Coxartroza
Am 54 ani, 1, 64 inaltine si 66 kg. Rezultat RMN : Defecte structurale biconvexe la nivelul zonelor portante ale ambelor capete femurale (30/16mm dreapta respectiv 21/9mm stanga)cu delimitare in "harta geografica" prin lizereu edematos - aspect IRM sufestiv pt NACF stadiul FICAT II.
Durerile au aparut in iunie 2021. Am dus o viata normala fara efort in exces. Am dureri foarte mari in timpul miscarii, schiopatez din ce in ce mai rau. Am incercat oxigenoterapie in camera hiperbara + laser joasa frecventa + injectare locala cu laser infra rosu/ verde/albastru, dar dupa 15 sedinte durerea NU a cedat. Ar fi potrivite proceduri cu curenti el...??? Daca voi ajunge la proteza de sold, imi puteti recomanda un medic f bun, un spital.
Durerile au aparut in iunie 2021. Am dus o viata normala fara efort in exces. Am dureri foarte mari in timpul miscarii, schiopatez din ce in ce mai rau. Am incercat oxigenoterapie in camera hiperbara + laser joasa frecventa + injectare locala cu laser infra rosu/ verde/albastru, dar dupa 15 sedinte durerea NU a cedat. Ar fi potrivite proceduri cu curenti el...??? Daca voi ajunge la proteza de sold, imi puteti recomanda un medic f bun, un spital.
1 comentarii
Buna ziua,
"Procedurile" descrise nu pot influenta situatia actuala.
Imaginile RMN trebuie analizate direct, in timpul examinarii clinice (textul trimis nu are nici o relevanta in absenta imaginilor si fara examinare clinica directa).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
"Procedurile" descrise nu pot influenta situatia actuala.
Imaginile RMN trebuie analizate direct, in timpul examinarii clinice (textul trimis nu are nici o relevanta in absenta imaginilor si fara examinare clinica directa).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22coxartroza incipienta
- 0coxartroza bilaterala
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 1Coxartroza
- 5artroza sold stang... e normal sa persiste durerea?
- 2Inceput de coxartroza
- 10de ce nu poate fi operat?
- 2Intrebare despre coxartroza
- 0Coxartroza si proteza de sold
- 3sufar de coxartroza - cu ce ma tratez?
- 5Coxartroza si refuza sa ia tratamentul
- 5Durere in partea dreapta
- 0Interpretare rezultat RMN
- 0Masă adenopatică retrocrural dr
- 6Ce urmează să fac în urma acestui diagnostic? IRM bazin osos
- 1Rezultat RMN
- 0Interpretare rmn pelvis +abdomen
- 0RMN pelvis și abdomen
Mai multe informații despre: Coxartroza RMN pelvis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: