herpesul se poate vindeca complet, de tot? sa nu mai apara nicidodata?
Imi apare un herpes constant pe buza superioara in acelasi loc tot timpul...fara nici un motiv, la cateva luni (cam de 2 sau de 3 ori pe an)
de ce?? care e explicatia?
cum sa fac sa nu imi mai apara niciodata? sau de ce sa ma feresc?
tot timpul ma dau cu aciclovir? e suficient?
imi apare cand mi-e lumea mai draga. in ziua nuntii eu aveam herpes mascat de o tona de ruj, oribil!! Unde mai pui si ca eram gravida pe atunci in 3 sapt si eu nu stiam si ma dadeam nonstop cu aciclovir (am pierdut sarcina la 10 sapt din cauze necunoscute, ar fi putut afecta aciclovirul sarcina pe viitor?)
multumesc
de ce?? care e explicatia?
cum sa fac sa nu imi mai apara niciodata? sau de ce sa ma feresc?
tot timpul ma dau cu aciclovir? e suficient?
imi apare cand mi-e lumea mai draga. in ziua nuntii eu aveam herpes mascat de o tona de ruj, oribil!! Unde mai pui si ca eram gravida pe atunci in 3 sapt si eu nu stiam si ma dadeam nonstop cu aciclovir (am pierdut sarcina la 10 sapt din cauze necunoscute, ar fi putut afecta aciclovirul sarcina pe viitor?)
multumesc
5 comentarii
Suna putin cam dezgustator...dar asta ma ajutat sa-mi tratez fica de aceeasi problema, ceara din urechea ta te poate vindeca pt.totdeauna..ii un leac din batrini care da roade.din fericire...
multumesc...insa nu inteleg...stau, nu ma mai curat cate sapt. si apoi adun cu betigasul??
nu ai nevoie de saptamini.cind am auzit si eu aceasta metoda de a scapa de herpesul pe care o chinuia pe fetita, am avut aceeasi reactie ca si tine.credema ajuta..
OK, MULTUMESC
NU AM MA AUZIT, DAR O SA MA DOCUMENTEZ
RAU NU ARE CE SA IMI FACA;
NU AM MA AUZIT, DAR O SA MA DOCUMENTEZ
RAU NU ARE CE SA IMI FACA;
Nu iti face rau.fetita mea era mica cind am auzit de cidatul mod de a vindeca heresul.dar au trecut 18 ani si nu a mai aparut niciodata dupa ce am tratat-o cu ceara din urechiile ei (abia colectam din urechiuse ei) asta dupa ce am tratat-o cu tot ce se putea gasi in farmacii eram in fiecare luna la doctorita ei pt. a trata herpesul si am incercat tot ce e posibil.ceara a fost..singurul...care a dat un rezultat, am inteles ca omoara microbul.ce contine (ceara)nu stiu...cert e ca a scapat pt.totdeauna.Am mai transmis metoda asta de vindecare si altor persoane..care...au scapat de el...dar daca totusi mai apare continua sa pui ceara...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1herpesul genital
- 1de cand sunt mica am herpes bucal
- 7herpes genital fara sex
- 1Herpesul la gura si sarcina.
- 1Aciclovir
- 1Am herpes bucal de foarte multi ani
- 3herpes, furuncul?
- 16sunt disperata...herpes sau nu?
- 8nev pigmentar gigant pilos
- 9herpes simplex recidivant
- 3herpes oare sau boala inflamatorie