Hernie Hiatala
Buna ziua,
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
Sufar de aceasta afectiune si cel mai probabil va trebui sa fiu operat.Intrebarea mea este dupa voi mai putea face arte martiale?Operatia ar urma sa fie facuta la parascop
1 comentarii
Buna seara!
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Dacă intervenția se face laparoscopic și nu este necesară convertirea (incizie mai mare), în funcție de ce va spune medicul curant puteți să faceți arte marțiale. Recuperarea este, in medie, după intervenții laparoscopice de ~ 3 luni. După intervenții clasice 6 luni - 1 an. Aici mă refer la refacerea peretelui abdominal la capacitate maximala, nu la intervenția chirurgicală în sine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3despre stomac
- 3hernia hiatala
- 1Hernie hiatala cu reflux gastroesofagian
- 1Probleme respiratie, aer sec
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1Hernie Hiatala la varsta de 17 ani!
- 0urgent - s-a operat cn de hernie hiatala?
- 1Hernie hiatala
- 2Puls marit uneori palpitatii, hernie hiatala
- 0Operatie hernie hiatala
- 5Ulcer + hernie hiatala
- 2Pulsatii burta zilnice
- 6Boala de reflux si hernie hiatala
- 4Probleme de sanatate, aer în exces în stomac și eliminare de gaze
- 0Hernie hiatala
- 10Operatie hernie hiatala reflux biliar!
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 1Boala de reflux și hernie hiatala mica
- 1Hernie hiatala
Mai multe informații despre: Hernia hiatala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: