelor vertebrale, bilateral.
Acumulari fluide inchistate la nivelul sinusurilor maxilare si sphenoid. Modificari inflamatorii cronice la nivelul sistemului celular etmoidal.
Poate cineva sa imi spuna ce inseamna aceste lucruri? Mai am vreo sansa sa imi revin? Am o usoara hemiplegie stanga si o anumita tulburare a vorbirii.
Va multumesc din suflet!
Megacisterna magna prezenta.
Calcificari parietale la nivelul ACI intracraniene si arterelor vertebrale, bilateral.
Acumulari fluide inchistate la nivelul sinusurilor maxilare si sphenoid. Modificari inflamatorii cronice la nivelul sistemului celular etmoidal.
Poate cineva sa imi spuna ce inseamna aceste lucruri? Mai am vreo sansa sa imi revin? Am o usoara hemiplegie stanga si o anumita tulburare a vorbirii.
Va multumesc din suflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare RMN cerebral
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0interpretare RMN cerebral
- 0Rog interpretare Rezonanta magnetica cerebrala
- 1Am nevoie de Opini! Ce poate fi? Scleroza multipla?
- 5Rezultat Rmn cerebral. Rog ajutor.
- 0RMN interpretare
- 7Intrebare RMN cerebral
- 0Rog interpretare rezultat RMN cerebral
- 0Angio RMN vs ecografie Doppler
- 0Ecografie Doppler - necesara?
- 3Am nevoie de ajutorul vostru - simptome si nicio boala
- 1RMN cerebral
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 4Bucla AICA la baza CAI drept, cu fin contact vasculo-nervos.
- 0RMN cerebral
- 0RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
- 2RMN cerebral cu substanta
- 1Bianca - RMN cerebral - si as dori sa stiu cat e de grav!
Mai multe informații despre: hemiplegia RMN cerebral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: