hipoacuzie de perceptie usoara
buna ziua!
In urma cu cateva zile am primit un diagnostic dur, cofoza pentru urechea stanga si hipoacuzie de perceptie usoara pentru urechea dreapta.Dupa mai multe discutii mi s-a recomandat un aparat auditiv pentru urechea dreapta menit sa preia din sarcinile acesteia.Inca nu m-am impacat cu ideea ca voi fi nevoit sa aud toata viata cu o singura ureche (am 20 de ani), in urma unui singur test, in schimb as dori stiu daca un aparat auditiv la urechea dreapta mi-ar face viata mai usoara si de asemenea daca mai exista cazuri similare de unde as putea afla informatii care m-ar putea ajuta
In urma cu cateva zile am primit un diagnostic dur, cofoza pentru urechea stanga si hipoacuzie de perceptie usoara pentru urechea dreapta.Dupa mai multe discutii mi s-a recomandat un aparat auditiv pentru urechea dreapta menit sa preia din sarcinile acesteia.Inca nu m-am impacat cu ideea ca voi fi nevoit sa aud toata viata cu o singura ureche (am 20 de ani), in urma unui singur test, in schimb as dori stiu daca un aparat auditiv la urechea dreapta mi-ar face viata mai usoara si de asemenea daca mai exista cazuri similare de unde as putea afla informatii care m-ar putea ajuta
2 comentarii
se poate face o timpanograma si o audiograma.. la alt cabinet ORL.. pentru a exclude o eroare umana
daca diagnosticul se confirma.. trebuie testate cateva aparate auditive la o firma de protezare auditiva
daca diagnosticul se confirma.. trebuie testate cateva aparate auditive la o firma de protezare auditiva
Am mai facut astazi o audiograma, rezultatul a fost putin diferit, desi incerc sa nu ma amagesc, am primit pentru urechea stanga diagnostic hipoacuzie severa si mi-ar prinde bine niste recomandari de medici care sa imi interpreteze audiogramele, nici eu nu stiu ce sa mai cred si nu as vrea sa ratez sansa sa fac ceva pentru urechea stanga daca mai exista posibilitati...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 5dopuri de ceara la copil
- 5hipoacuzie la conducatorul auto (amator)
- 4auz slabit
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 2hipoacuzie?
- 10Hipoacuzie bilaterala de perceptie
- 1hipoacuzie
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 9Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala medie
- 3scaderea auzului la copil 5 ani
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 1Hipoacuzie severa unilaterala
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 1Hipoacuzie bilaterala