Nu este herpes?

29-11-2013
alinapopa
Nu este medic/terapeut
alinapopa
Buna ziua,
La analizele pentru herpes 1 + 2 am avut urmatoarele rezultate:
-anticorpi IgG = 0, 818 ( 0, 9 negativ)
-anticorpi IgM = 0, 726 ( 0, 9 negativ)
Inteleg ca rezultatul este negativ. Intrebarea este daca rezultatele acestor teste sunt considerate sigure si nu am fost infectata sau ar trebui repetate analizele. Va multumesc
5 comentarii
0
30-11-2013, ora 11:58
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Analizele pentru herpes nu sunt foarte sigure. Iti spun asta din experienta, mie mi-a iesit negativ desi aveam chiar in momentul acela herpes.
Oricum, se stie ca nu sunt sigure testele de herpes.
Si cu ce te ajuta sa stii ca esti sau nu infectata ? Nu exista tratament pentru herpes, nu o sa dispara niciodata din organism, deci nu te ajuta cu nimic daca vei sti sau nu. Dai banii degeaba pe aceasta analiza.
0
30-11-2013, ora 19:25
alinapopa
Nu este medic/terapeut
alinapopa
Multumesc pentru raspuns. Un diagnostic corect cred ca e util pentru a preveni infectarea celor din familie. Eu ma lupt cu o iritatie de natura necunoscuta. Am consultat trei ginecologi si un dermatolog in ultimul an. Concluzia e doar o lista lunga cu ce nu am. Nu e streptococ, nu e stafilococ, nu e bacil, nu e bacterie, nu e chlamydia, nu e herpes, nu e infectie urinara, nu e alergie si nici dereglare hormonala, iar hemoleucograma are valori normale. Ma dispera
0
30-11-2013, ora 19:50
alinapopa
Nu este medic/terapeut
alinapopa
Mycoplasma si ureaplasma- negative
ex. Papanicolau -satisfacator pentru evaluare, repetare de rutina
0
01-12-2013, ora 11:52
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Am inteles, oricum herpesul nu se transmite asa, prin obiectele de uz comun, ci doar prin contact direct cu secretiile persoanei ce are herpes.

Si eu am avut o iritatie mult timp, ca si tine, iar medicul meu mi-a spus ca e alergie la ceva, si ca eu trebuie sa identific acel ceva. De atunci imi clatesc de doua ori lenjeria si folosesc doar detergent pentru spalarea lenjeriei intime ( nu produe de albire, nu balsmuri de rufe, etc), si ma spal cu Nivea intimo. De cand am inceput sa ma spal cu acest gel de igiena intima nu mai am niciun fel de probleme, nici macar o data nu mi-a mai aparut iritatiile.

Inearca si tu sa folosesi un gel special pentru igiena intima, nu neaparat nivea, ci oricare altul, toate contin acid lactic care nu deregleaza ph-ul zonei intime si lupta impotriva candidei. Este doar un sfat, poate va functiona.
0
01-12-2013, ora 12:05
alinapopa
Nu este medic/terapeut
alinapopa
Multumesc inca o data. Folosesc gel pentru igiena intima Nivea-dublu efect. Daca herpesul nu se transmite atat de usor, probabil ca nu am. In privinta detergentilor, voi tine cont de sfatul tau si ma voi reorienta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  • 10 informații importante despre herpes
  • Infecția virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  • Creșterea globală a infecțiilor cu herpes
  •