Hemoroizi? - formatiuni de aprox. 0.5 cm lungime
Buna ziua!
Am niste probleme cu niste posibili hemoroizi de cateva luni bune deja. NU sunt durerosi deloc, nu-mi provoaca discomfort, insa mi-i frica sa nu se inmulteasca.
Am o formatiune de aproximativ 0, 5 cm lungime aproape de anus si am si in zona anusului mici umflaturi - insa nu stiu exact daca sunt hemoroizi sau altceva ?!. Aici: http://uploadpic.org/view-pic.php?img=140577 este o poza a ceea ce am.
Ce-mi recomandati ca sa scap de ei? (pe cat posibil fara a fi necesara interventia medicului). Am folosit pana acum produsele Proctolog si Hemorzon dar fara absolut nici un rezultat.
Din cate am mai citit eu, crema sau gelul nu vindeca hemoroizii, ci doar alunga discomfortul creat de acestia - e adevarat?
Din ce cauza apar hemoroizii? E sezutul mult pe scaun, la birou (10-12 ore /zi), un factor foarte important in aparitia lor?
Pot fi ereditari hemoroizii? Maica-mea stiu ca are si la ea sunt durerosi.
Multumesc frumos.
Am niste probleme cu niste posibili hemoroizi de cateva luni bune deja. NU sunt durerosi deloc, nu-mi provoaca discomfort, insa mi-i frica sa nu se inmulteasca.
Am o formatiune de aproximativ 0, 5 cm lungime aproape de anus si am si in zona anusului mici umflaturi - insa nu stiu exact daca sunt hemoroizi sau altceva ?!. Aici: http://uploadpic.org/view-pic.php?img=140577 este o poza a ceea ce am.
Ce-mi recomandati ca sa scap de ei? (pe cat posibil fara a fi necesara interventia medicului). Am folosit pana acum produsele Proctolog si Hemorzon dar fara absolut nici un rezultat.
Din cate am mai citit eu, crema sau gelul nu vindeca hemoroizii, ci doar alunga discomfortul creat de acestia - e adevarat?
Din ce cauza apar hemoroizii? E sezutul mult pe scaun, la birou (10-12 ore /zi), un factor foarte important in aparitia lor?
Pot fi ereditari hemoroizii? Maica-mea stiu ca are si la ea sunt durerosi.
Multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6umflatura in zona anala
- 6hemoroizi sau fisuri anale?
- 2hemoroizi
- 4Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 5are hemoroizi de 2 sau 3 ani - ce tratamente (naturale) sunt bune?
- 3Hemoroizi - cum se realizeaza un consult?
- 10hemoroid
- 2Hemoroizi sangerand in timpul sarcinii
- 6am un hemoroid exten de 6 luni. Nu ma doare dar, ma deranjeaza...
- 1hemoroizi?
- 3Probleme Hemoroizi
- 3Tromboflebita hemoroidala
- 1Exista totuși o metoda de tratament cu anumite alifii pentru hemoroizi.
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 2Hemoroizi externi
- 0Ligaturare hemoroizi
- 7Hemoroizi
- 0Prolaps vaginal?
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
- 4Firicel de sange pe hartie
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: