manifestari extra-hepatice virus B?
Buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat: de 2 ani am depistat ca am virusul B in urma unor probleme de digestie care se manifestau mai ales in sezonul rece. Toate testele pentru functionarea ficatului sunt in parametri optimi, viremia este mica. Tot cam de cand am inceput sa am probleme de digestie m-am trezit si cu alte probleme care se agraveaza: dureri articulare(genunchi, glezna) in special dupa ce merg mai multi km, modificari degenerative ale discurilor intervertebrate cervicale, testosteron scazut, digestie proasta si ameteli in sezonul rece.
Intrebarea mea este: s-ar putea ca din cauza virusului sa am aceste probleme? Ce teste as putea sa fac?
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat: de 2 ani am depistat ca am virusul B in urma unor probleme de digestie care se manifestau mai ales in sezonul rece. Toate testele pentru functionarea ficatului sunt in parametri optimi, viremia este mica. Tot cam de cand am inceput sa am probleme de digestie m-am trezit si cu alte probleme care se agraveaza: dureri articulare(genunchi, glezna) in special dupa ce merg mai multi km, modificari degenerative ale discurilor intervertebrate cervicale, testosteron scazut, digestie proasta si ameteli in sezonul rece.
Intrebarea mea este: s-ar putea ca din cauza virusului sa am aceste probleme? Ce teste as putea sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am incurcat periuta de dinti cu cea a sotului care are hepatita b
- 1Pot sa nasc natural?
- 0Poti trai sanatos cu virusul C
- 0Vaccinarea la bebelusi.
- 0Hepatita B
- 0Hepatita B?
- 0Info Hepatita B
- 0Hepatita B se poate lua si prin saliva?
- 1Curiozitate
- 1Hepatită b de peste 25 ani
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 1Rezultate test hepatita B si C
- 1Vaccinare purtator Hepatita B
- 0Analize medicala HEPATITA B
- 1Hepatită b sfaturi
- 0Aghbs Cantitativ
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: virusul hepatitic b
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: