Nu este herpes?
Buna ziua,
La analizele pentru herpes 1 + 2 am avut urmatoarele rezultate:
-anticorpi IgG = 0, 818 ( 0, 9 negativ)
-anticorpi IgM = 0, 726 ( 0, 9 negativ)
Inteleg ca rezultatul este negativ. Intrebarea este daca rezultatele acestor teste sunt considerate sigure si nu am fost infectata sau ar trebui repetate analizele. Va multumesc
La analizele pentru herpes 1 + 2 am avut urmatoarele rezultate:
-anticorpi IgG = 0, 818 ( 0, 9 negativ)
-anticorpi IgM = 0, 726 ( 0, 9 negativ)
Inteleg ca rezultatul este negativ. Intrebarea este daca rezultatele acestor teste sunt considerate sigure si nu am fost infectata sau ar trebui repetate analizele. Va multumesc
5 comentarii
Analizele pentru herpes nu sunt foarte sigure. Iti spun asta din experienta, mie mi-a iesit negativ desi aveam chiar in momentul acela herpes.
Oricum, se stie ca nu sunt sigure testele de herpes.
Si cu ce te ajuta sa stii ca esti sau nu infectata ? Nu exista tratament pentru herpes, nu o sa dispara niciodata din organism, deci nu te ajuta cu nimic daca vei sti sau nu. Dai banii degeaba pe aceasta analiza.
Oricum, se stie ca nu sunt sigure testele de herpes.
Si cu ce te ajuta sa stii ca esti sau nu infectata ? Nu exista tratament pentru herpes, nu o sa dispara niciodata din organism, deci nu te ajuta cu nimic daca vei sti sau nu. Dai banii degeaba pe aceasta analiza.
Multumesc pentru raspuns. Un diagnostic corect cred ca e util pentru a preveni infectarea celor din familie. Eu ma lupt cu o iritatie de natura necunoscuta. Am consultat trei ginecologi si un dermatolog in ultimul an. Concluzia e doar o lista lunga cu ce nu am. Nu e streptococ, nu e stafilococ, nu e bacil, nu e bacterie, nu e chlamydia, nu e herpes, nu e infectie urinara, nu e alergie si nici dereglare hormonala, iar hemoleucograma are valori normale. Ma dispera
Mycoplasma si ureaplasma- negative
ex. Papanicolau -satisfacator pentru evaluare, repetare de rutina
ex. Papanicolau -satisfacator pentru evaluare, repetare de rutina
Am inteles, oricum herpesul nu se transmite asa, prin obiectele de uz comun, ci doar prin contact direct cu secretiile persoanei ce are herpes.
Si eu am avut o iritatie mult timp, ca si tine, iar medicul meu mi-a spus ca e alergie la ceva, si ca eu trebuie sa identific acel ceva. De atunci imi clatesc de doua ori lenjeria si folosesc doar detergent pentru spalarea lenjeriei intime ( nu produe de albire, nu balsmuri de rufe, etc), si ma spal cu Nivea intimo. De cand am inceput sa ma spal cu acest gel de igiena intima nu mai am niciun fel de probleme, nici macar o data nu mi-a mai aparut iritatiile.
Inearca si tu sa folosesi un gel special pentru igiena intima, nu neaparat nivea, ci oricare altul, toate contin acid lactic care nu deregleaza ph-ul zonei intime si lupta impotriva candidei. Este doar un sfat, poate va functiona.
Si eu am avut o iritatie mult timp, ca si tine, iar medicul meu mi-a spus ca e alergie la ceva, si ca eu trebuie sa identific acel ceva. De atunci imi clatesc de doua ori lenjeria si folosesc doar detergent pentru spalarea lenjeriei intime ( nu produe de albire, nu balsmuri de rufe, etc), si ma spal cu Nivea intimo. De cand am inceput sa ma spal cu acest gel de igiena intima nu mai am niciun fel de probleme, nici macar o data nu mi-a mai aparut iritatiile.
Inearca si tu sa folosesi un gel special pentru igiena intima, nu neaparat nivea, ci oricare altul, toate contin acid lactic care nu deregleaza ph-ul zonei intime si lupta impotriva candidei. Este doar un sfat, poate va functiona.
Multumesc inca o data. Folosesc gel pentru igiena intima Nivea-dublu efect. Daca herpesul nu se transmite atat de usor, probabil ca nu am. In privinta detergentilor, voi tine cont de sfatul tau si ma voi reorienta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1herpesul genital
- 7herpes genital fara sex
- 1Am herpes bucal de foarte multi ani
- 2herpes la buza... este bine sa le stopam extensia?
- 2Herpes bucal - exista vreun vaccin?
- 8nev pigmentar gigant pilos
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 9herpes simplex recidivant
- 2am probleme cu herpesul...
- 7Herpes pe buza inferioara
- 5herpes la nas
- 9Herpesul se muta?
- 6am zabale [popular]
- 5herpesul se poate vindeca complet, de tot? sa nu mai apara nicidodata?
- 4Herpes simplex recurent
- 11herpesul la nas este contagios?
- 2informatii, tratament pentru herpes simplex
- 0Nelamurire rezultate analize HSV1+2
Mai multe informații despre: herpesul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: