hipoacuzia la nou-nascuti | Forumul Medical ROmedic

hipoacuzia la nou-nascuti

19-06-2009
laurlivia
Nu este medic/terapeut
laurlivia
baietelului meu in varsta de 1 luna, in urma unor teste (timpanometrie cred), i s-a pus diagnosticul de suspiciune de hipoacuzie.Care ar fi investigatiile pe care le-as mai putea face, daca exista un tratament si ce as mai putea face ca sa-l ajut?
7 comentarii
0
19-06-2009, ora 21:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la Iasi sau la Bucuresti.. se pot face investigatii precise la copii.
Potentiale evocate cerebrale!
0
19-06-2009, ora 21:49
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
otoemisiuni acustice.
se fac cu internare in clinica.
La iasi.
la spitalul de recuperare cl.ORL dr.. Cozma Sebastean
0
20-06-2009, ora 16:51
laurlivia
Nu este medic/terapeut
laurlivia
otoemisiuni acustice i s-au facut deja si rezultatul a fost negativ.Copilul raspunde la zgomote puternice si chiar imi face impresia ca aude.Sa fiu chiar atat de subiectiva?Mi s-a spus sa-l stimulam acustic pana la 4 luni si atunci i se va face o noua evaluare.Se poate sa-i revina auzul in acest timp?Am citit ca ar fi trebuit sa i se faca un examen al conductului auditv extern ceea ce nu i s-a facut.Sa-mi agat oare sperantele de asta?
0
02-02-2011, ora 15:12
DariaNicoleta
Nu este medic/terapeut
DariaNicoleta
Si noi avem o fetita de 1 an si 2luni cu Hipoacuzie Bilaterala Neurosenzoriala Profunda diagnosticata de doctorul Cozma din Iasi noi fiind din Timisoara, am ajuns la domnul doctor printr-o recomandare si am fost foarte multumiti de personalul de acolo.
Ajut-o pe Daria www.despadaria.ro
0
04-02-2011, ora 12:20
laurlivia
Nu este medic/terapeut
laurlivia
copilul meu are acum 1, 8 ani si aude.Am facut o multime de teste acum un an, toate cu rezultate neconcludente.Eu cred ca trebuie sa va asigurati ca testele se fac corect, in sensul ca in toate materialele pe care le-am citit se insista ca bebelusul trebuie sa doarma, ceea ce la noi nu s-a intamplat niciodata.Bucuria noastra este ca natura ainfirmat diagnosticul pus atunci-el a inceput sa vorbeasca.Va dorim sa aveti aceeasi bucurie si dvs.Livia Gheta
0
04-02-2011, ora 15:40
DariaNicoleta
Nu este medic/terapeut
DariaNicoleta
Primul test l-am facut in Timisoara la 11 luni cand fetita dormea, iar diagnosticul a fost de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala severa, al doilea test l-am facut la Iasi la 1 an si 2 luni fetita nu a dormit diagnosticul fiind de hipoacuzie neurosenzoriala profunda.In concluzie doua teste, doua diagnostice diferite.
0
05-02-2011, ora 22:14
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
NU sunt DIFERITE
Hipoacuzie Neurosenzorila.. inseamna ca nervuleste mort!!
ca e profunda sau severa.. nu va incalzeste cu nimic !!!
copilu NU aude !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nu e normal la nou-născut
  • Evaluarea nou-născutului
  • VeÈ›i deveni părinÈ›i? Iată ce trebuie să aveÈ›i în vedere
  • Jucăriile noului născut - care sunt È™i cum le alegem?
  •