Hidrocefalee
Buna seara, acum 3 luni dr zile in a 22 sapt de sarcina am aflat ca baietelu pe care urma sa l avem avea hidrocefalee severa... am facut un avort terapeutic pe tru ca doctorita mi a spus ca sunt sanse sa nu supravietuiasca deoarece tot creierul era plin de lichid cefalorahidian. Am facut analizele torch, tripplu test plus o multime de analize de sange ( cele uzuale intr o sarcina) iar la 4d s a vazut. La eco de 18 sapt era totul foarte ok bebele era bine creierul era dezvoltat normal... iar la 22 de sapt deja avea o forma severa... din pacate nu am primit un raspuns sigur... mi au spus ca se intampla greseli genetice... tin sa mentionez ca nu am mai avut alte sarcini sau avorturi... (am 20 de ani ) si acum mi e foarte frica ca s ar putea ca si viitoarea sarcina sa aibe aceasta boala... ma poate ajuta cineva va rog cu niste raspunsuri /sfaturi as aprecia enorm
1 comentarii
Buna ziua,
exista posibilitatea sa faceti teste genetice atat dvs cat si partenerul in vederea unei sarcini viitoare, in acest fel vedeti care sunt riscurile pentru o viitoare sarcina si daca acestea exista, pe internet nu va poate spune nimeni care sunt riscurile pentru dvs pe viitor. Sunt clinici si laboratoare specializate in screening genetic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
exista posibilitatea sa faceti teste genetice atat dvs cat si partenerul in vederea unei sarcini viitoare, in acest fel vedeti care sunt riscurile pentru o viitoare sarcina si daca acestea exista, pe internet nu va poate spune nimeni care sunt riscurile pentru dvs pe viitor. Sunt clinici si laboratoare specializate in screening genetic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hidrocefalia
- 5hidrocefalie congenitala
- 5hidrocefalie congenitala - unde se mai opereaza?
- 3hidrocefalie
- 7hidrocefalie la fat
- 150Simptome dupa o lovitura la cap
- 1Hidrocefalie cu shunt ventriculoperitoneal - poate zbura cu avionul ???
- 1Hidrocefalie sau...?
- 1hidrocefalie interna la 4 luni jumate?
- 0Hidrocefalie !!!!!!!
- 0Inlegatura cu Hidrocefalia
- 0Greata, varsaturi, stare de slabiciune
Mai multe informații despre: Hidrocefalia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: