Hernie sau cu totul altceva?
Bună ziua. Mă adresez acestui forum căutând îndrumare și lămuriri legate de problema mea.
De mai bine de 2 ani ma confrunt cu o durere în zona inghinala, mai exact la radacina coapsei după ridicarea de greutati, sala sau munca fizica.
Mentionez ca durerea nu apare pe moment, ci zilele urmatoare, iar cu repaus de cateva zile ea dispare complet.
Am fost vazut de un medic chirurg si examinat și mi-a spus ca nu este hernie inghinala, iar apoi de catre un ortoped care m-a trimis sa fac un RMN de bazin(sold drept) cu suspiciunea de tendinita iliopsoas.
Rezultatul Rmn-ului a venit, nu este tendinita de iliopsoas dar de hernie nu mentioneaza nimic, nici ca ar fi, nici nu.
Daca era prezenta o hernie credeti ca era vizibila si trecuta pe rezultat?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat!
De mai bine de 2 ani ma confrunt cu o durere în zona inghinala, mai exact la radacina coapsei după ridicarea de greutati, sala sau munca fizica.
Mentionez ca durerea nu apare pe moment, ci zilele urmatoare, iar cu repaus de cateva zile ea dispare complet.
Am fost vazut de un medic chirurg si examinat și mi-a spus ca nu este hernie inghinala, iar apoi de catre un ortoped care m-a trimis sa fac un RMN de bazin(sold drept) cu suspiciunea de tendinita iliopsoas.
Rezultatul Rmn-ului a venit, nu este tendinita de iliopsoas dar de hernie nu mentioneaza nimic, nici ca ar fi, nici nu.
Daca era prezenta o hernie credeti ca era vizibila si trecuta pe rezultat?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat!
3 comentarii
Bună ziua.
RMNul pe care l-ați făcut, era centrat pe vizualizarea articulației coxofemurale. Dacă medicul radiolog care a efectuat investigația a urmărit și părțile moi, putea să spună ceva. Așa că intrebati-l pe dânsul.
RMNul pe care l-ați făcut, era centrat pe vizualizarea articulației coxofemurale. Dacă medicul radiolog care a efectuat investigația a urmărit și părțile moi, putea să spună ceva. Așa că intrebati-l pe dânsul.
La ce clinică vă pot găsi în vederea unui consult și a interpretării RMN-ului?
Buna ziua.
Interpretarea RMNului nu cred ca o pot face, tinand cont ca e de sold.
Consultatie clinica pentru suspiciune de hernie, da.
CMI Dr Platon Adrian, str Malcoci, nr 4, sector 5, Bucuresti
Interpretarea RMNului nu cred ca o pot face, tinand cont ca e de sold.
Consultatie clinica pentru suspiciune de hernie, da.
CMI Dr Platon Adrian, str Malcoci, nr 4, sector 5, Bucuresti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Va rog citire rezultat rmn pelvis cu subs de contrast, dimensiuni 115/211/207mm (ap/t/cc)
- 1Durere inghinala
- 0Interpretare rezultat RMN
- 4Durere articulatie picioare.
- 0Masă adenopatică retrocrural dr
- 3Pata pe radiografie os ischio pubian
- 0Durere picior fetita 9 ani
- 6Ce urmează să fac în urma acestui diagnostic? IRM bazin osos
- 0Durere inghinala
- 0Poate sa fie cancer ovarian?
- 1Coxartroza
- 0Inflamatie canal Wirsung
- 1Durere incheietura picior
- 2Concluzii rmn as dori o părere de cât de grav este.
- 0RMN Leiomiomul uterului
- 3Arie subcondrala spranceana acetabulara cu semnal mixt sclerotic si chistic.
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral
Mai multe informații despre: RMN pelvis durere inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: