hipoacuzie de perceptie usoara

buna ziua!
In urma cu cateva zile am primit un diagnostic dur, cofoza pentru urechea stanga si hipoacuzie de perceptie usoara pentru urechea dreapta.Dupa mai multe discutii mi s-a recomandat un aparat auditiv pentru urechea dreapta menit sa preia din sarcinile acesteia.Inca nu m-am impacat cu ideea ca voi fi nevoit sa aud toata viata cu o singura ureche (am 20 de ani), in urma unui singur test, in schimb as dori stiu daca un aparat auditiv la urechea dreapta mi-ar face viata mai usoara si de asemenea daca mai exista cazuri similare de unde as putea afla informatii care m-ar putea ajuta
In urma cu cateva zile am primit un diagnostic dur, cofoza pentru urechea stanga si hipoacuzie de perceptie usoara pentru urechea dreapta.Dupa mai multe discutii mi s-a recomandat un aparat auditiv pentru urechea dreapta menit sa preia din sarcinile acesteia.Inca nu m-am impacat cu ideea ca voi fi nevoit sa aud toata viata cu o singura ureche (am 20 de ani), in urma unui singur test, in schimb as dori stiu daca un aparat auditiv la urechea dreapta mi-ar face viata mai usoara si de asemenea daca mai exista cazuri similare de unde as putea afla informatii care m-ar putea ajuta
2 comentarii

se poate face o timpanograma si o audiograma.. la alt cabinet ORL.. pentru a exclude o eroare umana
daca diagnosticul se confirma.. trebuie testate cateva aparate auditive la o firma de protezare auditiva
daca diagnosticul se confirma.. trebuie testate cateva aparate auditive la o firma de protezare auditiva

Am mai facut astazi o audiograma, rezultatul a fost putin diferit, desi incerc sa nu ma amagesc, am primit pentru urechea stanga diagnostic hipoacuzie severa si mi-ar prinde bine niste recomandari de medici care sa imi interpreteze audiogramele, nici eu nu stiu ce sa mai cred si nu as vrea sa ratez sansa sa fac ceva pentru urechea stanga daca mai exista posibilitati...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25hipoacuzie de transmisie
- 14dificultati de auz
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 3sunet contiinu in ureche
- 4auz slabit
- 11hipoacuzie bilaterala
- 1Hipoacuzia
- 0hipoacuzie usoara spre medie!
- 4probleme cu auzul
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 1hipoacuzie
- 3hipoacuzia poate fi tinuta-n frau
- 0Tinitus
- 2probleme de auz la baietel de 4 ani
- 5fetita de 3 ani, nu mai aude bine
- 13Hipoacuzie neurosenzoriala
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 1Hipoacuzie bilaterala
Mai multe informații despre: Hipoacuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: