Hernie Hiatala
![bogdy23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
1 comentarii
![Dr. Vlad-Olimpiu Butiurca](/arata_img.php?img=cont_168606.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara!
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 6reflux eso-gastro, hernie hiatala sau ceva mai grav?
- 1Hernie hiatala cu reflux gastroesofagian
- 4hernie hiatala, simptome
- 7Rog un raspuns de specialitate urgent;colon iritabil
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1Hernie Hiatala la varsta de 17 ani!
- 8hernie hiatala - trebuie sa ma operez?
- 3hernie hiatala
- 1hernia hiatala durere
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 0Operatie hernie hiatala
- 1Problema digestiva
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 0Operatie hernie hiatala
- 1Hernie gastrica transhiatala!!
- 0Hernei hiatala axiala, reflux gastric si biliar!
- 0Senzatie de frig de la stomac?
- 1Simptom postoperatorii
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: