Hiperhidroza generalizata
Buna ziua, de 2 ani am problema aceasta cu transpiratia excesiva, ma afecteaza foarte mult, pur si simplu tot corpul imi transpira, nu stiu ce sa fac, am ajuns sa am tulburari de anxietate, eram foarte nelinistit, am fost la psihiatru si un timp a fost mai bine din punctul de vedere al somnului pentru ca nu dormeam, aveam o obsesie cu asta, stiu ca e ceva mai rar, am fost la dermatologie, endocrinologie dar nimic, am incercat si tratamente naturiste.. nu stiu unde sa merg, si nu cred ca ma intelege cineva dar e foarte rau din punct de vedere social eu fiind si o persoana emotiva, pur si simplu imi curg apele pe toata zona capului, scriu acest mesaj cu speranta ca exista un om in toata lumea asta care m-ar putea ajuta, sunt in pragul disperarii...
3 comentarii
Aveti grija sa nu depasiti 2 maximum 3 grame de sare pe zi, alta solutie nu prea vad ! Eventual incercati un regim complet desodat si vedeti daca se mai amelioreaza simptomele !
Chiar nu exista cineva care ma poate ajuta??? Nu pot merge la psihiatru toata viata si stau ca o leguma pe medicamente, ca ultima solutie ar fi operatia (simpatectomia toracica) dar si aceasta nu e ceva sigur, sunt multe riscuri.. nu stiu ce voi face..
Ai gasit vreo solutie sau cauza? Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, de aproape trei ani. Transpir atat de rau pe spate si piept incat mi se uda hainele cu totul. Am facut tot felul de analize, nimeni nu stie care ar fi cauza. Vara e un calvar, pe langa transpiratie ma simt si rau cand e cald. Nu stiu ce analize sa mai fic dar stiu sigur ca nu e vorba de psihic in cazul meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpiratie excesiva
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 28hiperhidroza axilara
- 6hiperhidroza&bromhidroza ecrina
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 2Hiperhidroza palmara si plantara
- 4Cred ca am hiperhidroza, va rog cititi si ajutati-ma:(
- 0Este Hiperhidroza sau altceva?
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 2Hiperhidroza avansata
- 3Incontinenta fecala
- 8Transpiratie abundenta
- 4Transpiratie excesiva
- 0Hipertiroidie sau altceva?
- 19Hiperhidroza dupa operatie de prostata si tratamente infectie urinara
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
Mai multe informații despre: Hiperhidroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: