Hernie sau cu totul altceva?

19-04-2022
Alexandru10V
Nu este medic/terapeut
Alexandru10V
Bună ziua. Mă adresez acestui forum căutând îndrumare și lămuriri legate de problema mea.
De mai bine de 2 ani ma confrunt cu o durere în zona inghinala, mai exact la radacina coapsei după ridicarea de greutati, sala sau munca fizica.
Mentionez ca durerea nu apare pe moment, ci zilele urmatoare, iar cu repaus de cateva zile ea dispare complet.
Am fost vazut de un medic chirurg si examinat și mi-a spus ca nu este hernie inghinala, iar apoi de catre un ortoped care m-a trimis sa fac un RMN de bazin(sold drept) cu suspiciunea de tendinita iliopsoas.
Rezultatul Rmn-ului a venit, nu este tendinita de iliopsoas dar de hernie nu mentioneaza nimic, nici ca ar fi, nici nu.
Daca era prezenta o hernie credeti ca era vizibila si trecuta pe rezultat?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat!
3 comentarii
0
19-04-2022, ora 10:15
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Bună ziua.
RMNul pe care l-ați făcut, era centrat pe vizualizarea articulației coxofemurale. Dacă medicul radiolog care a efectuat investigația a urmărit și părțile moi, putea să spună ceva. Așa că intrebati-l pe dânsul.
0
19-04-2022, ora 10:58
Alexandru10V
Nu este medic/terapeut
Alexandru10V
La ce clinică vă pot găsi în vederea unui consult și a interpretării RMN-ului?
0
19-04-2022, ora 14:58
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Interpretarea RMNului nu cred ca o pot face, tinand cont ca e de sold.
Consultatie clinica pentru suspiciune de hernie, da.
CMI Dr Platon Adrian, str Malcoci, nr 4, sector 5, Bucuresti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: