Curiozitate
Bună seara ! Am un bebe de 6 luni jumate cu care am trecut o etapă mai puțin plăcută în ultimele zile...un rosu in gât urmat de febră și putin scaun diareic (putin cam 2 zile) după care a erupt ceva pete rozalii la nivelul frunții, după urechiusa gatut si pe spate, cu denumirea. de roseola infantum...
Eu ca mama sunt foarte panicoasa si am vrut să mă asigur că este totul bine si am facut analize micutului printre care tgo si tgp.la rezultate au iesit transminantele 120..ma speriat un pic pediatra dar discutând am ajuns la concluzia ca nu ar putea fi hepatita b.spuneți-mi va rog ar putea fi valori putin eronate datorita faptului ca i-am administrat panadol si supozitor de paracetamol la 4 ore pentru febră și sumetrolim pentru rosu in gât?... 3 zile febra !bineinteles la recomandarea medicului
Mentionez ca la naștere în spital nu a facut vaccinu pt hep B pentru ca lipsea dar a facut la 2 luni si la 4 luni toate vaccinurile obligatorie si inclusiv rotarix...
Este protejat micuțul împotriva virusului hep B daca lipsește cel din maternitate ? Au efect rrprizele de la 2 si4 luni ? Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri!!
Sunt tare îngrijorată...ni sa dat liv 52 si hepaid...O sa ne ajute sa revenim la normal ?
Eu ca mama sunt foarte panicoasa si am vrut să mă asigur că este totul bine si am facut analize micutului printre care tgo si tgp.la rezultate au iesit transminantele 120..ma speriat un pic pediatra dar discutând am ajuns la concluzia ca nu ar putea fi hepatita b.spuneți-mi va rog ar putea fi valori putin eronate datorita faptului ca i-am administrat panadol si supozitor de paracetamol la 4 ore pentru febră și sumetrolim pentru rosu in gât?... 3 zile febra !bineinteles la recomandarea medicului
Mentionez ca la naștere în spital nu a facut vaccinu pt hep B pentru ca lipsea dar a facut la 2 luni si la 4 luni toate vaccinurile obligatorie si inclusiv rotarix...
Este protejat micuțul împotriva virusului hep B daca lipsește cel din maternitate ? Au efect rrprizele de la 2 si4 luni ? Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri!!
Sunt tare îngrijorată...ni sa dat liv 52 si hepaid...O sa ne ajute sa revenim la normal ?
1 comentarii
Totul seamănă a rubeolă (ggl retroauriculari ?). Vacc antihepatita B la naștere: inutil. Transaminaze marite posibil după tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interferonat, adjuvant naturist pentru tratarea hepatitelor cu virus B, C si D
- 1virus hepatic B
- 1Pot sa nasc natural?
- 0Hepatita B
- 0Hepatita B?
- 2Virusul hepatic b poate fi eliminat?
- 1Hepatita B
- 0Hepatita b inactiva
- 0Posibila infectare cu Hepatita B?
- 0Se poate lua hepatita B de către un copil vaccinat ?
- 1Hepatită b de peste 25 ani
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 1Rezultate test hepatita B si C
- 0Hepatita B si sportul de performanta
- 0Analize medicala HEPATITA B
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: virusul hepatitic b hepatita b la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: