Un sfat, va rog, ce analize si ce medic trebuie sa consult in continuare ?
Am descoperit dupa o bronsita urmata de analize in februarie 2014 ca am un stafilococ auriu in nas. Restul analizelor au iesit bine atunci. Nu am mai racit de atunci pana in noiembrie 2016 cand am inceput cu bronsita tratata cu siropuri, paracetamol.ceaiuri calde, fara antibiotic.a trecut intr-o luna.apoi cam pe 25 decembrie am avut dureri mari de cap si de ovar stang unde am un chist mare. Pe 3 ianuarie medicul ORL mi-a dat tratament cu eficef, inhalatii 10 sedinte + alte medicamente, pe 13 ianuarie am mers din nou la medicul ORL pentru ca nu mai puteam respira nici pe nas nici pe gura, pentru ca tuseam si scoteam suierat la respiratie. Mi s-au desfundat narile cu 2 fese de penicilina si novocaina cu care am stat 1 ora. Picaturi cu rhynoil, spalaturi cu ser fiziologic, inhalatii cu fluimucil, dexa si aerius + 10 injectii cu ceftamil. Tusea persista, hipoacuzia instalata in ianuarie la fel.am ajuns si la pneomolog care mi-a prescris antibiotic Tavanic pentru 7 zile + bronhexim si inca alte 2 medicamente. Tusea cu expectoratie de la bronsita se pare ca s-a rezolvat, nasul nu se mai infunda, urechile nu m-au durut si nu ma dor, nu au curs urechile niciodata, dar in continuare am hipoacuzie care pleaca de la 50 db pe urechea dreapta si presiune negativa in urechi. Daca se vorbeste incet sau se sopteste sau este zgomot in jur nu aud. Am facut analizele din nou-trombocite 515 deci mai mari de 450 si hematii 50 pozitiv in examenul de urina. In rest fibrinogenul si VSH sunt bune, leucocite bune. Ce analize sa mai fac? ASLO, proteina C reactiva si reperatea exudatului in nas? Mi s-a dus infectia in sange? Am sanse sa inving stafilococul auriu sau deja am si alte bacterii/streptococi etc? Am uitat sa mentionez ca am luat si un set de medicamente naturiste-biomicin, prospan, sinupret si 1 borcan de miere de manuka. Femeie, 52 de ani, menopauza de 4 ani, nefumatoare, nu lucrez in mediu toxic, nu am animale, nu ma stiu alergica nici la animale nici la peniciline nici la altceva, nu am diabet, doar obezitate 28 si HTAE.
4 comentarii
1 cauza tuturor problemelor cu respiratia si tusea sunt strans legate de tractul digestiv, obezitate
un organism inotxiat .. la care intestinele nu functoneaza corect... incearca sa faca detoxifierea sistemului limfatic prin MUCOASE si prin piele..de caolo si tot felul de mucus si simptome care se repeta
2 deasemenea tractul digestiv este Formatorul calitatii sangelui.. care trebuuie sa oxigeneze corect si sa alimenteze corect celulele din corp. Obezitatea si tensiunea sunt indicatorii ca si calitatea sangelui este Proasta, oxigenarea cerebrala sub limita si de aici pierdem vedere, auz, memorie
3 asa ca NU mai dati vina pe streptococi si stafilococi
e cazul sa gasiti un medic gastrolog bun si sa faceti ordine in alimentatie
4 pentru Auz..e cazul de internare in clinica ORL..si de inercat de mia reparat ce s e mai poate repara
un organism inotxiat .. la care intestinele nu functoneaza corect... incearca sa faca detoxifierea sistemului limfatic prin MUCOASE si prin piele..de caolo si tot felul de mucus si simptome care se repeta
2 deasemenea tractul digestiv este Formatorul calitatii sangelui.. care trebuuie sa oxigeneze corect si sa alimenteze corect celulele din corp. Obezitatea si tensiunea sunt indicatorii ca si calitatea sangelui este Proasta, oxigenarea cerebrala sub limita si de aici pierdem vedere, auz, memorie
3 asa ca NU mai dati vina pe streptococi si stafilococi
e cazul sa gasiti un medic gastrolog bun si sa faceti ordine in alimentatie
4 pentru Auz..e cazul de internare in clinica ORL..si de inercat de mia reparat ce s e mai poate repara
Sunt din Braila, ce clinica ORL imi recomandati?
sau la spitalul municipal sau la bucuresti
Dar de ce apar problermele in perioada rece, caci eu nici vara nu mananc mai sanatos. Fructele imi provoaca aciditate si nu prea le includ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dopuri de ceara la copil
- 133Hipoacuzie neurosenzoriala severa
- 3Auz scazut la urechea dreapta - Debut brusc
- 3hipoacuzie-neurosenzoriala-bilaterala-forma moderata
- 3am oarecare probleme cu auzul
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 4ce sa fac ca sa mi recapat auzul?
- 5Domnului Doctor am hipoacuzie
- 3O problema cu urechea - aud ceva mai slab
- 10Hipoacuzie bilaterala de perceptie
- 4calcifierea oscioarelor urechii medii si pierdere de auz
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 12hiperacuzie
- 6am fost diagnosticata hipoacuzie severa
- 13Hipoacuzie neurosenzoriala
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 1Hipoacuzie neurozensorială severa progresivă
- 1Hipoacuzie bilaterala
- 1Hipoacuzie de transmisiei bilaterala (ușoară)
Mai multe informații despre: Hipoacuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: