hidrocefalie congenitala - unde se mai opereaza?
Baietelul meu are 1 ani si 2 luni, are hidrocefali congenitala.Am fost cu el la Tr -Mures dar na operat la 4 luni.Inca mai poate fii operat?Si unde in tara?
5 comentarii
Spitalul Bagdasar, Bucuresti. Dr.Ligia Tataranu, etaj 6, neurochirurgie.
O alta varianta ar fi Dr. Sergiu Stoica, seful sectiei de Neurochirurgie I din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pt copii "Maria Sklodowska Curie", Bucuresti, Str. C-tin Brancoveanu, nr. 20, www.mscurie.ro.
Dr. Stoica (pregatire medicala in Franta si Canada, cu experienta in operatii pe creier - vezi detalii intr-un articol din Formula AS) poate fi gasit la etajul 1 al spitalului, la sectia Terapie Intensiva Nou-Nascuti.
Dr. Stoica (pregatire medicala in Franta si Canada, cu experienta in operatii pe creier - vezi detalii intr-un articol din Formula AS) poate fi gasit la etajul 1 al spitalului, la sectia Terapie Intensiva Nou-Nascuti.
Intre timp a fost operat la cluj de dr Prof Ion Stefan Florian care e un om exceptional.A salvat viata copilului.Pot sa zic ca acolo sunt niste medici de elita care te ajuta.Pot sa recomand pentru parinti cu copii cu hidrocefalie.E tare bun.
Ma bucur! Multa sanatate. Auzisem si de acest medic, dar nu il puteam recomanda ca nu il cunosc personal.
Sunt insarcinata in 37 de sapt si mi-au spus doctorii ca o sa am un copil cu anevrism cerebral. Ma puteti ajuta unde ma pot duce cu el sa se faca bine? Oare are vreo scapare? Va rog ajutati-ma. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hidrocefalia
- 5hidrocefalie congenitala
- 3hidrocefalie
- 7hidrocefalie la fat
- 150Simptome dupa o lovitura la cap
- 1Hidrocefalie cu shunt ventriculoperitoneal - poate zbura cu avionul ???
- 1Hidrocefalie sau...?
- 1hidrocefalie interna la 4 luni jumate?
- 1hidrocefalie copil 11 ani
- 1Hidrocefalee
- 0Hidrocefalie !!!!!!!
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 0Greata, varsaturi, stare de slabiciune
Mai multe informații despre: Hidrocefalia la copil Hidrocefalia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: