herpes
Buna ziua
Am avut un herpes la nas nici bine nu a trecut si acum mi-a iesit la gura, ceea ce nu demult am mai avut la gura.care este motivul?mentionez ca am facut analize si au iesit bune.
Am avut un herpes la nas nici bine nu a trecut si acum mi-a iesit la gura, ceea ce nu demult am mai avut la gura.care este motivul?mentionez ca am facut analize si au iesit bune.
2 comentarii
sper sa nu spun o prostie.. dar dupa cate stiu eu herpesul e provocat de un virus ceea ce nu cred ca se vede la analizele obisnuite. E bine sa te vada un dermatolog care iti va da sigur tratament si-ti trece
din pacate nu prea aveti ce face...herpesul este un virus care ramane cantonat in corp toata viatza si apare cand organismul este slabit, cand esti stresat sau uneori la expunerea la soare, nopti nedormite etc..uneori se incearca o cura prelungita de aciclovir--la recomandarea medicului-- pentru a rari episoadele de aparitie..consulta un medic dermatolog. atentie la igiena mainilor sa nu transmiteti in zona genitala.de asemenea evitati sa va sarutati cu partenerul sau sa sarutati rude, copii pentru ca se transmite usor. multa sanatate.
p.s. puteti cumpara de la farmacie crema aciclovir dar acaesta isi face efectul cel mai bine daca se aplica din prima zi de eruptie.crema ajuta la reducerea numarului de zile de eruptie dar nu vindeca virusul.
p.s. puteti cumpara de la farmacie crema aciclovir dar acaesta isi face efectul cel mai bine daca se aplica din prima zi de eruptie.crema ajuta la reducerea numarului de zile de eruptie dar nu vindeca virusul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nevralgia postherpetica
- 1Aciclovir
- 6herpes genital?
- 1Herpes - cum pot scapa de el?
- 2herpes la buza... este bine sa le stopam extensia?
- 2Herpes bucal - exista vreun vaccin?
- 7Herpes pe buza inferioara
- 7Herpesul labial - tratat cu alcool sanitar 70 la suta, în 48 h
- 3Herpes recidivant,
- 0herpes pe fata la copii
- 5Nu este herpes?
- 11herpesul la nas este contagios?
- 2Herpes
- 12herpes, perioada analize
- 2informatii, tratament pentru herpes simplex
- 0Nelamurire rezultate analize HSV1+2
- 0HSV