hidrocefalie
buna ziua, baietelul meu in virsta de 10 ani este diagnosticat cu hidrocefalie moderata la nivelul ventriculilor laterali cu contur rectangular al acestuia si absenta corpului calos.multiple leziuni chistice, milimetrice de tip sechelar periventricular.a-si vrea sa stiu daca se poate opera, ce sanse sint, daca se poate garanta, va mutumesc
3 comentarii
Daca mai are cineva probleme similare, recomand sa-l consulte pe dr. neurochirurg Sergiu Stoica (medic tanar si bun, rabdator, explica bine parintilor si iubeste copiii, are inima mare si multa experienta in neurochirurgie pediatrica) de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Maria Sklodowska Curie" din Bucuresti, str. C-tin Brancoveanu, nr. 20, www.mscurie.ro
Copilul meu are malformatii congenitale la creier, si recent a fost diagnosticat cu hidrocefalie obstructiva. Operatia recomandata de dr. Stoica (ventriculostomie endoscopica), si realizata de curand, i-a dat o sansa de a trai normal, fara sunt. Inca suntem sub observatie, dar sunt mari sperante.
Copilul meu are malformatii congenitale la creier, si recent a fost diagnosticat cu hidrocefalie obstructiva. Operatia recomandata de dr. Stoica (ventriculostomie endoscopica), si realizata de curand, i-a dat o sansa de a trai normal, fara sunt. Inca suntem sub observatie, dar sunt mari sperante.
Va rog sdin suflet, daca este cineva cu interventie chirurgicala ventriculocisternostomie endoscopica.
Copilul meu diagnosticat cu hidrocefalie la varsta de 10 ani, acum un an, are o asemenea interventie, care la momentul respectiv..parea sa fie o reusita..
Acum dupa un an, acuza dureri de cap..din ce in ce mai des..pana ajung cu el la control cred ca am sa imi pierd mintile..
Va rog daca este cineva in cunostinta decauza sa imi raspunda
multumesc anticipat
Copilul meu diagnosticat cu hidrocefalie la varsta de 10 ani, acum un an, are o asemenea interventie, care la momentul respectiv..parea sa fie o reusita..
Acum dupa un an, acuza dureri de cap..din ce in ce mai des..pana ajung cu el la control cred ca am sa imi pierd mintile..
Va rog daca este cineva in cunostinta decauza sa imi raspunda
multumesc anticipat
Buna ziua,
Stiu ca a trecut multi ani de cand ai postat si sper ca intrebarea mea sa va gaseasca bine
Spune.mi te rog cum este copilul dupa ventriculoscopia facuta de dr Sergiu Stoica.
Va multumesc!
Stiu ca a trecut multi ani de cand ai postat si sper ca intrebarea mea sa va gaseasca bine
Spune.mi te rog cum este copilul dupa ventriculoscopia facuta de dr Sergiu Stoica.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hidrocefalia
- 5hidrocefalie congenitala
- 5hidrocefalie congenitala - unde se mai opereaza?
- 7hidrocefalie la fat
- 150Simptome dupa o lovitura la cap
- 1Hidrocefalie cu shunt ventriculoperitoneal - poate zbura cu avionul ???
- 1Hidrocefalie sau...?
- 1hidrocefalie interna la 4 luni jumate?
- 1Hidrocefalee
- 0Hidrocefalie !!!!!!!
- 0Inlegatura cu Hidrocefalia
- 0Greata, varsaturi, stare de slabiciune
Mai multe informații despre: Hidrocefalia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: